Σημερα πηρα και γω tribeca+soho (το πρωτο μου s&v). 8,5 ΕΥΡΩ απο VapeNova Κολιατσου. Στην τιμη μαζι και το boosterακι νικοτινης της hexocell. Στα 30ml που ειχε το shake&vape, προσθεσα το 10μελο της νικοτινης 50/50 και επιπλεον αλλα 10ml βασης pinkmule (5ml pg και 5ml vg). Αρα συνολο 50ml, 4 νικοτινη και δοκιμη σε 2-3 ημερες. Στο καταστημα που το ατμισα ηταν καλο.
Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω με αυτα τα shake&vape ειναι πως καποιος μπορει να το κανει 40ml, αλλος 50ml και αλλος 60ml και να παρει το ιδιο γευστικο αποτελεσμα μιας και το ποσοστο του αρωματος χαμηλωνει βαζωντας περισσοτερα emal. Διαβαζα καποιες σελιδες πριν αλλος το εκανε 100ml. Εδω πλεον δεν μιλαμε για DIY, αλλα ενναλακτικους-μπακαλιστικους τροπους να εχουμε ενα σχετικα καλο υγρο (υποκειμενικο) σε οσο το δυνατο πιο χαμηλη τιμη....οταν καποιοι χρησιμοποιουν ζυγαρια για ακριβες μετρησεις...δεν ξερω αν ακολουθειτε το συνειρμο μου... ή καποιοι ειμαστε πολυ ψειρες-παραξενοι ή κανουμε κατι λαθος...
Το παραπανω δεν εχει σχεση με την εν λογω εταιρεια αλλα το θετω γενικα. Οπως βλεπω το ολο θεμα vaping περναει σε καθαρα μαρκετιστικο σχεδιασμο και δεν επικεντρωνεται στη γευση και την καινοτομια. Τεσπα, σορρυ για το off-topic, ισως ειμαι λιγο σκληρος με το ολο θεμα αλλα προς το παρων αυτο νιωθω.