η επισκευασιμη κεφαλη του μελο3, οσο καιρο τον ειχα ηταν αρκετα καλη.
εστηνα παντα σε 2αρι αξονακι, 28αρι συρμα. η μετατροπη που ειχα κανει για να εχω σφιχτη τζουρα ηταν να προσαρμοσω τον πολο της 1.8 κεφαλης, τροχιζοντας την. (το χω ξαναγραψει αυτο).
απο εκει κ περα εχω την αισθηση οτι πολυ καλη αποδοση μου εδινε με αντισταση κοντα στο 1Ω, κ 20 βατ.
Το είχα διαβάσει για το τρόχισμα που είχες γράψει (και σε άλλο νήμα νομίζω, εκτός απο εδώ). Απλά δεν είναι ό,τι καλύτερο για μένα να δράσω τόσο...επεμβατικά. Ξέρω, απλό είναι, αλλά ακόμα και αυτό δεν το θεωρώ βολικό για κάποιον που πριν λίγο καιρό έκανε κ.τ. και ψάχνει όσο το δυνατόν λιγότερες φασαρίες. Δυστυχώς εγώ τις βρήκα με τις διαρροές. Δεν το βάζω κάτω όμως μιας και λές ότι "η επισκευασιμη κεφαλη του μελο3, οσο καιρο τον ειχα ηταν αρκετα καλη".
Κάνε μία κίνηση την φορά
Φόρα τα γάντια σου και προμηθεύσου και ένα ρολό χαρτί
Κοίτα αν έχει όρινγκ η κεφαλή, αν έχει σχιστεί το μονωτικό Άλλαξε τα 2 όριγκ του τανκ τα λεπτά
Το βαμβάκι κόψε το ίσα να καλύπτει της τρύπες, αν συνεχίζει κόψε το κι άλλο Να μην το βλέπεις καθόλου από τις τρύπες του αέρα όταν έχεις γεμίσει βιδώσει το τανκ και είναι έτοιμο
Εντόπισε από που χάνει, από τις τρύπες του αέρα ; Η βάση έχει υγρό;
Κόψε τα σύρματα πολύ καλά να μην ακουμπάνε στην βάση και βραχυκύκλωνει
Το βαμβάκι σου να μην είναι σφιχτό στην αντίσταση ούτε να βγαίνει εύκολα
Τα σύρματα να μην ακουμπάνε μεταξύ τους (της αντίστασης)
Κάνε περισσότερες και λιγότερες σπείρες για να βρεις που αρπάζει καλύτερα (αφού δεν βγάζει ατμό) , μάλλον λιγότερες
Ένα την φορά και γεμίζεις, για να δεις τι φταίει και πες μας
Το μόνο που έχω καταλάβει είναι οτι χάνει απο την εισαγωγή του αέρα (είτε κλειστή είτε ανοιχτή κι αν την έχω κατά το γέμισμα). Η βάση έχει υγρό ναι, οπότε δεν χάνει απο το γυαλί. Απο μέσα γίνεται η "δουλειά"...

. Όσον αφορά το βαμβάκι επειδή είχα διαβάσει εδώ ότι ίσως ευθύνεται ο όγκος που προεξέχει απο την κεφαλή προσπάθησα και με σύριζα κομμένο και με φούντωτό (που το έβλεπα με στημένο τον άτμο απ' έξω ). Θα προσπαθήσω ξανά (τελειώνει και το σύρμα...χαχα) και θα ενημερώσω. Απλά φοβάμαι οτι και να το πετύχω τώρα και την επόμενη φορά και να μην έχει διαρροή, ο ...φόβος της ενδεχόμενης μελλοντικής διαρροής σε τσαντάκι, τσέπη με κάνει επιφυλακτικό...
Όπως και να έχει σε ευχαριστώ πολύ για τις...βηματικές οδηγίες