Να πω και εγώ την άποψη μου μιας και περαστικός από ένα κατάστημα safesmoking είπα να δοκιμάσω και εγώ μερικά υγρά. Μέχρι και χθες είχα δοκιμάσει μόνο το cuban supreme από τα υγρά της natura και έτσι δεν είχα κάποια γνώμη μιας και πλέον κάνω μόνο φρουτάκια και γλυκά. Αρχίζω λοιπόν:
Double Apple:
Ενώ γενικά δεν είμαι του μήλου και όποια φορά είχα πάρει ήταν πάντα πράσινο μήλο, το συγκεκριμένο υγρό μου άρεσε αρκετά. Ήταν ένας ευχάριστος συνδυασμός, με εμφανή και τα δύο μήλα, που δεν με κούραζε για όλη μέρα. Σαν βαθμολογία θα του έβαζα 8,5/10 γιατί ίσως να ήταν λίγο πιο γλυκό από ότι το ήθελα.
Read all Abou..nty
Απίστευτο υγρό για τους λάτρεις του συνδυασμού καρύδα-σοκολάτα. Ως ένας εξ αυτών απλά ήθελα να δαγκώσω τον ατμοποιητή. Επίσης γλυκό αλλά για τη συγκεκριμένη γεύση πιστεύω ότι έτσι πρέπει να είναι. Βαθμολογία 10/10 και προφανώς το αγόρασα κιόλας (πολύ καλές τιμές όντως αν και το περίμενα από τα προηγούμενα σχόλια).
Frozen Fruits
Κατάλαβα ότι θα μου αρέσει από την αρχική του περιγραφή. Κόκκινα φρούτα με μέντα. Ίσως να ήθελα λίγο πιο έντονη την μέντα αλλά αυτό είναι προσωπικό γούστο. Καθαρή γεύση και ο ατμός αφήνει μια πολύ ωραία μυρωδιά στο χώρο. Βαθμολογία 9,5/10 ήταν το δεύτερο (και δυστυχώς τελευταίο) υγρό που αγόρασα.
London Rain
Το τελευταίο υγρό που δοκίμασα καθότι περίεργος από το όνομά του. London rain λοιπόν θεωρητικά μαύρη σοκολάτα με καραμέλα. Για να πω την αλήθεια την καραμέλα την βρήκα αλλά τη μαύρη σοκολάτα όσο και να έψαξα τίποτα. Δεν ήταν άσχημο υγρό σίγουρα βέβαια δεν είναι του στυλ μου. Σου αφήνει μια έντονη επίγευση της καραμέλας (όσο έντονη μπορεί να είναι στους απλούς αυτούς ατμοποιητές) και πιστεύω πως αν μπορούσα να το δοκιμάσω στο magma θα ήταν αρκετά καλύτερο. Δεν το ρίσκαρα βέβαια να το πάρω και να το πετάξω μετά στην περίπτωση μου δεν μου άρεσε. Του βάζω 8/10 για να προσπαθήσω να είμαι δίκαιος ως προς τους λάτρεις της καραμέλας.
Αυτά λοιπόν από εμένα. Είναι η πρώτη κριτική που κάνω σε υγρά και προσπάθησα να τα περιγράψω όσο καλύτερα μπορούσα. Α να σημειωθεί ότι στα περισσότερα υγρά δεν βρήκα 6 νικοτίνη (τα περισσότερα 0/9/18) αλλά από ότι μου είπαν τα παιδιά στο μαγαζί έχουν ήδη αρχίσει να έρχονται και σε ενδιάμεσες κλίμακες οπότε όλα κομπλέ.