vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

416 επισκέπτες, 6 χρήστες
Tem, I.P, lagoudakis, pngtszs1976, andreashadji, Milarepa

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Nobacco Prestige

Αποσυνδεδεμένος htg

Nobacco Prestige
« στις: Ιουν 24, 2009, 10:48 »
Καλημέρα σε όλη την παρέα και συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά.
Μόλις αγόρασα κι εγώ ένα ΗΤ κι έχω κάποιες απορίες...
1. Μετά από κάθε εισπνοή, ο ατμοποιητής ζεσταίνεται πάρα πολύ, ειδικά αν είναι η μία μετά την άλλη. Είναι φυσιολογικό αυτό; Αισθάνεσαι ότι θα καείς! :confused1:
2. Επίσης, στο πακέτο που αγόρασα, είχε 1+1 δώρο. Το ένα δουλεύει κανονικά. Το άλλο, ενώ φόρτισα την μπαταρία του ολόκληρο το βράδυ, έβαλα καινούργιο φίλτρο, εξακολουθεί να μην λειτουργεί. Υπάρχει κάτι που μου ξεφεύγει; Διάβασα στο forum για ένα κόλπο με οινόπνευμα, μόνο που σε εκείνη την περίπτωση έβγαζε λίγο καπνό. Σε μένα δεν βγάζει καθόλου! Ούτε καν ζεσταίνεται! >:(
3. Υπάρχει διάρκεια ζωής για τον ατμοποιητή; π.χ. σε ένα χρόνο θέλει αλλαγή;

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας και τυχόν συμβουλές "σωστού" καπνίσματος! Όλες οι παρατηρήσεις καλοδεχούμενες...

ΥΓ. Θεώρησα σωστό να μην αναφέρω την μάρκα, μιας και τηλεφώνησα ήδη στην εταιρία για το 2ο θέμα και περιμένω να με καλέσουν...

Αποσυνδεδεμένος andreas_scorpio

• **
  • 377
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Nobacco Prestige
« Απάντηση #1 στις: Ιουν 24, 2009, 10:57 »
Καλωσόρισες φιλε
1.Φυσιολογικο ειναι να ζεσταινεται ο ατμοποιητης ειναι συνεπεια της ατμοποιησης  :)
2.Αντικατασταση του ατμ. αμεσως!  :D
3.Δεν υπαρχει προκαθορισμενη διαρκεια ζωης αλλα οι περισσοτεροι διαρκουν το πολυ 6 μήνες,ενω συνηθως στους 2 μηνες πεφτει η αποδοση όλων.Φυσικα εξαρταται και απο το ποσο χρησιμοποιουνται

Αποσυνδεδεμένος lights

• **
  • 141
« Απάντηση #2 στις: Ιουν 24, 2009, 11:10 »
Σωστά  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος htg

« Απάντηση #3 στις: Ιουν 24, 2009, 11:15 »
Μάλιστα...άρα περιμένω τηλέφωνο από την εταιρία και ζητάω αντικατάσταση...πέρασαν ήδη δύο ώρες... :(...
Τώρα που κοιτάω το site τους, λέει ότι στο δώρο δεν υπάρχει εγγύηση!  :tongue_smilie:...για να δούμε...

Ευχαριστώ και πάλι...

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• Ο τέως admin
  • 5632
« Απάντηση #4 στις: Ιουν 24, 2009, 15:12 »
Γεια σου, htg και καλώς ήρθες στο φόρουμ μας.

Εγώ θα έλεγα να αναφέρεις τη μάρκα. Μπορεί να την έχει και κάποιος άλλος εδώ μέσα (ή να την είχε) και να σε βοηθήσει.

Εκτός αυτού, δεν παίζει ρόλο μόνο το προϊόν στην επιλογή αγοράς. Μεγάλο ρόλο παίζει και η υποστήριξη, οπότε καλό θα ήταν να ήξεραν και άλλοι χρήστες τι παίζει στο συγκεκριμένο μοντέλο - όποια κι αν είναι η έκβαση της υπόθεσής σου.

Αποσυνδεδεμένος htg

« Απάντηση #5 στις: Ιουν 24, 2009, 16:17 »
Γεια σου, htg και καλώς ήρθες στο φόρουμ μας.

Εγώ θα έλεγα να αναφέρεις τη μάρκα. Μπορεί να την έχει και κάποιος άλλος εδώ μέσα (ή να την είχε) και να σε βοηθήσει.

Εκτός αυτού, δεν παίζει ρόλο μόνο το προϊόν στην επιλογή αγοράς. Μεγάλο ρόλο παίζει και η υποστήριξη, οπότε καλό θα ήταν να ήξεραν και άλλοι χρήστες τι παίζει στο συγκεκριμένο μοντέλο - όποια κι αν είναι η έκβαση της υπόθεσής σου.

Καλώς σας βρήκα...Αγόρασα το Nobacco Prestige. Mε πήραν τηλέφωνο μετά από λίγες ώρες, μου έδωσαν κάποιες οδηγίες τις οποίες εφάρμοσα, και δυστυχώς δεν δούλεψε. Αύριο θα μου στείλουν νέο ατμοποιητή εντελώς δωρεάν. Αξίζει να αναφέρω ότι ήταν άριστη η εξυπηρέτηση τους.  :thumpup: Ολα καλά μέχρι στιγμής...

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• Ο τέως admin
  • 5632
« Απάντηση #6 στις: Ιουν 24, 2009, 16:38 »
Ωραία. Θα μας αναφέρεις και περισσότερες εντυπώσεις κατά τη χρήση (αν θέλεις).

Δεν είχαμε θέμα για το Prestige μέχρι τώρα και πάντα ήθελα να διαβάσω εντυπώσεις γι' αυτό το τσιγάρο. Μιας και το 'χουν κι άλλοι, είμαι σίγουρος ότι κάτι θα γράψουν κι αυτοί.

Αποσυνδεδεμένος Undertaker

• 709
  • Undead, Undefeated, UNDERTAKER!
    • Το Blog του Undertaker
« Απάντηση #7 στις: Ιουν 24, 2009, 17:00 »
Αξιοπρεπέστατο τσιγάρο από άποψη οπτική, πολύ γεμάτη γευση/ατμος, με 2 ελλατώματα:
Α) η μπαταρία χάνει πολύ σε απόδοση (στον ενα μήνα εμένα μου έπεσε από τις 2,5 ώρες στην 1)
Β) ΠΟΛΥ μικρά φιλτράκια.

Ο ατμοποιητής είναι όμως σκυλί, ράτσας ντόπερμαν! Δουλευει ακόμα μετα από 2 μήνες σχεδόν όπως την πρώτη μέρα!
Και αμα τον βάζω πάνω στην manual μπαταρία του Black Line ή το passthrough... ε, ρε γλέντια!  :laugh1:

• **
  • 377
« Απάντηση #8 στις: Ιουν 24, 2009, 18:13 »
Αξιοπρεπέστατο τσιγάρο από άποψη οπτική, πολύ γεμάτη γευση/ατμος, με 2 ελλατώματα:
Α) η μπαταρία χάνει πολύ σε απόδοση (στον ενα μήνα εμένα μου έπεσε από τις 2,5 ώρες στην 1)
Β) ΠΟΛΥ μικρά φιλτράκια.

Ο ατμοποιητής είναι όμως σκυλί, ράτσας ντόπερμαν! Δουλευει ακόμα μετα από 2 μήνες σχεδόν όπως την πρώτη μέρα!
Και αμα τον βάζω πάνω στην manual μπαταρία του Black Line ή το passthrough... ε, ρε γλέντια!  :laugh1:
Συμφωνω απολυτα.Μπαταριες χαλια,ατμοποιητης απιστευτα καλός.Τα ντουμανια με το Passthrough ειναι τρομερα  8)

Αποσυνδεδεμένος Undertaker

• 709
  • Undead, Undefeated, UNDERTAKER!
    • Το Blog του Undertaker
« Απάντηση #9 στις: Ιουν 24, 2009, 18:16 »
Συμφωνω απολυτα.Μπαταριες χαλια,ατμοποιητης απιστευτα καλός.Τα ντουμανια με το Passthrough ειναι τρομερα  8)

φαντάσου σενάριο τωρα, το ατομάιζερ του Prestige πάνω στα φιλτράκια και την μπαταρία του Black Line...

Τα πάντα όλα λέμε!  :laugh1:

• **
  • 377
« Απάντηση #10 στις: Ιουν 24, 2009, 18:22 »
Φαντασου ακομα πιο τιτανομεγιστο σεναριο:το atomiser του Prestige πανω σε ανταπτορα και στο GG!!!
Ελα σε παρακαλω πολυ!
Μαθε ατμισμα αγορι μου  :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος GIORGOS1969

• 634
« Απάντηση #11 στις: Ιουν 24, 2009, 20:24 »
αυτος ο ελεφαντος παει παντου με ολα    :laugh1: :))

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• Ο τέως admin
  • 5632
« Απάντηση #12 στις: Ιουν 24, 2009, 20:30 »
Για αλλού προοριζόταν αυτό μάλλον.
Να το σβήσω;

EDIT: Πώς φαίνεται ότι είμαι άμπαλος! Τώρα θυμήθηκα το "Μάθε μπάλα αγόρι μου"!! Υποθέτω ότι το "ρητό" ανήκει στον Αλέφαντο, σωστά;

• **
  • 377
« Απάντηση #13 στις: Ιουν 24, 2009, 20:54 »
 :yes:

Αποσυνδεδεμένος htg

« Απάντηση #14 στις: Ιουν 25, 2009, 10:14 »
Σήμερα το περιμένω...άντε να έρθει να αρχίσω τις ρουφηξιές! Λίγο που δοκίμασα του father (δύο πήραμε) είναι ακριβώς έτσι όπως το περιγράφετε...Ωραία γεύση, φαίνεται να λειτουργεί καλά, απλά η μπαταρία του στο 2ωρο θέλει φόρτιση...Πήρα usb φορτιστή και αντάπτορες από αλλού, για αυτοκίνητο και σπίτι...Τα πάντα όλα και πάλι! Δουλειά, σπίτι, αυτοκίνητο και το τσιγάρο στη πρίζα! Φυσικά και θα μοιραστώ τις εντυπώσεις μου...I'll be back!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 166 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 305 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20356 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1133 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878447 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362969 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467874 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1912251 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 521249 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1646 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376526 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 702818 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ