vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

479 επισκέπτες, 3 χρήστες
Methodios, treloneritis, manoslykos

Aspire Atlantis 2

Αποσυνδεδεμένος ExMortus

• **
  • 395
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Aspire Atlantis 2
« Απάντηση #75 στις: Ιουνίου 26, 2015, 14:45 »
Οι 1Ω κεφαλές έχουν ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ γεύση. Για όποιον ψάχνει γεύση αλλά δεν το χει με τα drippers και τους επισκευάσιμους την συνιστώ ανεπιφύλακτα. Δεν είναι το ίδιο, αλλά ως τώρα δεν έχω βρει άλλη εργοστασιακή κεφαλή που να πλησιάζει τόσο πολύ  :thumpup:

Στην συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια μ' αρέσει που δεν βγάζει τόση γεύση όσο το Rogue μου. Κάνει το Spirits λιγότερο μπουχτιστικό, που είναι αρκετά. Να τον ακούτε τον imjp μάγκες, ξέρει πολύ καλά τι λέει  :))

Αποσυνδεδεμένος FML

• 700
« Απάντηση #76 στις: Ιουλίου 02, 2015, 00:34 »
Το 'χω εδώ και 22 μέρες +, από τις οποίες, σχεδόν όλες "αραχνιάζει" στο συρτάρι.

Περιληπτικά, με το 1ohm coil:

Γεύση: άπειρη
Ντουμάνι: άπειρο
Κατανάλωση υγρού: άπειρη
Κατανάλωση μπαταρίας: άπειρη

Ο βασικός ατμοποιητής μου είναι ο Subtank Mini, ατμίζω με 1.0-1.4 ohm coils αυτή την περίοδο,
στα 10-15W, μία μπαταρία με βγάζει εώς και 1 μέρα, γέμισμα του tank 2-3 φορές τη μέρα, γεύση
πάρα πολύ ικανοποιητική (αρκετές φορές παίζει να αραιώσω το υγρό γιατί είναι too much η γεύση).

Δεν βρίσκω απολύτως κανένα λόγω για παρόμοιο setup (στα 1.0ohm του Atlantis 2) να πρέπει
να ζορίζω το μόντ x3 φορές, τη μπαταρία x3 φορές και κατανάλωση υγρού x3 φορές περισσότερο
απ' ότι στο Subtank Mini (όχι ακριβής τα ποσοστά)... για να πάρω τί; Απόλαυση x3; Δε νομίζω.

+ Το driptip το μανίσιο του Kanger, το θεωρούσα - είδη - πάρα πολύ φαρδύ. Του Atlantis 2 είναι απάνθρωπο
στο δικό μου στόμα.  Δεν μπόρεσα να το συνηθίσω, αλλά ούτε κάθισα να ζοριστώ μήπως και το καταφέρω.

Όλα τα παραπάνω βέβαια, μου ήταν γνωστά και αναμενόμενα από κρητικές αλλονών. Δεν ήταν "τυφλή"
η αγορά. Το μόνο θετικό για μένα είναι πως έκανα χαρά με το άπειρο ντουμάνι χωρίς να καίγομαι, κάτι
που με sub-ohm στο Kanger Mini δεν το έχω καταφέρει, παίρνω ζεστό ατμό πολύ εύκολα και καμμένο
επίσης πολύ εύκολα (είτε με εργοστασιακές, είτε με RBA), έτρεξα το μοντ μου στα 50W, κάτι που  επίσης
με το Kanger Mini δε μπορούσα να κάνω, γενικά εβγαλα κάποια γούστα/αποθημένα για λίγο, and that's it.

Και κάποιες σκόρπιες σκέψεις (αναλογιζόμενος και την κυκλοφορία του Triton):
-Το θεωρώ ανούσιο να βγάζεις κεφαλές με κοντινά ohm. 0.3 & 0.5 δηλαδή. Ας βγάζαν 0.3, 1.0 και 1.7 πχ.
-Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα κυκλοφορεί ο Triton με τη διαφορά αντί
να έχει sub-ohm coils  0.3 & 0.5, έχει 0.4 & 0.5. (και ένα διαγαλαξιακό πήδημα στα 1.8 μετά. γιατί; γιατί έτσι)
Αν ο Triton είναι παρόμοιος σε Sub-ohm επιδόσεις με τον Atlantis 2, τότε ποιός ο λόγος να πάρει κάποιος τον
Atlantis 2; Γιατί εγώ μόνο + βλέπω στον Triton. Και ποιό όμορφος (δε θέλω να γράψω καλύτερο design) και
replaceable drip-tip, και έξυπνο γέμισμα από πάνω, και επιλογή "ανθρώπινης" εργοστασιακής αντίστασης
και επισκευάσιμη κεφαλή και ψαγμένα hollowed-out sleeveς και όλο και κάτι θα μου διαφεύγει.
-Ξαναγράφω, αν όντως ο ο Triton αποδειχθεί παρόμοιος σε Sub-ohm επιδόσεις με τον Atlantis 2, τότε
ο Atlantis 2 τι θα είναι; Ακόμη ένα filler product. Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν μετά τον Triton έβγαινε
-σε μικρό χρονικό διάστημα- και ένας Tetarton (τυχαίο όνομα) με κεφαλές 0.3, 1.0 και 1.7 πχ.  και κανένα
καλούδι παραπάνω και τους "αχρήστευε" τους άλλους 2 για πλάκα. Μα θα μου πείτε, η τεχνολογία προοδεύει
... ναι ΟΚ, αλλά.

Αποσυνδεδεμένος ExMortus

• **
  • 395
« Απάντηση #77 στις: Ιουλίου 02, 2015, 03:14 »
Δεν μπορείς να συγκρίνεις για κανένα λόγο το Subtank με τον Atlantis 2. Το δεύτερο είναι φτιαγμένο καθαρά για ντουμάνια και Subohm. Ακόμα και η κεφαλή 1Ω δεν προορίζεται για κάτω από 40 Watt. Στο site της Aspire σκέψου λέει 20-30W την 0.5Ω και 40-50W την 1Ω. Όσο για τη διάμετρο του σύρματος και τις τρύπες τροφοδοσίας άστο καλύτερα.  :))

Αυτό για τις κοντινές αντιστάσεις που λες δεν έχει νόημα πραγματικά. Παίζουν πολλά παραπάνω πέρα απ' τον αριθμό που δείχνει η αντίσταση. Στρίψε σ' ένα dripper μια αντίσταση 0.5 me 50άρι σύρμα και μια με 32άρι. Καμία σχέση! Στο 32άρι ατμίζεις στα 25 Watt άρχοντας ενώ στο 50άρι θέλει τζούρα 4 δεύτερα μόνο για να πάρει μπρος.

Κάτι παρόμοιο ισχύει και για τον Triton ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά στο site, μιας και αναφέρεσαι στις 0.3 και 0.4. Επιπλέον, φαίνεται ότι έχει τη δυνατότητα για mouth-to-lung (να που κολλάει η 1.8 κεφαλή). Άσε που στο site τα προτεινόμενα Watt για τις subohm κεφαλές είναι πολύ χαμηλότερα απ' ότι στις κεφαλές του Atlantis. Είναι αρκετά φανερό ότι μόνο filler product δεν θα καταλήξει να' ναι η πολυαγαπημένη Ατλαντίδα. Μιλάμε ίσως για τον καλύτερο subohm εργοστασιακό ατμοποιητή (ή τις καλύτερες subohm εργοστασιακές κεφαλές τελος πάντων) στην αγορά, ενώ ο Triton βγάζει μάτι ότι είναι η απάντηση στο Subtank (ευρύ φάσμα αντιστάσεων, RBA deck, mouth-to-lung και πνευμονικές κτλ.)

Γενικά, πιστεύω οφείλεις να κάνεις καλύτερη έρευνα στα προϊόντα και την εταιρία πριν καταλήξεις σε τέτοιου είδους συμπεράσματα και υποθέσεις. Δεν είμαι και fanboy αλλά η συγκεκριμένη εταιρία δεν φαίνεται να έχει πρόθεση να αλλάζει δύο νούμερα στις αντιστάσεις και ένα όνομα στο τανκ και να μας το πουλάει για επαναστατικό προϊόν. Ως τώρα έχει φέρει τα πάνω κάτω αρκετές φορές και ελπίζω να συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμα.

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
« Απάντηση #78 στις: Ιουλίου 02, 2015, 03:44 »
+1.

Συμφωνώ απολύτως με τον φίλο ExMortus.

Η πρώτη Ατλαντίδα ξεκίνησε όλη αυτή τη τρέλα με το subohm στους εργοστασιακούς clearomizers, αλλά τώρα νομίζω ότι έχουμε σχεδόν πλήρη ανατροπή του σκηνικού. Καταφθάνουν φονικά όπλα όπως είναι ο Smok TFV4, τα οποία σύμφωνα με την ταπεινή μου άποψη, μάλλον θα μας επιβάλλουν αλλαγές στις κατηγοριοποιήσεις που κάνουμε. Ατμοποιητές όπως η πρώτη Ατλαντίδα, ο Subtank, ο Delta II δεν θα θεωρούνται πλέον subohm, μάλλον ενισχυμένοι Καϊφούν θα μοιάζουν μπροστά στα 130-140W που μπορεί να ρουφήξει ο TFV4.  :))

Εκτός κι αν δημιουργήσουμε καινούριες κατηγορίες στο subohm, όπως super subohm για τον TFV4 και όσους παίζουν στα 100W και πάνω, normal subohm για την Ατλαντίδα 2 και όσους άλλους παίζουν στα 70-80W, και πώς να το ονομάσουμε τώρα, beginners subohm (ή subohm για αρχάριους),  :)) για την πρώτη Ατλαντίδα, Subtank, Delta II κτλ...

Αποσυνδεδεμένος alexS3

• **
  • 397
« Απάντηση #79 στις: Ιουλίου 31, 2015, 17:48 »
Ξερουμε καποιο καταστημα εδω Ελλαδα να πουλαει ανταπτορα για το driptip?

Αποσυνδεδεμένος kwnstantinos10

• **
  • 415
  • Ο τρόμος είναι εργαλείο κοινωνικής υγιεινής.~Λενιν
« Απάντηση #80 στις: Αυγούστου 11, 2015, 13:33 »
Λοιπόν εδω και ένα μισαωρακι δουλεύω την 0.3ωμ κεφαλή της Ατλαντίδας 2 στον τριτονα,ξεκινησα απο τα 50watt και η κεφαλή μου φώναζε δωσε γκάζι θα σου σβησω :)) ,ανεβάζω στα 60 εδω αρχίζει να ανεβάζει στροφές και να χει γκαζι,70watt το γκάζι μεγαλώνει, μέχρι τα 90 το φτασα αλλά πολύ καψα :tongue_smilie: ο ατμιστικος μου παράδεισος είναι τα 65wattακια..συμπέρασμα:η κεφαλή εχει φτιαχτεί για ολους εμας τους απανταχού κροκόδειλους.

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
« Απάντηση #81 στις: Αυγούστου 12, 2015, 13:34 »
Αν έχεις μοντάκι με έλεγχο θερμοκρασίας, αξίζει να δοκιμάσεις στον Τρίτωνα και τις κεφαλές της VapeOnly (κατασκευή Aspire) για τις Ατλαντίδες 1 και 2 που παίζουν μέχρι και 80W. Μέχρι και τα 70W που τις δοκίμασα εγώ στο SnowWolf 200W οι κεφαλές έπαιζαν πολύ καλά, με τρομερά ντουμάνια και φοβερή γεύση στο υγρό.  ;)

Η κατανάλωση του υγρού βέβαια είναι απίστευτη, έτριβα τα μάτια μου με αυτά που έβλεπα...  :))

Αποσυνδεδεμένος akpe

• 653
« Απάντηση #82 στις: Αυγούστου 12, 2015, 13:53 »
Το θέμα είναι αυτές τις κεφαλές τις βρίσκουμε πουθενά Ελλάδα; Ψάχνω εδώ και μέρες αλλά δεν...  :'(

Αποσυνδεδεμένος kwnstantinos10

• **
  • 415
  • Ο τρόμος είναι εργαλείο κοινωνικής υγιεινής.~Λενιν
« Απάντηση #83 στις: Αυγούστου 12, 2015, 13:58 »
Εχω το ipv v4 και ψαχνω κεφαλες νικελ αλλα όντως δεν βρισκω καπου.

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
« Απάντηση #84 στις: Αυγούστου 12, 2015, 14:41 »
Φαίνεται όντως να μην υπάρχουν οι κεφαλές σε ελληνικό κατάστημα. Εγώ τις είχα πάρει από το Sweet Vapes, στα 15 ευρώ (πέντε τεμάχια) μαζί με τα μεταφορικά, κομπλέ. Και μου είχαν έρθει και αρκετά γρήγορα από ότι θυμάμαι.  :)

Υπάρχει μεγάλο θέμα παιδιά, τα καταστήματα δεν μπορούν να κάνουν νέες εισαγωγές, κι αν συνεχίσει αυτή η κατάσταση, σε λίγο καιρό θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα.  :(

Εγώ το παλεύω με τη γυναίκα μου, που άνοιξε χρεωστική κάρτα στην Ουκρανία, για να την συνδέσω με έναν νέο λογαριασμό στο paypal, κι επιτέλους να αρχίσω ξανά τα ψώνια...  ;)

« Απάντηση #85 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2015, 19:50 »
 Atlantis 2 καινουργια μονο με 28 ευρω!!!;;;;; Επεσε τοσο κατω η τιμη του;;;

Mobile klaz speaking...

Αποσυνδεδεμένος alexS3

• **
  • 397
« Απάντηση #86 στις: Οκτωβρίου 19, 2015, 20:03 »
Υπαρχεις καποιος κατοχος Αntlantis Mega?
Kαι σε τι mod του κανει χρηση λογω διαμετρου(30mm) ?

Αποσυνδεδεμένος Vavas

• *
  • 15
« Απάντηση #87 στις: Νοεμβρίου 09, 2015, 21:48 »
Εχω τον Atlantis 2 εδώ και ένα μήνα και μοντ I stick 100 eleaf.εχω μείνει τρομερά ικανοποιημένος...καμία διαρροή πολύ ντουμάνι γεύση απίστευτη και χτύπημα!!δοκιμασα την 0.3 αλλα αυτή που μου έκατσε καλύτερα ειναι η 0.5 στα 40 watt.νικοτινη στα 3 mg(παραπάνω δεν αντέχω).καταναλωση 10 με 15 ml...και ολα καλα.το παλιό τσιγάρο ούτε που περνάει απο το μυαλό μου :idiot1: :idiot1: :idiot1:

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
« Απάντηση #88 στις: Νοεμβρίου 23, 2015, 13:30 »
Δεν ξέρω εάν έχει αναφερθεί ήδη, αλλά οι συγκεκριμένες ολόχρυσες (!) κεφαλές  :o της Atom με κάθετες αντιστάσεις και σύρμα Clapton, πρέπει να παρουσιάζουν ενδιαφέρον.

Σε δύο εκδόσεις, στα 0.3Ω και 0.5Ω και παίζουν από 25W έως 45W. Στη φωτό βλέπετε αριστερά τις κεφαλές για τους Subtank και δεξιά για τις Ατλαντίδες 1 και 2.

Αν τις δοκιμάσει κανένας, ας μας πει εντυπώσεις...  :)

Αποσυνδεδεμένος antipasti

• *
  • 26
  • vaporάκι
« Απάντηση #89 στις: Φεβρουαρίου 24, 2016, 20:37 »
Έχει δοκιμάσει κανείς τις 0.5 clapton του triton στον atlantis; Σε σχέση με τις 0.3 τις απλές τι λένε σε γεύση;

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359745 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 991 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114171 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449993 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110643 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374700 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328014 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1060 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6418 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15276 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29330 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99878 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F