vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

649 επισκέπτες, 3 χρήστες
camber, manoslykos, ZoeM

Jwell Troca 30W box mod

Αποσυνδεδεμένος IreneS

• **
  • 280
  • Φύλο: Γυναίκα
Jwell Troca 30W box mod
« στις: Ιουνίου 11, 2015, 17:58 »
Λίγα λόγια για το Troca, το «μικρό» ηλεκτρονικό μοντ της Γαλλικής Jwell (υπάρχει και το μεγαλύτερο, το Alesia), μιας που το έχω στα χέρια μου εδώ και λίγες μέρες.
Πρόκειται για ένα μοντ  Variable Wattage  - δε βρήκα πουθενά να ρυθμίζονται τα Volts, αναγράφονται πάντως κανονικά στην οθόνη. Τα Watts ανεβαίνουν ανά μία μονάδα και τα Volts προσαρμόζονται ανά 0.1, πράγμα που προσωπικά με βολεύει μια χαρά για τις απαιτήσεις μου. Διαβάζει αντιστάσεις από 0.3Ω μέχρι 3Ω και ανεβαίνει μέχρι τα 30W.
Οι διαστάσεις του είναι 82 χιλ. ύψος, 38 χιλιοστά στο πλάτος και 23 χιλιοστά στη θέση του ατμοποιητή, νομίζω όμως ότι καλύτερα κάθονται ατμοποιητές <22 χιλ. Πρακτικά, είναι ελάχιστα μεγαλύτερο από το iStick και έχει περισσότερες καμπύλες για να το αγκαλιάζει εργονομικά η παλάμη. Είναι αρκετά πιο βαρύ, με την επιπλέον στιβαρότητα που αυτό συνεπάγεται. Δεν κουνιέται τίποτα, δεν τρίζει τίποτα και όλα μένουν σταθερά στη θέση τους.
Πέρα από την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, η «καινοτομία» του είναι η ροδέλα που έχει για όλες τις ρυθμίσεις και λειτουργεί και ως fire button. Θυμίζει κουρδιστήρι ρολογιού χειρός και είναι καταπληκτική: ακριβής, θέλει την κατάλληλη δύναμη για να γυρίσει χωρίς «ατυχήματα» και έχει ένα υπόκωφο «κλικ» για να βεβαιώνεσαι ότι άλλαξε η ρύθμιση. Όταν χρησιμοποιείται ως fire button είναι επίσης στιβαρό, ενεργοποιείται με την κατάλληλη πίεση και δε χάνει χτύπημα ποτέ. Βολεύει περισσότερο για πάτημα με τον δείκτη, που προσωπικά με χαροποιεί γιατί δεν μπορούσα να το κάνω εύκολα με το iStick. Χωρίς misfires και χωρίς αισθητή καθυστέρηση στο πάτημα, έχω βρει την υγειά μου.
Από άποψη ακρίβειας, μετράει τις αντιστάσεις μάλλον πιο σωστά  από το iStick (ανά 0.1, με ένα δεκαδικό), αφού διαβάζει του Ναυτίλου σε 1.8 και τους Delta 1.6, όσο γράφουν πάνω. Δεν ξέρω τί επιδόσεις θα είχε σε μη εργοστασιακές αντιστάσεις, αφού δεν τις μετράω μόνη μου.
Τα ρεύματα για μένα είναι αποκάλυψη, αφού για πρώτη φορά δε νιώθω το «τσιτσίρισμα» που νιώθω με το iStick. Παρόλο που φοβόμουν ότι θα το βρω κάπως υποτονικό, τελικά έχει μια σταθερότητα που αναδεικνύει και τις γεύσεις περισσότερο στα ίδια Watt με το iStick. Με δυο λέξεις: ήρεμη δύναμη.
Η μπαταρία είναι ενσωματωμένη 2200mAh και, προς το παρόν, μου βγάζει τουλάχιστον μιάμιση μέρα αυτονομία (ή 6-7ml στα 9-12W). Στα πολύ θετικά του ότι δείχνει το υπόλοιπο της μπαταρίας με ποσοστό και όχι με μπάρες, άρα μπορείς να υπολογίσεις καλύτερα πότε θα χρειαστεί φόρτιση.
Μειονέκτημά του η τιμή (73 ευρώ στην Ελλάδα) και δυστυχώς δεν έχω την κατάλληλη εμπειρία από άλλα μοντ για να πω αν τα αξίζει ή όχι. Λογικά υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές που θα είναι πιο value for money. Προσωπικά πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένη και η απλότητά του είναι μια αρετή που εκτιμώ πολύ. Α! και είναι τόσο όμορφο που θα με ακολουθεί περήφανα ακόμα και στις πιο επίσημες εξόδους!

Αποσυνδεδεμένος GiorgosRab

• 713
  • Φύλο: Άντρας
  • Ἓν οἶδα ὅτι ουδὲν οἶδα
Απ: Jwell Troca 30W box mod
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 11, 2015, 18:09 »
 Καλοάτμιστο και να το χαρείς Ειρήνη! Ωραιότατο! Η τιμή είναι κάτι το υποκειμενικό όταν κάτι μας αρέσει, έχει αυτά που θέλουμε και μας χαροποιεί να το βλέπουμε και να το χρησιμοποιούμε!  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• 2815
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 11, 2015, 18:22 »
Πολύ εμφανίσιμο. ::)
Καλοάτμιστο κι απροβλημάτιστο εύχομαι.

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 11, 2015, 19:31 »
Κατ' αρχάς ωραία και ευθεία η παρουσίασή σου! Και εις ανώτερα!  :thumpup:

Εντάξει το χρώμα το παραβλέπω  :tongue_smilie: αλλά νομίζω ότι είναι αρκετά μικρό! Πείτε με και μυστήριο, αλλά μου αρέσει πολύ η γραμματοσειρά της οθόνης!

Η ήρεμη δύναμη που αναφέρεις, μάλλον οφείλεται είτε σε σταθερό ρεύμα, είτε σε παλμικό με πολύ γρήγορους παλμούς και, αν αυτή είναι η περίπτωση, επική ακρίβεια στο RMS.

Όσο για την τιμή, που την θεώρησες μειονέκτημα, εύχομαι ολόψυχα να επιστρέψεις σε κανένα εξάμηνο στο νήμα και να μας πεις "μπαρούφες έλεγα, σκυλί μαύρο (ή ροζ στην περίπτωσή σου) απεδείχθη το μοντάκιον, αξίζει κάθε σεντ (ή ότι νόμισμα έχουμε σε έξι μήνες τέλος πάντων)".

Καλοάτμιστο!

Αποσυνδεδεμένος IreneS

• **
  • 280
« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 11, 2015, 20:47 »
Ευχαριστώ παιδιά!
Είναι πολύ καλό το μοντ και θα ήμουν πολύ περίεργη να το δοκιμάσει κάποιος πιο έμπειρος και να μας πει τη γνώμη του για τα ρεύματα. Μου φαίνεται πολύ στρωτό αλλά δε φοράει καμία από τις γνωστές πλακέτες από ό,τι μου είπαν.

Η γραμματοσειρά συμφωνώ ότι είναι φοβερή, αλλά λίγο πιο μικρά τα γράμματα από ό,τι θα έπρεπε και το μέγεθος νομίζω το μάξιμουμ που θα ήθελα να βλέπω στο δικό μου χέρι.
Όσο για το χρώμα, είναι μωβ αλλά λόγω του "βουρτσίσματος" που έχει γίνει στην επιφάνειά του αλλάζει αποχρώσεις συνέχεια, ανάλογα με το φως. Και τα άλλα χρώματα που είδα από κοντά είναι πολύ ωραία, πολύ εντυπωσιακό το αποτέλεσμα. Αλλά είπα να έχουμε και κάτι πιο "κοριτσίστικο" στην παρέα!  :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος djvolis

• **
  • 263
    • vdental
« Απάντηση #5 στις: Ιουνίου 27, 2015, 00:27 »
Έπαιξα και γω με αυτό πριν 2 μέρες.. Από θέμα ρεύματος δε μπορώ να ξέρω αλλά η γραμματοσειρά και η εμφάνιση τα σπάει.. Ένσταση έχω στο βάρος και στο ότι είναι όχι στρογγυλεμένα τα τελειώματα του αλουμινίου, δλδ ουσιαστικά το φινίρισμα.. Σχετικά με την ροδέλα σε ξενίζει λίγο και προςωπικα μ αρεςει...δε ξέρω ποςο θα αντεξει σε βάθος χρόνου όμως..Από την άλλη καπάκι ειδα και το καινούριο coolfire που ουσιαστικά είναι κάτι σαν αυτό αλλά με καλύτερη ποιότητα και φινίρισμα..

Sent from my iPad using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος cantona

• **
  • 169
« Απάντηση #6 στις: Ιουλίου 12, 2015, 22:52 »
Ειρήνη από αυτονομία πως τα πάει,τις βγάζει τις 2 μέρες;

Αποσυνδεδεμένος IreneS

• **
  • 280
« Απάντηση #7 στις: Ιουλίου 12, 2015, 23:10 »
Δεν εχω δει πόσο κρατάει με αποκλειστική χρήση γιατί ενδιάμεσα χρησιμοποιώ και το iStick. Ανάλογα και ποσα ml κάνεις, σε πόσα watt, πιστεύω βγάζει 7-8ml σε νορμαλ καταστασεις.
Συνεχίζει πάντως να λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα, με την ευκαιρία του update...

Αποσυνδεδεμένος pngtszs1976

• 3449
  • ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις
« Απάντηση #8 στις: Ιουλίου 12, 2015, 23:11 »
Ειχε και update; Δηλ;

Αποσυνδεδεμένος IreneS

• **
  • 280
« Απάντηση #9 στις: Ιουλίου 12, 2015, 23:14 »
Σορρυ, παρεξήγηση! Εννοούσα με την ευκαιρία που μου δόθηκε να κάνω κ ενα update ότι δουλεύει κανονικά ακόμα..  :D

Αποσυνδεδεμένος Papadopoulou Ioanna

• 949
« Απάντηση #10 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2015, 14:28 »
Δεν άντεξα, το πήρα κι εγώ.Αυτό το κουκλί το ερωτεύτηκα από τη μέρα που το είδα στο νήμα για τα κουτάκια σε μίνι διαστάσεις.Πήρα το deep blue και πλέω σε ατμοπελάγη ευτυχίας...
Είναι πράγματι στιβαρό και συμπαγές.Τίποτα δεν κουνιέται,τίποτα δεν ακούγεται.Το κουμπί είναι καταπληκτικό, δεν πατιέται ούτε γυρνάει καταλάθος, χωρίς όμως να είναι σκληρό και να κουράζει.Ο σχεδιασμός για μένα είναι κορυφή, το μόνο που θα άλλαζα είναι η θύρα φόρτισης, θα την έβαζα μπροστά και όχι κάτω. Στην απόδοση μου φαίνεται μια χαρά (άποψη ειδικού  :)) ) το ίδιο και στη διαχείριση της μπαταρίας.Αυτό που αλλάζει το χρώμα γυρνώντας το στον ήλιο φοβερό παιχνίδι!Με τον καυφούν με μπελ καπ και το ντριπ τιπ του five pawns είναι απλά κόσμημα...

Αποσυνδεδεμένος IreneS

• **
  • 280
« Απάντηση #11 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2015, 15:56 »
Καλοατμιστο Ιωάννα, να το χαρείς! Το έχω πλέον 3 μήνες, ολα καλά. Να το προσέχεις μόνο γιατί είναι μπιμπελο. 

Αποσυνδεδεμένος lesarros

• **
  • 203
« Απάντηση #12 στις: Οκτωβρίου 30, 2015, 23:01 »
Μες στο Νοέμβριο κυκλοφορούν και τα νέα μοντάκια της JWell:

Αποσυνδεδεμένος Ποντικός

• *
  • 79
« Απάντηση #13 στις: Νοεμβρίου 11, 2015, 00:12 »
Άντε να μην ησυχάσουμε ποτέ ! Και. Ειναι όμορφα αλλα τσιμπημένα.

Αποσυνδεδεμένος lesarros

• **
  • 203
« Απάντηση #14 στις: Νοεμβρίου 11, 2015, 00:20 »
Απ'ότι είδα το Alesia+ το έχουν ανακοινώσει ήδη στο επίσημο site.Οχι ετοιμοπαράδοτο όμως.
Ιδια τιμή με το προηγούμενο μοντέλο.
Ελπίζω όμως να είναι πιο ποιοτικό κατασκευαστικά ΓΙΑ να μην ξεβάφει τόσο γρήγορα! >:(

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359760 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 991 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114182 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110648 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374706 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328023 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1061 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6420 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15277 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29332 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99880 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F