Παιδιά μια βοήθεια. Έχω τον melo 3 mini και έχω διαρροή συνεχώς από το air flow έχω δοκιμάσει να σφίξω καλα την αντίσταση αλλά πάλι τα ίδια. Χρησιμοποιω τις 0.75 αντιστάσεις . Καμμιά ιδεα.? έχω ξενερώσει σε φάση να πάω να αγοράσω τον cubis 2.
καλημέρα. κάνω έναν πρόλογο, και δώσε βάση στο τέλος.
είχα πάρει melo 3 mini (2ml) και melo 3 (4ml) με σχεδόν 1 μήνα διαφορά. ο μικρός παίζει απροβλημάτιστα μέχρι και σήμερα. ο μεγάλος είχε συνέχεια διαρροές. του άλλαξα o-rings, αντιστάσεις, τζαμάκι. εκεί που έδειχνε ότι δουλεύει μετά από μισή ώρα λίμνιαζε από την εισαγωγή αέρα.
οπότε, μετά από σχεδόν 8 μήνες, παρήγγειλα την καμπάνα για melo 3 mini και ένα τζαμάκι του mini και τον μεγάλο τον έκανα μικρό (ναι, η βάση και το top cap ταιριάζουν, έχω δύο melo 3 mini τώρα).
παρατήρησα ότι υπάρχει κάτι (oring να το πω) εντός της καμπάνας. εκεί ακουμπάει το πάνω μέρος της αντίστασης. είμαι σίγουρος κατά 99.9% ότι αυτό ευθύνεται για τις διαρροές που είχα, επειδή μια φορά που έβαλα κομμάτι χαρτιού να το καθαρίσω, το τράβηξε, το έβγαλε, και το ξανατοποθέτησα στην θέση του (πιθανώς λανθασμένα) .
αν είχες το ίδιο περιστατικό (με το χαρτί) μάλλον δεν θα διορθωθεί ποτέ το πρόβλημα της διαρροής. δοκίμασε ανταλλακτική καμπάνα. από FT το πήρα
link
https://www.fasttech.com/products/0/10026106/5682800-authentic-eleaf-melo-3-mini-clearomizerΣτάλθηκε από το αυτοκίνητο μου χρησιμοποιώντας τα δάκτυλα μου.