Το 'χω εδώ και 22 μέρες +, από τις οποίες, σχεδόν όλες "αραχνιάζει" στο συρτάρι.
Περιληπτικά, με το 1ohm coil:
Γεύση: άπειρη
Ντουμάνι: άπειρο
Κατανάλωση υγρού: άπειρη
Κατανάλωση μπαταρίας: άπειρη
Ο βασικός ατμοποιητής μου είναι ο Subtank Mini, ατμίζω με 1.0-1.4 ohm coils αυτή την περίοδο,
στα 10-15W, μία μπαταρία με βγάζει εώς και 1 μέρα, γέμισμα του tank 2-3 φορές τη μέρα, γεύση
πάρα πολύ ικανοποιητική (αρκετές φορές παίζει να αραιώσω το υγρό γιατί είναι too much η γεύση).
Δεν βρίσκω απολύτως κανένα λόγω για παρόμοιο setup (στα 1.0ohm του Atlantis 2) να πρέπει
να ζορίζω το μόντ x3 φορές, τη μπαταρία x3 φορές και κατανάλωση υγρού x3 φορές περισσότερο
απ' ότι στο Subtank Mini (όχι ακριβής τα ποσοστά)... για να πάρω τί; Απόλαυση x3; Δε νομίζω.
+ Το driptip το μανίσιο του Kanger, το θεωρούσα - είδη - πάρα πολύ φαρδύ. Του Atlantis 2 είναι απάνθρωπο
στο δικό μου στόμα. Δεν μπόρεσα να το συνηθίσω, αλλά ούτε κάθισα να ζοριστώ μήπως και το καταφέρω.
Όλα τα παραπάνω βέβαια, μου ήταν γνωστά και αναμενόμενα από κρητικές αλλονών. Δεν ήταν "τυφλή"
η αγορά. Το μόνο θετικό για μένα είναι πως έκανα χαρά με το άπειρο ντουμάνι χωρίς να καίγομαι, κάτι
που με sub-ohm στο Kanger Mini δεν το έχω καταφέρει, παίρνω ζεστό ατμό πολύ εύκολα και καμμένο
επίσης πολύ εύκολα (είτε με εργοστασιακές, είτε με RBA), έτρεξα το μοντ μου στα 50W, κάτι που επίσης
με το Kanger Mini δε μπορούσα να κάνω, γενικά εβγαλα κάποια γούστα/αποθημένα για λίγο, and that's it.
Και κάποιες σκόρπιες σκέψεις (αναλογιζόμενος και την κυκλοφορία του Triton):
-Το θεωρώ ανούσιο να βγάζεις κεφαλές με κοντινά ohm. 0.3 & 0.5 δηλαδή. Ας βγάζαν 0.3, 1.0 και 1.7 πχ.
-Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα κυκλοφορεί ο Triton με τη διαφορά αντί
να έχει sub-ohm coils 0.3 & 0.5, έχει 0.4 & 0.5. (και ένα διαγαλαξιακό πήδημα στα 1.8 μετά. γιατί; γιατί έτσι)
Αν ο Triton είναι παρόμοιος σε Sub-ohm επιδόσεις με τον Atlantis 2, τότε ποιός ο λόγος να πάρει κάποιος τον
Atlantis 2; Γιατί εγώ μόνο + βλέπω στον Triton. Και ποιό όμορφος (δε θέλω να γράψω καλύτερο design) και
replaceable drip-tip, και έξυπνο γέμισμα από πάνω, και επιλογή "ανθρώπινης" εργοστασιακής αντίστασης
και επισκευάσιμη κεφαλή και ψαγμένα hollowed-out sleeveς και όλο και κάτι θα μου διαφεύγει.
-Ξαναγράφω, αν όντως ο ο Triton αποδειχθεί παρόμοιος σε Sub-ohm επιδόσεις με τον Atlantis 2, τότε
ο Atlantis 2 τι θα είναι; Ακόμη ένα filler product. Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν μετά τον Triton έβγαινε
-σε μικρό χρονικό διάστημα- και ένας Tetarton (τυχαίο όνομα) με κεφαλές 0.3, 1.0 και 1.7 πχ. και κανένα
καλούδι παραπάνω και τους "αχρήστευε" τους άλλους 2 για πλάκα. Μα θα μου πείτε, η τεχνολογία προοδεύει
... ναι ΟΚ, αλλά.