vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

618 επισκέπτες, 7 χρήστες
Doubt, PsykieG, lounik, Mulder, manoslykos, camber, Blackwolf

Kayfun εναντίον όλων ή Όλοι εναντίον των Kayfun - Γνώμες, απόψεις

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Φύλο: Άντρας
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
Για να καταλάβω, τόση ώρα συγκρίνουμε KFL με οποιονδήποτε πνευμονικό? Είτε εργοστασιακό, είτε επισκευάσιμο? Συγγνώμη κιόλας, αλλά είναι σαν να συγκρίνουμε ένα Tablet με μία σούβλα για κοκορέτσι. Τόσο άκυρο.

Δεν έχω δοκιμάσει πολλούς ντουμανιάρηδες εργοστασιακούς, αλλά ο Cleito για μένα, είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Στο θέμα ντουμανιού φυσικά, αλλά και στο θέμα γεύσης, με υγρά τα οποία προορίζονται για πολλά watt, όπως το muffin man για παράδειγμα το οποίο παίζει φανταστικά στον Cleito. Το να συγκρίνουμε όμως έναν ατμοποιητή που η δουλειά του είναι ντουμάνι, άντε και λίγη γεύση (συγκριτικά με όμοιούς του), με έναν ατμοποιητή που η δουλειά του είναι ευκολία, γεύση και χαμηλή τιμή(παλι σχετικά με όμοιούς του), είναι εντελώς άτοπο. Έκαστος στο είδος του παίδες, και ο Kayfunης στις τσιγαρίσιες!

Αποσυνδεδεμένος nas1

• **
  • 391
  • Vaping.gr Blacksheep
εγω παντως που κανω diy σε επισκευασιμο τα ευχαριστιεμαι και γενικα τα κανω αραιωμενα ,σε κατι πνευμονικους ασε που με κουραζουνε ,η σε κατι εργοστασιακους ,η διαφορα γευσης ειναι αποσταση μεγαλη ,και δεν αναφερομαι μονο στον καυ ,

Χωρις να ακυρωνω εσενα ή καποιον αλλο συνατμιστη , θα ηθελα να αναφερω οτι εισαι πιο σιγουρος με καποιον επισκευασιμο παρα με το καλυτερο εργοστασιακο ατμοποιητη , που παιρνει ετοιμες κεφαλες.
Απο παλια εχουμε δει συνεχεια το ιδιο αποτελεσμα απο τις ετοιμες αντιστασεις....
Απο τις 100 θα δουλεψουν σωστα οι 30 και αυτο γινεται γιατι δεν ειναι δυνατον να υπαρχει καποιος με 100 χερια να φτιαχνει με προσοχη τις αντιστασεις των κεφαλων μια - μια ........

Η Petra ατμιζει αρκετα χρονια με εργοστασιακους ( και επισκευασιμους ) και σε ετοιμες κεφαλες αντιστασεων εχει πολυ μεγαλη πειρα , οπως και παρα πολλοι αλλοι ατμιστες εδω μεσα οπως και ο Stepeha για παραδειγμα.
Ολοι τους θα σου πουνε οτι απο τις 100 κεφαλες , οι 30 δουλεψαν σωστα .

Παραδειγμα ειναι οι αριθμοι φυσικα.....

Οποτε οι επισκευασιμοι ατμοποιητες ειναι πιο σιγουρο οτι δεν θα σου κανουν  '' τσαλιμακια ''  , παρα οι εργοστασιακοι....

Εχουμε πει ομως και το οτι τα γουστα του καθενα ειναι διαφορετικα και εχουμε ολοι το δικαιωμα να υποστηριζουμε τη γνωμη μας , οσπου να δουμε την αληθεια που καποιοι αλλοι ειδαν πριν απο 'μας.....
Και το σιγουρο ειναι οτι καποια στιγμη πραγματικα τη βλεπουμε ολοι μας φιλε μου.
Ετσι σκεφτόμασταν καποτε ολοι μας στην αρχη της ατμιστικης μας καριερας , αλλα με τον καιρο ειδαμε οτι με το που ημασταν επιτελους σιγουροι για τις ιδιοκατασκευασμενες αντιστασεις μας , αφησαμε στην ακρη τους εργοστασιακους που ειχαμε μαζι μας για ασφαλεια......

Πραγματικα αδερφε μου , δεν υπαρχει πουθενα συγκριση.
Αν το σκεφτεις λιγο καλυτερα , θα δεις οτι εργοστασιακοι βγαινουν συνεχεια και η εξέλιξή τους ειναι μεγαλη με μικροδιαφορες καθε φορα.
Μετα ομως απο 10 μοντελα παρομοιου ειδους , ξαφνικα λεμε ......  Η ΕΞΕΛΙΞΗ .....
Η αληθεια ειναι οτι δεν μπορουμε καθε μερα να αγοραζουμε και οτι καινουριο θα βγει στην αγορα.
Ετσι λοιπον αν αγορασω ενα Subtank για παραδειγμα και μου αρεσει , θα αργησω να ξαναπαρω καποιο ομοιο ατμ/τη.
Οταν λοιπον θα ερθει μετα απο καιρο η ωρα να αγορασω και παλι κατι αναλογο , τοτε θα δω μεγαλη διαφορα και θα πω φυσικα οτι ειναι πολυ ανωτερος και με καλυπτει.

Το ωραιο ομως με τους επισκευασιμους ειναι οτι δεν εισαι υποχρεωμενος να ατμιζεις με οτι σου δωσει η Kanger και η καθε Kanger....
Εσυ θα φτιαξει οτι θελεις και οπως θελεις .
Ετσι ειναι πολυ πιο ευκολο να παρεις αυτο που ακριβως θελεις και ετσι οπως το θελεις .
Αυτο θα το δεις σε ολους τους επισκευασιμους.

Ατμοποιητης ομως που εχει αερα σαν του Sybtank (απλα σαν παραδειγμα φερω αυτο τον ατμοποιητη) , ειναι αδυνατο να εχει καλη αποδοση γευσης .
Ο πολυς αερας απο ενα σημειο και μετα , χαλαει το αποτελεσμα και ετσι δεν ειναι δυνατον να συγκριθει με καποιο επισκευασιμο.
Ενας τετοιος ατμοποιητης ομως φιλε μου δεν ειναι κατασκευασμενος για γευση.
Ειναι μια μοδα που ηρθε και θα μεινει οπως φαινεται αν οχι για παντα , σιγουρα για αρκετο καιρο.
Ειναι ομως κακο για καποιο νεο ατμιστη αυτοι οι ατμοποιητες , γιατι πολυ απλα παραπλανουν τους μη εμπειρους ατμιστες δυστυχως.

Σε εναν επισκευασιμο ατμοποιητη οι αναλογιες τροφοδοσιας , αερα , υλικων , θεση αντιστασης  κλπ. κλπ. κλπ. , ειναι πιο σωστες και ετσι εχεις καλυτερο αποτελεσμα σα συνολο.

Κατι που λιγοι ξερουν για τον πολυ αερα , ειναι οτι οταν εχουμε πολυ αερα να χτυπα με δυναμη την αντισταση , παρασυρουμε  και μικροσταγονιδια υγρου και ετσι νομιζουμε οτι εχουμε και καλυτερη γευση.
Αν ομως η τζουρα μας ειναι υγρη , τοτε δεν εχουμε καλυτερη γευση , αλλα υγρο μαζι με τον ατμο μας.

Ελπιζω να μη κουρασα............. ;D
Ευχαριστω για την απαντηση
Κανεις δεν μπορει να ακυρωσει κανενα ετσι κ αλλιως
Επισης οι απαντησεις  αφορουν  νοηματα που δεν τεθηκαν
Συμφωνω σε σχεση με αυτα που λες με τους επισκευασιμους αλλα ξεχασες να αναφερεις και τα μειον εκτος και αν δεν υπαρχουν
Παραλληλα και  οχι σε κοντρα, οι πνευμονικοι και οι ετοιμοι ατμοποιητες κατα την γνωμη μου κρατανε κοσμο στο ατμισμα και φερνουν νεο κοσμο γιατι προσφερουν μια εντονη εμπειρια απο τη μια και ευκολια απο την αλλη ασε που με τους πρωτους πχ μπορεις και μηδενιζεις την νικοτινη πιο ευκολα λογω της εντασης..
για την γευση τωρα ειναι αλλου ειδους γευση
αλλα ειμαστε ηδη σε αλλο topic και ας μην ξαναπαντησουμε

Αποσυνδεδεμένος cpbaroque

• 3695
    • cpbaroqueTheBlog
Φέτος το Πάσχα υπέβαλλα τους ατμοποιητές μου σε μεγάλη ταλαιπωρία. Ανέβηκαν βουνά, κατέβηκαν στη θάλασσα, έμειναν στον ήλιο, ξεχάστηκαν έξω στο βραδινό κρύο, μπήκαν σε αυτοκίνητα, πλοία, φουσκωτά, καγιάκ, μπαινόβγαιναν σε μπουφάν, βερμούδες, μπλου τζιν, μαγιό, όρθιοι, ξαπλωτοί, ανάποδα και αν μπορούσαν να διπλώσουν, θα το έκαναν κι αυτό. Το αποτέλεσμα ήταν πως ένας-ένας άρχισαν να καταρρέουν. Πρώτα ο ένας επισκευάσιμος, μετά σχεδόν συγχρόνως άλλοι δύο και μετά άρχισαν να τα παίζουν και τα clearomizers που είχα πάρει για backup. Υποτροφοδοσίες, υπερτροφοδοσίες, διαρροές του θανατά, καμένα, μπλοκαρισμένοι αεραγωγοί, υγρά στο στόμα, περίεργη γεύση. Με λίγα λόγια ότι μπορούσε να πάει στραβά, πήγε…

Όταν επί τέλους γύρισα σπίτι μου χθες το πρωί, το μόνο που δούλευε όπως ακριβώς δούλευε και την ημέρα που έφυγα ήταν ...ο Kayfun 4 (και κλώνος μάλιστα)! Σαν να μην είχε περάσει ούτε μια ώρα...
Svoemesto :bow:

ΥΓ. Φυσικά και δεν θέλω να αναφέρω ποιοι ήταν οι ατμοποιητές που παρέδωσαν πνεύμα (έστω και προσωρινά). Είναι βέβαιο πως κάτι λάθος έκανα εγώ οπότε δεν θα δείξω κανέναν με το δάκτυλο. Φαίνεται όμως πως ο Kayfun αδιαφορεί τελείως για τα δικά μου λάθη κι εμένα αυτό πολύ με βολεύει...

Αποσυνδεδεμένος megst

• 1278
  • Γιώργος
Ο ορισμός του party animal είσαι... :))

Αποσυνδεδεμένος TasMan

• **
  • 179
@cpbaroque
Ακριβώς αυτό που περιγράφεις εγώ το έχω με τον KL+. Ότι και να του κάνω δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να δυσλειτουργήσει έστω και στο ελάχιστο με οποιοδήποτε τρόπο! Τον Pheno σε ταξίδι πρέπει να τον έχω ή άδειο ή σε κουβά. Ο Κ4 από την άλλη κάνει το εξής παράξενο: Δεν έχει διαρροές, δεν έχει υποτροφοδοσίες ούτε υγρά στο στόμα κτλ. Στο άτμισμα όμως ακούω μπουρμπουλήθρες από χαμηλά χωρίς όμως να χάνω σε απόδοση. Δε νομίζω να είναι λόγω υγρού στις εισαγωγές αέρα γιατί δεν έχει βγει ποτέ ούτε σταγόνα. Μάλλον τρυπώνει υγρό στις πλάγιες τρυπούλες αέρα του κεντρικού pin (εκεί που βιδώνει η βιδούλα ρύθμισης αέρα). Δεν ξέρω αν το έχει παρατηρήσει κανείς ή δεν κάνω κάτι σωστά...

Αποσυνδεδεμένος pngtszs1976

• 3449
  • ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις
Δοκιμασες να ανεβασεις watt; 

Αποσυνδεδεμένος yian

• **
  • 498
Πάντως για τα περισσότερα φταίει το στήσιμό μας.
Σήμερα έκανα ταξίδι σε υψόμετρο και ο καλοστημένος phenomenon δεν έβγαλε σταγόνα.
Αντίθετα, ο κακοστημένος kayfun (βιαστικό στήσιμο που δεν μου γέμιζε το μάτι από την αρχή αλλά βαρέθηκα να το διορθώσω) έβγαλε κάτι λίγα υγρά.
Η αλήθεια είναι πως αλλιώς τα περίμενα μιας και οι δύο ήταν για ώρα στη τσέπη σε απροσδιόριστη θέση ;D

• 3695
    • cpbaroqueTheBlog
Συμφωνώ απολύτως yian! Ίσως αν ήμουν λίγο πιο μαστόρι, λίγο λιγότερο τεμπέλης και λίγο πιο έμπειρος να μην είχαν καταρρεύσει όλοι οι υπόλοιποι ατμοποιητές μου από την κακομεταχείριση. Σε διαβεβαιώ όμως πως και το στήσιμο του Κ4 ήταν εξίσου άθλιο με των άλλων αλλά ο τύπος δεν πήρε χαμπάρι. Να φανταστείς πως μετά που γύρισα από το τετραήμερο και άνοιξα για να βάλω καινούργιο στήσιμο, βρήκα την αντίσταση σχεδόν κάθετη! Γι' αυτό του υποκλίθηκα του svoemesto μετά. :))

@ TasMan

Πολλοί ατμοποιητές μου το έχουν κάνει αυτό ή κάτι παραπλήσιο. Όχι όμως ο Κ4, τουλάχιστον όχι ακόμα. Δοκίμασες αυτό που λέει ο pngtszs1976 ( :thumpup:) ακριβώς κάτω από το ποστ σου; Θα μπορούσες ακόμα να ξεβιδώσεις την βίδα του πόλου αλλά και του airflow και να τον αφήσεις λίγη ώρα όρθιο ώστε να αδειάσει από τα υγρά που μπορεί να έχουν μαζευτεί εκεί...

Αποσυνδεδεμένος TasMan

• **
  • 179
Θα τα δοκιμάσω αλλά δε νομίζω να έχω αποτελέσματα για τους εξής λόγους:
Τα watts δε νομίζω να βοηθήσουν γιατί τον δουλεύω σε έλεγχο θερμοκρασίας την οποία δείχνει να πιάνει, οπότε τα παραπάνω watts δε νομίζω να προσφέρουν κάτι. Εν τω μεταξύ αν αυξήσω τη θερμοκρασία αρχίζει να μαυρίζει το βαμβάκι που σημαίνει ότι ο έλεγχος δουλεύει μια χαρά.
Όσον αφορά τον πόλο, ακόμα κι όταν έχω το θεματάκι με τις μπουρμουλήθρες, όταν τον ξεβιδώνω είτε για λύσιμο είτε για ρύθμιση αέρα, αυτός είναι ολόστεγνος. Δεν υπάρχει η παραμικρή υποψία υγρού πάνω του. Κάποια φορά είχα δοκιμάσει να λύσω μόνο τη βάση, έβγαλα τη βιδούλα του αέρα και έβαλα στριμένη μύτη χαρτοπετσέτας στο κεντρικό pin να τραβήξει ότι υγρά είχαν μαζευτεί. Σταμάτησε για λίγες ώρες και μετά ξανάρχισε. Γι'αυτό λέω ότι μάλλον μαζεύεται υγρό στις πλαϊνές τρυπούλες του pin.

Αποσυνδεδεμένος Χαραλαμπος

• **
  • 327
  • Ρουνι,ρουνι,υπουλο κακο γουρουνι
Εχω το kayfunι μου (lite plus v2) ,κλωνος απο Hcigar με 12 watt και αντισταση στα 1.28 Ω,ατμιζω μια χαρα και στο τελος της τζουρας μου η τρυπουλα βγαζει το καπνο κανονικα αλλα βλεπω οτι πιανει υγρασια/υδρατμοι στο πανω μερος του μοντακιου μου (istick 40watt/eVTC Mini)                                                                                            Δε μου το ειχε κανει πιο πριν αυτο,τουλαχιστον δε το ειχα παρατηρησει...Το ερωτημα λοιπον παιζει να μου χαλασει/βραχυκυκλωση το μοντακι μου ετσι η ρωτω ξανα βλακειες??  :tongue_smilie:
Η συμπεριφορα του kayfun ειναι μια χαρα,δεν εχει καει κατι κτλ ουτε υγρο βγαζει,απο την αλλη ισως να ηθελε λιγοοοο παραπανω βαμβακι,ισως για αυτο μου κανει κατι τετοιο...
Ευχαριστω

• 3695
    • cpbaroqueTheBlog
Απ: Καϊφούν ή Κεϊφάν
« Απάντηση #176 στις: Ιουνίου 11, 2016, 17:15 »
Kayfun ή Kayfun

ή καλύτερα

Καϊφούν ή Κεϊφάν

Καϊφούν τον λένε οι Ρώσοι (κάτι ξέρουν αυτοί – εκεί σχεδιάστηκε)

Καϊφούν τον λένε οι Γερμανοί (κάτι ξέρουν αυτοί – εκεί φτιάχνεται)

Καϊφούν τον λέει ο Svoemesto (κάτι ξέρει αυτός – ο ίδιος τον σχεδίασε, ο ίδιος τον φτιάχνει)

Εμείς λοιπόν γιατί να τον λέμε Κεϊφάν; Επειδή έτσι τον λέει ο Busardo; Με αυτή τη λογική να λέμε και τον Τηλέμαχο, Τηλέχαμο. Επειδή έτσι τον λέει ο Busardo...

Καϊφούν λοιπόν (και χωρίς ενοχές)!

Also sprach Sherlock. :respect_hat:

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 12, 2016, 12:59 από cpbaroque »

Αποσυνδεδεμένος APOSTOLOS KAL

• 1467
ο καυφουν - κειφαν - κλαψταφαν - καρφαν κτλ ηταν η αρχη του τελους του απο τοτε που βγηκε... εδωσε μια βαση καλη για να βγουνε χιλιαδες ομοια κομματια απο πολλους ... και ισως ποιο βελτιωμενα και πιο ευχρηστα ....
ειδικα ο 4αρις και μετα απο τοσο ντωρο που ειχε γινει με πληροφοριες σα τα σταγονομετρα τον υγρον εσκασε μυτι για να απογοητευση ολους τους φαν .περιμεναμε ολοι σα τρελοι να δουμε τη θα ειναι και μας εμφανισε ενα ατμοποιητη με 50 κομματια , με αερα χωμενο στα εγγατα του . ουτε γραναζι F1 να ηταν

πλεων ο καυφουν κατα την αποψη μου ειναι μονο για τους κολυμενους σε αυτον και τπτ αλλο ...

εχω και εγω ενα 4αρι και τον κραταω μονο και μονο για να μη τον δώσω σε εξεφτελιστικη τιμη ...

ο λιτε που ειχα πολυ καλος ατμοποιητης ... τα υπολοιπα πλεων ειναι απλα αντιγραφες με ελαχιστες τροποποιησεις 
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 11, 2016, 17:35 από APOSTOLOS KAL »

Αποσυνδεδεμένος ili kef

• **
  • 205
??? Ποιος τον λέει Κευφαν; Πρώτη φορά το είδα τουλάχιστον εδώ στο φορουμ, δεν ξέρω πως τον λένε στο εξωτερικό αλλά εδώ μόνο Καυφουν τον έχω ακούσει.

Αποσυνδεδεμένος modivin

• 3672
Καϊφούν τον λένε οι Ρώσοι (κάτι ξέρουν αυτοί – εκεί σχεδιάστηκε) Καϊφούν τον λένε οι Γερμανοί (κάτι ξέρουν αυτοί – εκεί φτιάχνεται) Καϊφούν τον λέει ο Svoemesto (κάτι ξέρει αυτός – ο ίδιος τον σχεδίασε, ο ίδιος τον φτιάχνει)

Αν μου πεις που τους έχεις ακούσει, θα σε πιστέψω.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359872 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114237 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110711 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374775 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328157 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6433 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15289 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29355 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99926 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F