vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

164 επισκέπτες, 1 χρήστης
thanos1071

Aspire Triton

Αποσυνδεδεμένος ramon

• **
  • 427
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Aspire Triton
« Απάντηση #75 στις: Ιουλίου 28, 2015, 19:44 »
για να μην εχεις αποριες ,κανω καποιο συγκεκριμενο υγρο...και οταν λεω η τζουρα σε ολο το φασμα που το εχω δοκιμασει μεχρι τωρα δεν με ικανοποιει...ισως να φταει η αντισταση (χρησιμοποιω την 1,8) ισως τον χρησιμοποιω πολυ λιγο κανα δυωρο και τα μεταλλα του δεν εχουν δουλεψει καλα...αλλα σαν γενικη πρωτη εικονα σε μενα δεν μου εχει αρεσει..βεβαια θα φανει και στο μελλον..

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #76 στις: Ιουλίου 28, 2015, 19:56 »
Επειδη ακομα δεν τον εχω τσεκαρει τον Triton μπορει οντως να εχει κουσουρια και ενα απο αυτα να ειναι και οι κεφαλες 1.8,αλλα τουλαχιστον επειδη εχω εμπειρια πλεον απο αρκετους subohm και οχι μονο,θα βγαλω ξεκαθαρα συμπερασματα για αυτον οταν τον παρω και τον τσεκαρω καλα...Παντως φιλε ramon εχω διαβασει τα καλυτερα για τις 1.8 και 0.4 κεφαλες απο τους περισσοτερους που τον εχουν αποκτησει και τα ακρως αντιθετα εχω ακουσει για τις 0.3 κεφαλες οι οποιες λενε οτι ειναι κατωτερες κατα πολυ απο τις 0.3 του Atlantis 2...Θα ηταν καλυτερα αν ελεγες ποιον ατμοποιητη χρησιμοποιουσες πριν τον Triton ωστε πανω κατω να μπορουμε να βγαλουμε προς το παρον πιο ξεκαθαρα συμπερασματα ως προς το μετρο συγκρισης που εχεις γιατι σιγουρα με βαση τα λεγομενα σου,τον συγκρινεις με καποιον αλλο ατμοποιητη και δεν σε ενθουσιαζει ο Triton απότι καταλαβαινω ;)

Αποσυνδεδεμένος ditmichael

• *
  • 38
« Απάντηση #77 στις: Ιουλίου 28, 2015, 20:03 »
Σήμερα παρέλαβα τον Τρίτωνα. Μιας και τον έχω δουλέψει μόνο 2 ώρες, πιστέυω ότι θα τον αδικήσω αν ξεκινήσω να γράφω τις πρώτες μου σκέψεις άμεσα. Το πρώτο πράγμα που παρατήρησα βέβαια είναι ότι ατμοποιητής με δαχτυλίδι για ρύθμιση αέρα δεν πρόκειται ποτέ να είναι σαν το ναυτίλο (π.χ.) στην πρώτη ή στην δεύτερη τρύπα του (δηλαδή ικανοποιητικά σφιχτός για ατμιστές χαμηλών τόνων). Καταλήγω δηλαδή στο συμπέρασμα ότι είναι ένας ακόμα ατμοποιητής κατάλληλος περισσότερο για παραγωγή συννέφων και άρα μεγλάλες καταναλώσεις σε ρέυμα και υγρό.

Δοκίμασα και τις δύο αντιστάσεις. Με τρεις τζούρες στην 0.4 στα 25W, ο ατμοποιητής δεν ακουμπιέται από τη θερμοκράσια.  :(
Η 1.8 είναι σαφώς πιο ήπια αλλά χρειάστηκε να την ανεβάσω μέχρι τα 18W για να βγάλει απλά ανεκτή ποσότητα ατμού. Συν το ότι με ενα τέτοιο μαρκούτσι στο στόμα, απλά προσπαθείς να πάρεις ήπια τζούρα, με μάλλον μέτρια αποτελέσματα.

Η ανοιχτή εισαγωγή άερα στο επιστόμιο, σε συνδυασμό πάντα με τέρμα ανοιχτό τον αέρα στη βάση, σου δίνει την αίσθηση ότι δεν έχεις ατμοποιητή στο στόμα! Δεν φαντάστηκα ποτέ ότι θα υπάρξει μεγαλύτερη ροή αέρα από τον Atlantis για παράδειγμα. Η γεύση με αυτά τα ανοίγματα στον αέρα απλά σκοτώνεται. Θα την περιέγραφα τουλάχιστον 50% κάτω.

Κλείνοντας αυτό το γρήγορο ποστ, θα ήθελα να γράψω και δύο θετικά. Το ένα είναι η γενικότερη ποιότητα κατασκευής και το δεύτερο το γέμισμα από πάνω.

Θα επανέλθω με κάποιες ακόμα εντυπώσεις μιας και εμπιστεύομαι πλήρως την aspire ως κάτοχος ναυτιλου και ατλαντιδας, δοκιμάζοντας και άλλα υγρά όπως επίσης και την επισκευάσιμη κεφαλή, όταν με το καλό την αποκτήσω.

Αποσυνδεδεμένος DIMTH

• 790
« Απάντηση #78 στις: Ιουλίου 28, 2015, 20:13 »
Φυσικο δεν ειναι η εισαγωγη αερα στο επιστομιο να σκοτωνει τη γευση/χτυπημα/ατμο???
 Αφου ανακατωνεται ο "πολυτιμος" ατμος με "αχρηστο" καθαρο αερα.
Κατα τη γνωμη μου ειναι μια περιττη/αχρηστη ρυθμιση, που συντομα θα καταργηθει.

Αποσυνδεδεμένος kingdm

• **
  • 189
« Απάντηση #79 στις: Ιουλίου 28, 2015, 21:26 »
Το πρώτο πράγμα που έκανα στον Triton ήταν να αλλάξω το drip tip, βάλε ένα τύπου kl+ και μείωσε τον αέρα εισαγωγής από κάτω στο πολύ λίγο ανοιχτό και τελείως κλειστό πάνω. Εγώ με την αντίσταση 1.8 έπαιρνα με αυτόν τον τρόπο πολύ ωραία γεύση και πολυ περισσότερο ατμό από Ναυτίλο στα 4.3V και με ίδια αίσθηση στην τζούρα  :)

Το ίδιο υγρό (snake oil) το έβαλα και στον kl+ μιας και δε μπορούσα να το συγκρίνω επειδή το είχα δοκιμάσει μόνο στον Triton και είμαι πολύ ευχαριστημένος στην απόδοση του υγρού στον Triton

Αποσυνδεδεμένος Λάμπρος

• **
  • 437
« Απάντηση #80 στις: Ιουλίου 28, 2015, 23:43 »
Σήμερα αγόρασα κι εγώ τον Triton με ακόμα ένα istick 40, πήρα και τις τελευταίες 4 αντιστάσεις από το μαγαζί στα 1.8 Ωμ και άλλαξα την 0.5 Ωμ με την 1.8 Ωμ και τον δούλεψα αρχικά στα 10 wat αλλά άκουγα μπουρμπουλήθρες και τον ανέβασα στα 12 Wat και εξαφανίστηκαν. Έκλεισα τελείως τον αέρα από το drip tip γιατί φαίνεται όντως υπερβολικό και έκλεισα και από κάτω την είσοδο αέρα. Φαίνεται πολύ ωραία κατασκευή με εύκολο έξυπνο γέμισμα υγρού από επάνω και το γέμισα με Royal Blend της Liquid. Πρωσωπικά εμένα μου αρέσει περισσότερο το δακτυλίδι αέρα του μεγάλου ναυτίλου που κλειδώνει με κλικ αν και ο Triton έχει πιο πολλές ρυθμίσεις έτσι και ίσως το επιστόμιο του ναυτίλου που είναι πιο μικρό, ίσως είναι και θέμα συνήθειας τον χρησιμοποιώ τώρα μόλις 15 λεπτά, από γεύση και τράβηγμα τζούρας όμως σκιζει με άπειρες ρυθμίσεις αέρα συγκριτικά με το ίδιο υγρό που χρησιμοποιούσα με το πολύ φθηνότερο Eleaf GS AIR. Στην αρχή μου φαινόταν πολύ βαριά η τζούρα του μέχρι ζαλάδας, σιγά σιγά όμως έστρωσε.
Το περίεργο ήταν με το istick που δεν έδειχνε καθόλου σημεία ζωής και συννέφιασα συνηθισμένος από τα άλλα που έχω και ήταν φορτισμένη καλά η μπαταρία τους, αυτή ήταν τελείως άδεια. Το έβαλα στην φόρτιση και ξεκίνησε αμέσως η ένδειξη ότι φορτίζει. Πάντως χωρίς να έχω και μεγάλη εμπειρία μου φαίνεται πολύ σοβαρή εταιρεία η Aspire και ο ναυτίλος και ο τριτωνας είναι καταπληκτικοί ατμοποιητές ο καθένας έχει τα πολύ θετικά του σημεία. :D Το περίεργο είναι ότι διαβάζει την αντίσταση σαν 2 Ωμ
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 28, 2015, 23:53 από Λάμπρος »

Αποσυνδεδεμένος nikos523

• 1249
« Απάντηση #81 στις: Ιουλίου 29, 2015, 01:45 »

Φυσικο δεν ειναι η εισαγωγη αερα στο επιστομιο να σκοτωνει τη γευση/χτυπημα/ατμο???
 Αφου ανακατωνεται ο "πολυτιμος" ατμος με "αχρηστο" καθαρο αερα.
Κατα τη γνωμη μου ειναι μια περιττη/αχρηστη ρυθμιση, που συντομα θα καταργηθει.

Ο ατμός ούτως ή άλλος έρχεται στο στόμα μας γιατί "ανακατώνεται" με καθαρό αέρα.
Στην ίδια ερώτηση αλλά για τον calix, ο leo είπε πως σημασία έχει το μίγμα και όχι από που θα πάρεις τον περισσότερο αέρα για την πνευμονική σου.

Αποσυνδεδεμένος Mixalis6R

• **
  • 187
  • V for Vaping
« Απάντηση #82 στις: Ιουλίου 29, 2015, 03:13 »
Καλησπερα παιδια! Ποτε να περιμενουμε τον Aspire Triton σε ελληνικα καταστηματα και πιο συγκεκριμενα στην Αθηνα? Γνωριζουμε?

Αποσυνδεδεμένος aragiannis

• 863
  • Satan sum et nihil humanum a me alienum puto
« Απάντηση #83 στις: Ιουλίου 29, 2015, 08:07 »
Μιχάλη, ρίξε μια ματιά στο νήμα και θα δεις. Έχει κάνει την εμφάνισή του ήδη σε αρκετά καταστήματα.

Αποσυνδεδεμένος akpe

• 653
« Απάντηση #84 στις: Ιουλίου 29, 2015, 08:53 »
Χμμ στο reddit διάβαζα για διαρροές από το πάνω μέρος (?) όταν τον άφηναν πλαγιαστο αλλά και από το κάτω, έχει παρατηρήσει κανείς τίποτα παρόμοιο;

Sent from my ViperOne powered HTC One M7

Αποσυνδεδεμένος Micha3L

• **
  • 492
  • IT ℑℑ by ℠
    • vaping ... 8years
« Απάντηση #85 στις: Ιουλίου 29, 2015, 10:49 »
Τον δοκίμαζα επίτηδες χθες για αυτόν τον λόγο.
0 διαρροές

Sent via iP6

Αποσυνδεδεμένος kingdm

• **
  • 189
« Απάντηση #86 στις: Ιουλίου 29, 2015, 11:23 »
Ούτε κι εγώ είχα διαρροές  :)

Αποσυνδεδεμένος Micha3L

• **
  • 492
  • IT ℑℑ by ℠
    • vaping ... 8years
« Απάντηση #87 στις: Ιουλίου 29, 2015, 11:50 »
Eνω χθες ολη την ημερα ειχε τρομερη γευση σημερα μου βγαζει μια ελαφρια ''μεταλλιλα''  :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος aragiannis

• 863
  • Satan sum et nihil humanum a me alienum puto
« Απάντηση #88 στις: Ιουλίου 29, 2015, 11:56 »
Να μιλούσαμε για κανένα κλώνο, το καταλαβαίνω. Παιδιά, μιλάμε για την Aspire, μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον κόσμο. Το τμήμα έρευνας και δοκιμών της εταιρίας δεν θα έκανε ελέγχους διαρροών εξαντλητικούς πριν την κυκλοφορία ενός τόσο προβεβλημένου και πολυαναμενόμενου προϊόντος;
Με τα δυο air flow έχεις τον απόλυτο έλεγχο στην ποσότητα αέρα που θέλεις. Από το μηδέν στο άπειρο! Δεν υπάρχει περίπτωση να μη μπορεί να ικανοποιήσει και τον πιο περίεργο ατμιστή.
Το ζητούμενο σε ένα τέτοιο προϊόν είναι η ποιότητα και η ποσότητα του ατμού. Εμένα προσωπικά η ποσότητα με αφήνει εντελώς αδιάφορο. Κι η ποιότητα είναι πολύ καλή.
Κι αντιστάσεις επίσης, πολύ καλύτερες του Ναυτίλου. Το μόνο μείον είναι πως είναι ακριβές.
Μετά από ένα μήνα χρήσης, το μόνο αρνητικό (και σ' αυτό δεν ξέρω αν φταίνε τα mods μου), στα υψηλά watts πράγματι θερμαίνεται αρκετά.

Αποσυνδεδεμένος kalafan

• 791
Aspire Triton
« Απάντηση #89 στις: Ιουλίου 29, 2015, 11:58 »
αν εχεις δοκιμασει την 1.8 κεφαλη,πες μας ποσο σου κρατησε πριν χρειαστει αντικατασταση...περιπου...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351412 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104255 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96311 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321491 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602313 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11615 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3111 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609851 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 154998 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162008 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4372 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17738 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias