Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς για ποιο λογο μου κόβεται η αντισταση1.8 του Τρίτωνα στον melo 3 mini μετά απο δύο εβδομάδες με συνέπεια να μην την διαβάζει το pico μου;; Έχει αρχίσει και με κουράζει αυτή η κατάσταση γιατι κυρίως και τις 3 φορές έμεινα χωρις άτμισμα 10 ώρες συνεχόμενες επειδή ήμουν στο δουλειά μου και δεν υπήρχε η δυνατότητα να την αντικαταστήσω άμεσα!! Απο την αρχή που αποφάσισα να αναβαθμιστω και πήρα το pico με τον melo τα είχα υποψιαστεί όλα αυτα τα προβλήματα που όντως δεν άργησαν να εμφανιστούν. Για να εξηγήσω, όταν βάζω καινουρια αντίσταση 1.8 triton δουλευει στον melo μια χαρά για καμία 10 μερες, μετα αρχιζει και δεν μπορεί να διαβάσει την αντισταση το μοντέλο και βιδώνω ξεβιδωνω ώσπου να καταφέρει να την διαβάσει .ωσπου κάποια στιγμή κόβεται το σύρμα εσωτερικά και το μοντακι δεν τη διαβάζει καθολου και δεν δουλευει η αντισταση!!! Αυτο το πράγμα μου εχει συμβεί στον melo τρεις απανωτές φορές και δεν μπορω να καταλάβω γιατι !!! Εχω αντιστασεις στο σπίτι άλλων ατμοποιητων που τις εχω 4 μηνες και δολευουν κανονικότατα με τα πλυσίματα τους με ολα !! Ειναι δυνατόν ;;; Τι να υπόθεσω;;