Πιστεύω ότι οι περισσότεροι έχουν παρακολουθήσει "ειδήσεις" και έχουν "ενημερωθεί" από ελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Όπως και τα περισσότερα θέματα που προβάλλονται, ειδικότερα στην τηλεόραση, στην Ελλάδα σκοπός τους, κατά την γνώμη μου, είναι η παραπλάνηση, η δημιουργία εντυπώσεων και η αποστροφή της κοινής γνώμης από διάφορα άλλα θέματα πολύ περισσότερο σημαντικά για τον τόπο μας.
Ο συγκεκριμένος τύπος είχε 10 δευτερόλεπτα να πει κάτι που θα ήταν σχετικό με το συνέδριο που λαμβάνει μέρος στην χώρα μας. Δυστυχώς όμως ακολούθησε την πάγια τακτική των "δημοσιογράφων" μας, χρησιμοποιώντας βαρύγδουπες δηλώσεις για εντυπωσιασμό και μόνο, ενώ σαν επιστήμονας σίγουρα θα μπορούσε να προκαλέσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών να ενημερωθούν πρώτα και έπειτα να βγάλουν τα συμπεράσματα τους.
Πως γίνεται, όπως είπαν ήδη μερικοί, να έχουν γίνει ήδη έρευνες που να αποδεικνύουν ότι ευθύνεται το ηλεκτρονικό τσιγάρο για θανάτους. Επίσης το 99% αυτών που ατμίζουν ήταν κάποτε καπνιστές.
Πως είναι δυνατόν να έχουν βγάλει από την εξίσωση την επιβάρυνση του καρδιαγγειακού συστήματος από το πρώην κάπνισμα και να έχουν καταλήξει ότι ευθύνεται για τους θανάτους το ηλεκτρονικό τσιγάρο.
Δεν είμαι από αυτούς που υποστηρίζουν ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι άκακο, απλά συγκρίνοντας την προηγούμενη κατάσταση μου (κανονικό τσιγάρο) με την τωρινή πήρα τις αποφάσεις μου και το όποιο ρίσκο.