Να γράψω και εγώ τις εμπειρίες μου με κάποια από τα υγρά της Natura:
Americano: Δεν ξέρω αν κυκλοφορεί ακόμα, είναι ένα υγρό που έπαιρνα στις πολύ αρχές μου ως καπνιστής και ήταν στα καραμελέ γυάλινα μπουκαλάκια. Το τελευταίο το τελείωσα πριν λίγο καιρό και μπορώ να πω πως ήταν το πιο νόστιμο καπνικό που έχω δοκιμάσει, σαν το American Blend της Liqua αλλά κατά τη γνώμη μου καλύτερο με πιο στρογγυλή-γεμάτη γεύση.
Project Entropy: Εδώ δεν μου κάθισε καλά. Παίρνω πολύ βούτυρο, σε άσχημο επίπεδο, καμμένη κανέλα που κάνει το στόμα μου να καίει και ένα ωραίο μηλαράκι που σκάει που και που στο στόμα και προσπαθεί να με σώσει αλλά δεν τα καταφέρνει. Ακόμα και στο χώρο μου λέει η κοπέλα μου μυρίζει σαν να ξέχασες βούτυρο κέρκυρας πάνω στο μάτι και να έχει καεί. Δεν τα βρήκα καθόλου με το υγρό, πλύσιμο τανκ, αλλαγή βαμβακιού και πάμε για άλλα.
Manhattan: Ένα ωραίο γλυκοκαπνικό με ξηρούς καρπούς και κάτι από αλκοόλ; Δεν ξέρω ακριβώς. Είναι σαν bebeca χωρίς το μαλλί της γριάς, πράγμα που εμένα μου αρέσει πολύ. Θα μπορούσα να πω ότι είναι πολύ κοντά στο SOHO της FA που φτιάχνω σε DIY. Και αυτό είναι πολύ καλό!