Σεβαστη η καθε γνωμη φυσικα και σιγουρα δεν προτεινω ουτε ενθαρυνω ουτε προτρεπω κανεναν ατμιστη και μη ατμιστη να συνδιαζει αυτα τα δυο, βασικα δε προτεινω σε κανεναν να βαλει μεσα στο πνευμονι του το οτιδιποτε περα απο το καθαρο αερα της εξοχης
αλλα προσωπικα αν μιλησω για τον εαυτο μου απο χθες που κανω μερικα heatsticks μεσα στη μερα μου ειναι ενα παρα πολυ ευχαριστο διαλλειμα απο το ηλεκτρονικο τσιγαρο γιατι ναι μεν το ηλεκτρονικο τσιγαρο μου προσφερει τη νικοτινη που θελω στο βαθμο που τη θελω.
Επειδη ομως καλος η κακος ολοι μας καποτε καπνιστες ειμασταν και τιποτα και ποτε δεν θα σου δωσει αυτη την απολαυση-ικανοποιηση-
αισθηση που καποτε μας εδινε ο παραδοσιακος καπνος τουλαχιστον στο κομματι της απολαυσης στον ιδιο ακριβως βαθμο που στην εδινε (εκτος της βρωμας, κτλπ κτλπ), θεωρω πως οταν καταφερνεις μεσα απο μια συσκευη να περνεις αυτη την ευχαριστηση χωρις τη μποχα και τη μυρωδια του κανονικου τσιγαρου εστω και με μια σχετικα μικροτερη επικυνδινοτητα αυτο ειναι κατι παρα πολυ θετικο και πιστευω πως κατα τη δικη μου γνωμη οταν ξερεις να εχεις μετρο και να μη το παρακανεις ακομα και ο συνδιασμος heatsticks και ηλεκτρονικου τσιγαρου ή μονο heatsticks μονο κακο δε μπορει να σου κανει παντα οχι στον ιδιο βαθμο που θα σου εκανε η καυση του συμβατικου τσιγαρου για να μη παρεξηγουμε.
Κακο θα σου κανει ουτος η αλλος οτι βαλεις μεσα στα πνευμονια σου, ακομα και ο αερας που αναπνεεις, αν μενεις Αθηνα ειδικα δε χρειαζετε να πω τιποτα αλλο, το θεμα ομως ειναι πως οτι λιγοτερο βλαβερο μπορεις να κανεις τοτε το κανεις, δεν μιλαμε για e-cig vs iqos κτλπ κτλπ ουτε θα κατσω να συγκρινω γιατι δεν υφισταται αυτο, μιλαω για το οτι ειτε μονο iqos κανεις ειτε μονο ηλεκτρονικο ειτε και τα δυο και παλι
λιγοτερη ζημια θα κανεις απο το να καπνιζεις με το γνωστο παραδοσιακο τροπο που καπνιζες πριν, εφοσον καποτε διαλεξες να βαλεις αυτο το ''κερατο'' στο στομα σου και εφοσον μεχρη σημερα εξακολουθεις να το ''γουσταρεις'' εστω την αισθηση και την ικανοποιηση που σου δινει, γι αυτο εξαλλου και εχει λογο υπαρξης το ηλεκτρονικο τσιγαρο, τοτε λοιπον δεν εχεις αλλο δρομο, ειτε κοβεις μαχαιρι
τα παντα ειτε εξακολουθεις να ατμιζεις, καπνιζεις, πες το οπως θες αλλα με τροπους που θα σου κανουν μικροτερη ζημια, και τροποι υπαρχουν, πολλοι, και ο καθενας απο εμας ξεχωριστα τους γνωριζει για τον εαυτο του, απο κει και επειτα δεν αντιλεγω πως ο τροπος του ατμισματος ειναι και ο ασφαλεστερος αλλα επειδη ειμαστε και ανοιχτομυαλοι ανθρωποι δε παυει να σημαινει οτι αποριπτουμε-καταδικαζουμε οποιονδηποτε αλλο τροπο, απο κει και περα τα συμπερασματα και οι γνωμες δικες σας.
Δε μου απαντησε ομως καποιος επειδη ακουω καιρο γι
αυτα τι διαφορες, ομοιοτιτες εχουν με το iqos, γιατι ας πουμε τοσο καιρο δεν ειχαν ακουστει τοσο πολυ εφοσον και αυτος ειναι ενας
''υγιηνος
'' τροπος καπνισματος αφου δεν πετυχαινουμε τη καυση?
Υγ: Please δε θελω να δω σε αυτο που ρωτησα παλι σχολια του τυπου ''αυτα ειναι για αλλη δουλεια'' ''χορτα'' ''βλύτα'' κτλπ