vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

288 επισκέπτες, 3 χρήστες
Tem, Mimhsdr, manoslykos

Yihi SX mini 350J M class

Αποσυνδεδεμένος camber

• 3887
  • Φύλο: Άντρας
    • camber
Απ: Yihi SX mini 350J M class
« Απάντηση #45 στις: Απριλίου 26, 2015, 21:11 »
Αν και το ειχα προ-παραγγειλει(179€), δεν νομιζω να το παρω τελικα μιας και ατμιζω αποκλειστικα σε temp mode και σιχαινομαι το PWN modulation

Κατα τα άλλα καλοριζικο σε οσους το εχουν στην κατοχη τους :)
Μα αν το σκεφτείς, την ίδια δουλειά κάνει και το DNA, ανοίγει και κλείνει το ρεύμα (ή έστω το αυξομειώνει συνεχώς) για να κρατήσει σταθερή τη θερμοκρασία. Όσο η αντίστασή σου είναι υγρή θα παραμένει ανοιχτό, αλλά πάλι θα ανεβοκατεβαίνει για να κρατήσει την όποια θερμοκρασία.

Χωρίς να έχω ακόμα πιάσει στα χέρια μου τώρα, πρέπει να πω πως αυτός ο ήχος όσο στεγνώνει το βαμβάκι σου (ή ό,τι) είτε θα είναι ενοχλητικός, είτε θα είναι σαν ειδοποίηση για τους drippers πως ήρθε η ώρα να στάξουν.
Όχι δουλεύουν εντελώς διαφορετικά. Το DNA στέλνει συνεχές ρεύμα κι όταν πιάσει τη θερμοκρασία κόβει το ρεύμα. Όταν πέσει η θερμοκρασία ξαναδίνει συνεχές ρεύμα μέχρι να πιάσει τη θερμοκρασία κ.ο.κ. Κάθε φορά δίνει τα απαιτούμενα volt για την ισχύ που έχουμε καθορίσει.
Το YiHi στέλνει PWM ρεύμα. Δίνει κάθε φορά τα μέγιστα volt που μπορεί να δώσει και αλλάζει το crest factor για να πιάσει την ισχύ που επιλέξαμε. Όταν φθάσει τη μέγιστη θερμοκρασία αλλάζει ξανά το crest factor κ.ο.κ.
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι κατανοητά αυτά που γράφω αλλά είναι εντελώς διαφορετικός ο τρόπος που δουλεύουν και σύμφωνα με τον Busardo αισθητός στο άτμισμα.

Αποσυνδεδεμένος exispathi

• 1256
  • -Συγνώμη φίλε, να σε ρ... -Ηλεκτρονικό τσιγάρο
« Απάντηση #46 στις: Απριλίου 26, 2015, 21:30 »
Απόλυτα κατανοητό, αλλά καθώς μετράει συνεχώς την αντίσταση (δεν ξέρω σε τι ακριβώς συχνότητα πόσα milisecond)) σημαίνει πως κάνει και συνεχώς ρυθμίσεις. Επίσης, καθώς αλλάζει η θερμοκρασία αλλάζει η αντίσταση, που σημαίνει πως για τα ίδια Watt, δίνει διαφορετικά Volt κάθε στιγμή, κι όταν περάσει το όριο της θερμοκρασίας είναι που σταματά να δίνει ρεύμα. Έχω την αίσθηση (την θεωρητική, όπως προείπα αίσθηση), πως αυτό το βάλε βγάλε ρεύμα σε διαφορετικές διακυμάνσεις μπορεί να γίνει πολύ πιο ενοχλητικό από την παλμική ρύθμιση που θα έχει στο φινάλε ένα πιο γλυκό σβήσιμο του ρεύματος.

Αποσυνδεδεμένος araditsas

• **
  • 416
« Απάντηση #47 στις: Απριλίου 26, 2015, 21:37 »
sony vtc 5 2600 έβγαλε 20679 joule 10 μηνών

Samsung 25R έβγαλε 18600 joule 10 μηνών

LG HE4 έβγαλε 21400 joule 1 μηνός

εντυπωσιακή η απόδοση της sony , περίμενα περισσότερη πτώση.
Τα δούλευα όλα σε αντιτάσεις 0.07 - 0.09 στα 17-24 J

Τι ακριβώς δηλώνουν αυτά τα J ;

Πιστεψε με δεν εχει καμια σχεση με το dna40...Μπορει να μ@λ@κιζεται o αμερικανος σε καποια θεματα αλλά τα ρευματα του δεν τα δινει μεχρι τωρα κανενας αλλος(προσωπικη αποψη). Δοκιμασα εχθες απο γνωστο που παρελαβε απο εξωτερικο το sx και το παλμικο το καταλαβαινεις με την πρωτη. Μπορει να ειμαι και αναποδος ή μπορει να ειναι τα γεραματα  :bye: αλλά εχω θεμα και δεν μπορω να ατμισω ετσι...

Επισης η βαφη δεν βλεπω να κραταει για πολυ...ειδικα αν το εχεις οπως εγω μονιμα στο χερι...

Κριμα γιατι ειναι πολυ ομορφο μοντακι και κυριως αναβαθμισιμο...

Με βλεπω παλι για rdna  :tongue_smilie:

Εχω διλλημα που ελεγε και το γνωστον ασμα  :idiot1:

Ναι ενώ η βαφή του vapor shark είναι καλή...
 Και πόσο εκνευριστικό είναι που όταν φτάσει την θερμοκρασία σταματάει απότομα;;
Ενω  το sx συνεχίζει.

Αποσυνδεδεμένος Lazy Dog

• 693
« Απάντηση #48 στις: Απριλίου 26, 2015, 21:51 »
Δεν θα κατσω να αντιπαραθεσω τις δυο συσκευες...ο καθεις ειναι ικανος να διαλεξει αυτο που νομιζει οτι θα τον καλυψει περισσοτερο.

Εξεφρασα προσωπικη αποψη και επειδη το χρησιμοποιησα, μπορω να σου πω οτι αν δεν ηταν αυτο με το παλμικο, η συσκευη για μενα θα επαιρνε 9.5/10

Εχω μεχρι αυριο να αποφασισω τι θα κανω....μουμπλε-μουμπλε  :laugh1:

• **
  • 416
« Απάντηση #49 στις: Απριλίου 26, 2015, 22:11 »
Σίγουρα ο καθένας αποφασίζει.

Εγώ έχω και τα δύο και τα δοκιμάζω 3 μέρες τώρα για να δω τι θα πουλήσω και τι θα κρατήσω.
Έ από την πρώτη μέρα έπαθα πλάκα με το sx απο αύριο θα σπρώξω το φανταστικό rdna.

Αποσυνδεδεμένος Lazy Dog

• 693
« Απάντηση #50 στις: Απριλίου 26, 2015, 22:23 »
Εγω το εχω πουλησει ηδη το δικο μου(rdna)

Α, και παρελειψα να αναφερω οτι εχει καταπληκτικη λαβη(sx mini). Ταιριαζει γαντι στην παλαμη(ιδιαιτερα οταν χρησιμοποιεις τον αντιχειρα)

I'll sleep over it που λενε και οι αμερκανοι<--(first world problems  :eyesplash: )
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 26, 2015, 22:39 από Lazy Dog »

Αποσυνδεδεμένος johnnypatras

• **
  • 215
« Απάντηση #51 στις: Απριλίου 27, 2015, 00:01 »
Δεν κόβει το DNA40  τα ρεύματα, απλά τα μειώνει, μην ακούγονται ανακρίβειες.
Τα κόβει εντελώς μόνο σε απότομες εναλλαγές θερμοκρασίας, όπου συνήθως απλά έχει στεγνώσει το βαμβάκι.

Κοιτάξτε το 2ο βιντεάκι του pbusardo για το SXMini M Class και ρίξτε μια ματιά στα screenshots του παλμογράφου, μία
για το DNA40 και μετά για το Sxmini....πολύ πιο ομαλές μεταβάσεις στο DNA40, συνεχή spikes και παλμική αντιμετώπιση
στο Sxmini.

Εγώ δεν τα μπορώ τα παλμικά ρεύματα, μου φαίνονται πιο άγρια και αντικειμενικά δεν είναι ακριβή, ειδικά με τόσο χαμηλή
δειγματοληψία που βλέπω. Το θεωρώ μη ανεκτό για τέτοιου κόστους συσκευή.
Προσωπική γνώμη πάντα.

• **
  • 416
« Απάντηση #52 στις: Απριλίου 27, 2015, 00:12 »
Τι να πω κόβει, ράβει ,είναι συνεχές , ότι και να λέμε η ατμιστηκη εμπειρία για εμένα είναι πολύ καλύτερη και ξαναλέω πείρα το sx έχοντας το rdna  για να δω το καλύτερο και να δώσω το άλλο.

Βλέπω μόνο αυτό που νιώθω και όχι τι λένε τα νούμερα και  τα χαρακτηριστικά της κάθε συσκευής.

Φυσικά και δεν απαξιώ το Vs απλά μου κάνουν καλύτερα τα ρεύματα στο sx.

Αυτά βέβαια είναι για την περίπτωση που δουλεύουμε θερμοκρασία γιατί σε κανονικές αντιστάσεις διαφορά δεν έχω εντοπίσει είναι και τα δύο εξαιρετικά.

Αποσυνδεδεμένος globalzero

• 685
« Απάντηση #53 στις: Απριλίου 27, 2015, 00:31 »
ρε παίδες για τι ομαλά ρεύματα μιλάτε σε ρύθμιση θερμοκρασίας?
 Εκτός της περίπτωσης που πάει να στεγνώση το βαμβάκι σιγά μη καταλαβετε τίποτα

υπερεκτιμάτε τους αισθητήρες μας. Μιλάτε για ομαλά ρεύματα σε γραφήματα των msec?

Χωρίς ρύθμιση θερμοκρασίας συμφωνώ , να το συζητήσουμε..

Δηλαδή εσύ με το dna 40 και 200 βαθμούς στα 30 watt , πιο ειναι το ομαλό σου ρεύμα?

το 30 το 5 το 0 το 15 το 25 που ανεβοκατεβαίνει στο msec?

περί ορεξεως κολοκυθόπιτα.

Το rdna εαν δεν είχε τις τόσες π#@αριές με τις οθόνες και είχε από την αρχή το κλείδωμα της αντίστασης θα ήταν όλα καλα καταπληκτικα.

Να μην ήταν και τόσο τετράγωνο με την οθόνη κάτω ακόμα καλύτερο..

Και τέλος να μην έβγαινε ο brandon απο την evolv και να μας έλεγε για αντιστάσεις νικελίου στα 0.40 και ταλαιπωρούσε το κόσμο να χωρέσει 15 σπείρες στους ατμοποιητές.

Αποσυνδεδεμένος johnnypatras

• **
  • 215
« Απάντηση #54 στις: Απριλίου 27, 2015, 00:33 »
globalzero, κοίτα τα screenshots στο βιντεάκι του pbusardo και θα καταλάβεις. Αργότερα που θα είμαι σπίτι θα τα ποστάρω κι εγώ.

• 685
« Απάντηση #55 στις: Απριλίου 27, 2015, 00:37 »
τα είδα  και την 1,5 ώρα.
και στο tasteyourjuice.

Αποσυνδεδεμένος mantos

• 929
  • ~Box Mods~
« Απάντηση #56 στις: Απριλίου 27, 2015, 00:39 »

Βλέπω μόνο αυτό που νιώθω και όχι τι λένε τα νούμερα και  τα χαρακτηριστικά της κάθε συσκευής.

Αυτο λεει πολλα...
Αυτη ειναι η ουσια σε καθε μοντ & ατμο..

Φυσικα ο καθενας οτι γουσταρει. Με το ζορι δουλεια δε γινεται.

• **
  • 416
« Απάντηση #57 στις: Απριλίου 27, 2015, 00:41 »
Φίλε johnnypatras το έχεις δοκιμάσει το sx ; το έχεις;

Αποσυνδεδεμένος exispathi

• 1256
  • -Συγνώμη φίλε, να σε ρ... -Ηλεκτρονικό τσιγάρο
« Απάντηση #58 στις: Απριλίου 27, 2015, 00:52 »
Πάντως όσοι reviewers πήραν στα χέρια τους και τα δύο πραγματικά δείξαν τεράστια προτίμηση στο sx. Τώρα για την ομαλότητα που έχουν τα charts του PB εγώ τα ερμήνευσα ακριβώς ανάποδα (ανεβοκατέβασμα ρεύματος σε DNA) αλλά τέλος πάντων όπως ειπώθηκε και στις δύο μπαταριοθήκες αν έχεις υγρό δε θα ανεβοκατεβαίνει το ρεύμα, κι αν δεν έχεις, δε θα έχει νόημα να προσπαθείς να ατμίσεις.

• 685
« Απάντηση #59 στις: Απριλίου 27, 2015, 01:12 »
το ρεύμα ανεβοκατεβαίνει όταν χτυπήσει κόφτη , δηλαδή τη θερμοκρασία που έχεις ορίσει.

Στο SX αραίώνουν οι μεμονωμένοι παλμοί αλλά παραμένουν σταθεροί στα volt που τους ώρισες.

pulse frequency modulation (PFM) και όχι pulse width modulation (PWM) όπως και το διόρθωσε και ο pbusardo.

To DNA ανεβοκατεβάζει τα volt ώστε να παραμείνει σε σταθερή θερμοκρασία.Με ομαλό τρόπο από ότι φαίνεται.

Αυτά κατάλαβα εγώ.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360502 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1043 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114422 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450875 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110992 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375559 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328567 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1099 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6476 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15348 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29420 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 100009 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F