Μιας και είδα (όσο μου επιτρέπει η πρεσβυωπία και τρία πιτσιρίκια που χοροπηδάνε πάνω μου) ότι δεν υπάρχει αντίστοιχο θέμα, είπα να γράψω για την εμπειρία μου με ένα από τα υγρά της DanLucas.
Πέρναγα χθες το απόγευμα από τον Πειραιά και με την ευκαιρία έκανα μια στάση στο μπιχλιμπίδι να δοκιμάσω τα συγκεκριμένα υγρά.
H danlucas είναι μια εταιρεία που πλασάρει τα υγρά της ως χειροποίητα και υψηλής ποιότητας, με σχετικά όμως καλή τιμή 15.9€ τα 30ml.
Παράγει 3 υγρά σε περιεκτικότητες νικοτίνης 0,3,6,9,12,18mg και 70% VG - 30% PG.
Τα υγρά αυτά είναι :
Snakebite : αψεντί, κίτρο, τροπικά φρούτα.
Spirits: κρέμα βανίλια
Honeybrew: αχλάδι, καρύδα και μέλι.
Επίσης έχει ανακοινώσει και ένα νέο υγρό το creme royale για το οποίο δεν έχω βρει στοιχεία, δεν πολυέψαξα κιόλας
Αν και δοκίμασα πρώτα το honeybrew του οποίου η γεύση πραγματικά συμβαδίζει με την περιγραφή του, δεν μπόρεσα να καταλήξω αν μου αρέσει . Μου άφηνε στην εκπνοή μία γεύση κάτι σαν ανθό λουλουδιών, οπότε δεν το συνέχισα. Ίσως ήταν και το στόμα μου εκείνη την ώρα, θα το ξαναδοκιμάσω μια άλλη φορά όμως.
Συνέχισα με το Spirits και πραγματικά μου έδωσε μια ωραία γεύση κρέμα βανίλια κατά τη γνώμη μου με την σωστή γλύκα και ένταση ώστε να μη σε μπουχτίζει. Είναι πολύ ισορροπημένο υγρό στη γεύση του, δεν υπερτονίζει καμία επιμέρους γεύση αλλά τις δίνει πάρα πολύ αρμονικά. Επίσης αφήνει μια γλυκιά και ευχάριστη γεύση στα χείλη.
Δεν είχα χρόνο να δοκιμάσω και το snake bite γιατί είχα παρκάρει λίγο περίεργα στο χάος του Πειραιά, οπότε πήρα ένα μπουκάλι spirits και την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια.
Να προσθέσω πως ήταν η πρώτη φορά που πέρασα από το μπιχλιμπίδι και έφυγα με τις καλύτερες εντυπώσεις. Μεγάλο συν, εκτός της φιλικότατης εξυπηρέτησης, οτι επειδή πήγα με τον magma μου ανά χείρας, έκανα όλες μου τις δοκιμές στον ατμοποιητή μου
'Εχω ατμίσει κοντά στα 8ml από εχθές το απόγευμα, όμορφα και απολαυστικά, χωρίς να μπουχτίσω καθόλου.
Μεγάλο πλεονέκτημα, οτι η σύζυγος δήλωσε ότι αυτό το υγρό αφήνει το πιο ευχάριστο άρωμα στο χώρο απ΄ όποιο υγρό έχουμε ατμίσει ως τώρα.
Φυσικά το δοκίμασε και εκείνη από τον magma μου και αύριο που θα της αλλάξω microcoil & βαμβάκι στον kfl+ της, θα της γεμίσω ένα τανκάκι να το δοκιμάσει και εκεί. Σχολίασε μάλιστα ότι της θυμίζει λίγο baileys...
Αυτά τα λίγα προς το παρόν, δεν είμαι ειδικός στις παρουσιάσεις οπότε ας προσθέσουν τις εμπειρίες τους και άλλοι φίλοι.
ΕνημέρωσηΝα συμπληρώσω ότι λόγω της πολλής VG είναι αρκετά παχύρρευστα τα υγρά. Ως ένδειξη,το σταγονόμετρο του μπουκαλιού "δυσκολεύεται" να τα τραβήξει.
Επίσης ενώ κάνω μηδενική νικοτίνη, στο δοκιμαστήριο είχε 18άρι υγρό και μου έκανε εντύπωση οτι δεν με ζεμάτισε.. Ίσως είναι ο συνδυασμός VG και γλυκιάς γεύσης?