Τρις κεφαλές επισκευάσιμες, από δεξιά προς αριστερά
1) Για Melo η πρώτη,αυτή που δίνει η εταιρία Με βίντεο
Αλλά έχω ένσταση πως κόβονται τα βαμβάκια Τα κόβω σύριζα και δεν έχω πλημμύρα ούτε καμένο
2) Για Melo, Atlantis, ijust 2, η μεσαία η οποία είναι εργοστασιακή κεφαλή(αυτές που έχουν στην συσκευασία αγοράς του melo) που την κάνουμε επισκευάσιμη με κάθετη αντίσταση, για όσους θέλουν να δοκιμάσουν χωρίς ν΄αγοράσουν επισκευάσιμη Βίντεο
3) Για Melo, Atlantis, ijust 2, η αριστερή με βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=_tdYSMCAeCA
με το βίντεο που έχει βάλει ο φίλος από πάνω δεν μπόρεσα να το φτιάξω λόγο πλημμύρας κατ΄εξακολούθηση με πολλούς συνδυασμούς στο βαμβάκι (στον Μelo , δεν ξέρω στους άλλους αν ταιριάζει), λίγο ή πολύ Θέλει άλλο τρόπο όπως το βίντεο που έβαλα
Συμπέρασμα
Έκανα αντιστάσεις (όχι σε όλους) 0,6- 0,9 -1,1- 1,2- 1,5- 1,8- 1,9- 2,0- 2,2- 2,4 -2,5
με kanthal a1 από 28αρι έως 40αρι σε 2,5 και 3 πυρήνα το στρίψιμο
Κανένα πρόβλημα, πιστεύω μαζί με τις τις υπόλοιπες προηγούμενες βελτιώσεις και τροποποιήσεις που έχουν γραφτεί, ο ατμοποιητής περνάει σε άλλο επίπεδο, που μπορεί ν΄ ασχοληθεί κάποιος για αρκετό καιρό πριν κάνει το βήμα σε επισκευάσιμους, όντας έτοιμος !