Έχει πλάκα που τα ίδια με εμένα γράφουν άλλοι 10 αλλά εγώ είμαι ο κακούλης επειδή δεν μιλάω με το σεις και με το σας. Δεν βαριέσαι, τίποτα πρωτότυπο.
Άμα σας βολεύει να με στοχοποιείτε, ελεύθερα. Σκοτίστηκα. Έχω πλήρη επίγνωση του τι λέω και γιατί το λέω. Αλίμονο αν συμφωνούσαν όλοι μαζί μου. Αν καταλαβαίνατε και τι λέω, ακόμα καλύτερα θα ήταν αλλά δεν τρέφω ψευδαισθήσεις για τον μέσο άνθρωπο.
Αν ψάχνετε κόσμο που μόνο συμφωνεί μαζί σας και σας χαϊδεύει τα αυτάκια, tough luck. Αν ψάχνετε οπαδούς του iquos είστε σε λάθος forum. Σας κάνει εντύπωση που δεν γουστάρουμε να μιλάμε για τσιγάρα εδώ μέσα? Σοβαρά? Ποιος θα το πίστευε. Πέσατε από τα σύννεφα, σίγουρα.
Είμαι σίγουρος πως μπορείτε να βρείτε ένα άλλο φόρουμ όπου το αγαπάνε όλοι το γαμήδι σας και να αλληλοσυγχαιρόσαστε όλη μέρα που "κόψατε το τσιγάρο". Γιατί χαλάτε τη ζαχαρένια σας εδώ που έχει μόνο ξεροκέφαλους ατμιστές?
Εμένα αυτή η συσσίφεια εμμονή να πείσετε βετεράνους ατμιστές, σε ένα ατμιστικό φόρουμ, οτι το τσιγάρο σας είναι καλό πράγμα πάντως, μόνο αγαθή δεν μου φαίνεται και δεν πάτε να χτυπιέστε οτι δεν είσαστε υπάλληλοι. Τόσο χτύπημα δηλαδή που και να μην το πίστευα πριν...
Edit: Ξέθαψε και το thread του Ploom. Τυχαία. Αλλά τι είναι tpd και τι τρέχει με τα τελωνεία, ο "ατμιστής", ιδέα δεν έχει.