Πραγματικα με αυτο το τοπικ εχω γυρισει πισω 6 χρονια οταν και διαβαζα τα διαφορα φορουμ άσχετα με το η.τ ,οπου συζητούσαν για το "καπνισμα " με λαδακι...προκειμενου να ενημερωθω για να αρχισω το ατμισμα...(ευτυχώς έπεσα γρήγορα στο τότε e-kapnisma).
Τοτε το πηρα πολυ ζεστα και οταν ξεκινησα μεσα σε 6 μηνες ειχε ταυτοχρονα και ραγδαια αυξηση, σε επιλογες οσον αφορα σε συσκευες και υγρα...(αρχιζα να μαθαινω ντε...κατι)
το η.τ μαρεσε και μαρεσει και το ειδα πρωτα ως χομπι και ως ευχαριστηση...και οσους καταφερα να βαλω στο αθλημα,παρεμειναν γιατι το ειδαν και αυτοι σαν χομπι.
τον τελευταιο χρονο εχουν περιορισει τις επιλογες μας στις συσκευες αλλα και στο diy οπου ασχολειται πολυς κοσμος(θα μου πεις υπαρχει ακομα...χρηματα δεν υπαρχουν :hmmm:25αρια για 100μλ? να παιξεις βρε αδερφε δεν σε παιρνει πλεον)...οποτε μετρημενες επιλογες και τα απαραιτητα....
φυσικο επακολουθο λοιπον πολλοι να στραφουν σε αλλες επιλογες ...οπως αυτο το τσιμπιπο
αν ειναι καλυτερο χειροτερο ,η πιο απολαυστικο δεν γνωριζω ουτε θα επιχειρησω να μαθω δοκιμαζοντας γιατι ειμαι ταγμενος στον ατμο...και ναι θα κανω και 0νικη ...(στα 18 σταθερα ακομα

)
αποψη μου ειναι οτι τα μεγαλα κεφαλοπουλα επαιξαν και χτυπησαν σωστα και εκει που επρεπε(υγρα-κινητηριος δυναμη) ωστε να κατευθύνουν τον κοσμο(περιορισμος στο ενα και αυξησεις και τσουκ δειλά δειλά σκαει η νεα μοδα)...
και το παιχνιδι τους το επαιξαν και παιζουν παραγωγοι και εμποροι η.τ έχοντας στο πισω μερος του κεφαλιου τους πως θα πιασουν την καλη με βασεις τυπου 10μλ κτλπ....και ετοιμα υγρα αξιας 6ε/10μλ...επεσαν σε λακο που οι ιδιοι εσκαψαν πιστευοντας πως θα πεσουν οι καταναλωτες....(αν θελουν μπορουν να κανουν πολλα για να μην διωξουν ατμιστες,ας τα βρουν μονοι τους)
θεωρω παραγωγους και εμπορους το ιδιο υπευθυνους με τις κυβερνήσεις για τους περιορισμούς στο ητ...(προσωπικη αποψη)
και επειδη κανουμε διαφημιση σε προιοντα καπνου άθελα μας εδω με αυτην την συζητηση καλο ειναι ας το αφησουμε εδω και οσοι ενδιαφερονται ας το ψαξουν αλλου....