steve66 kάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις, απαντάς επιλεκτικά και γράφεις παπάτζες (για να μη πω τίποτα άλλο) όπως ότι το iqos ίσως είναι πιο ευεργετικό από το άτμισμα γιατί δεν φέρνει βήχα στην πρώτη πρωινή τζούρα όπως σε όσους κάνουν πνευμονικούς
Αναρωτιέσαι ακόμα αν λές ψευδείς πληροφορίες?
Να σου πω τι πιστεύω εγώ και να με συγχωρείς κιόλας για τον ωμό τρόπο που θα στο πω.
Επειδή δεν μπορείς να αποκόψεις την εξάρτηση του κτ, προσπαθείς να πείσεις πρώτα απ΄ όλα τον εαυτό σου ότι το iqos είναι η σωτηρία του κόσμου και μάλιστα καλύτερη από το άτμσμα. Να δεχτώ ότι είναι καλύτερο από το κτ? ;¨Οντως φαίνεται να είναι έτσι.
Καλύτερο από το άτμισμα δεν είναι όμως.
Εμπιστεύεσαι την PM στις μελέτες της, αυτήν που μαζί με τους ομοίους της διαφήμιζαν κάποτε προμοτάροντας το κάπνισμα αγκαλιά με μωρά, μέσα σε αμάξι με παιδιά, καβάλα στ΄ άλογο για πολύ αντριλίκι, κτλ κτλ...
Αυτούς που είπαν μετά από μερικά χρόνια οτι βάλαμε φίλτρο τώρα και κρατάει οτιδήποτε βλαβερό, καπνίστε άφοβα.
Αυτούς που τα χώνουν στις εκάστοτες κυβερνήσεις, άμμεσα και έμμεσα για να συνεχίσουν να πουλάνε καρκίνο.
Αυτούς που σκαρφίστηκαν την tpd μπας και ανακόψουν την αύξηση των ατμιστών και τα μειωμένα τους κέρδη.
Οι ίδιοι είναι που τώρα σου λένε ότι ένα τσιγάρο με μικρότερο μήκος και ποτισμένο με pg δεν είναι βλαβερό και έχουν και μελέτες πολυετείς από πίσω του. Οι ίδιοι που λένε για το η.τ. που κυκλοφορεί από το 2003 ότι δεν υπάρχουν μακροχόνιες μελέτες...
Συγγνώμη αλλά εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα σωθώ από τον ίδιο καπνοβιομήχανο που κάποτε μου πλάσαρε το κ.τ. στο στόμα, ή από την όποια κυβέρνηση που ενδιαφέρεται μόνο για μίζες και φόρους.
Ας σταματήσει να φτιάχνει κτ και ας πουλάει μόνο iqos...
Την μελέτη του γιατρού γιατί να την τρολλάρει? Επειδή δείχνει ότι το η.τ. είναι πιο ασφαλές από το iqos?