vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

636 επισκέπτες, 7 χρήστες
Tem, sakissalonika, jim356, Mensanos, Milarepa, manoslykos, anetost

IQOS - Η Συσκευή θερμαινόμενου καπνού της Phillip Morris

Αποσυνδεδεμένος rigo

• *
  • 98
  • Φύλο: Άντρας
Απ: IQOS - Η Συσκευή θερμαινόμενου καπνού της Phillip Morris
« Απάντηση #750 στις: Απριλίου 01, 2017, 15:36 »
Μακάρι. Για να κάνουμε μια εποικοδομητική κουβέντα όμως οφείλω να ρωτήσω:

Που έχουμε διαβάσει ότι είναι κατά πολύ λιγότερο επιβλαβές; Υπάρχουν κάποιες ανεξάρητες έρευνες περί αυτού;

Άλλωστε σκοπός του νήματος είναι να ενημερώσει και όχι να επιβάλλει και δεν αντιλαμβάνομαι γιατί μιλάς για επιβολή γνώμης. Η ενημέρωση καλό είναι να περιλαμβάνει κάποια πορίσματα ανεξάρτητων επιστημονικών μελετών...
Δεν ανέφερα πουθενά ότι είναι κατά πολύ λιγοτερο επιβλαβες,το μαραφετι της P.M,ευχολόγια έκανα.Την εν λόγω φράση την χρησιμοποίησα για το ατμισμα!
Προφανως,ο σκοπός του νήματος είναι να ενημερώσει!
Έκατσα και διάβασα 12σελιδες του thread,στις οποιες γίνεται ένα αλισβερίσι!
Εν κατακλείδι,θα αναφερθώ στον εαυτό μου,γιατί κανένας δεν είναι υποχρεωμένος,να το ασπαστεί!
Επέλεξα το ατμισμα,για να διακόψω το καπνισμα και του ειμαι ευγνωμων!
Οποτε με ρωταει κάποιος ,του λέω τα καλύτερα!
Όταν μου λέει κάποιος καπνιστης,"διάβασα/λένε ειναι χειρότερο από το Κ.Τ,του απαντάω ανάλογα" 
Μέχρι εκεί,αν ο αλλος θέλει να συνεχίσει στο Κ.Τ στο iquos,δεν θα του το αλλαξω.

Αποσυνδεδεμένος nikosallos

• 1613
  • ..έχει ο θεός...
« Απάντηση #751 στις: Απριλίου 01, 2017, 16:39 »
εγώ λέω να στείλουμε ένα message στον παπαστράτο να βάλει σεκλήρωση εδώ στο φόρουμ 300 κομάτια παρέα με4 πακέτα φίλτρα για κάθε κομάτι να το δοκιμάσουμε και να γράψουμε τις εντυπώσεις μας .... :tongue_smilie:

τσι πόπης θα γίνει... ;D

Αποσυνδεδεμένος papoys

• 1068
« Απάντηση #752 στις: Απριλίου 01, 2017, 18:00 »
Φαντάσου το πρώτο να το κερδίσει ο e-spy και να είναι υποχρεωμένος να κάνει ριβγιού. :laugh1: :laugh1:

« Απάντηση #753 στις: Απριλίου 01, 2017, 19:25 »
Δεν ανέφερα πουθενά ότι είναι κατά πολύ λιγοτερο επιβλαβες,το μαραφετι της P.M,ευχολόγια έκανα.Την εν λόγω φράση την χρησιμοποίησα για το ατμισμα!

Έχεις δίκιο. Έπρεπε να συμπληρώσω τη φράση μου:

Παράθεση
Για να κάνουμε μια εποικοδομητική κουβέντα όμως οφείλω να ρωτήσω αντίστοιχα τους υποστηρικτές του IQOS ή οποιονδήποτε έχει περισσότερα εμπεριστατωμένα στοιχεία...

Παράληψή μου και σε ευχαριστώ για τη διευκρίνιση  :thumpup:
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 02, 2017, 01:33 από Fany Xou »

Αποσυνδεδεμένος specemarine

• **
  • 432
  • Funeral Fog.
« Απάντηση #754 στις: Απριλίου 08, 2017, 11:31 »
και δεν με λες, με τις νιτροζαμίνες που δεν είναι παράγωγο της καύσης αλλά υπάρχουν  στον καπνό από την επεξεργασία και θεωρούνται από τις νο1 καρκινογόνες ουσίες τι γίνεται; https://en.wikipedia.org/wiki/Tobacco-specific_nitrosamines

Καλό κάπνισμα παιδιά ,πιο ασφαλές το ψευτοτσιγάρο iqos από το άτμισμα ναι.

Αποσυνδεδεμένος savo

• 1548
« Απάντηση #755 στις: Απριλίου 08, 2017, 11:39 »
Νά τος ο εμπρηστής :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος redortho

• 1784
« Απάντηση #756 στις: Απριλίου 08, 2017, 12:55 »
Τα πλεονεκτήματα:
1. Φοβερό design (πήρα ένα και το έχω δίπλα στην τηλεόραση να το βλέπω!)
Τα μειονεκτήματα:
1. Αν ξεμείνεις από μπαταρία, έχασες!
2. Δεν υπάρχει ποικιλία "τσιγάρων", μόνο 3
3. Δεν βγάζει καπνό όπως το κανονικό τσιγάρο
4. Ρουφάς δεν ρουφάς, κρατάει το ίδιο
Τα ερωτήματα:
1. Πουθενά δεν βρήκα την σύνθεση του καπνού που παράγεται
2. Η παραγόμενη γεύση καύσης με αυτήν της θέρμανσης έχει καμία σχέση;
3. Το ότι το φίλτρο του είναι φοβερά πολύπλοκο σε σχέση με του κανονικού τσιγάρου σημαίνει κάτι;
Οι παρατηρήσεις:
1. Πολλοί από αυτούς που το αγόρασαν το έβαλαν στο ντουλάπι (όπως και ατμιστές άλλωστε)
2. Πολλοί από αυτούς που το χρησιμοποιούν λένε ότι δεν έχει και πολλή σχέση με το τσιγάρο
3. Μία επένδυση της τάξης των δις πρέπει να αποσβεστεί με κάθε κόστος (στημένες εργασίες, ανακοινώσεις, διαφήμιση, κλπ)
4. Το κάπνισμα - άτμισμα - ρούφηγμα - φύσημα το κόβεις ή όχι! Απλά το άτμισμα (επί του παρόντος) θεωρείται πιό ασφαλές και ΚΥΡΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΟΜΠΥ, ΤΡΕΛΑ, ΚΟΥΒΕΝΤΑ, ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ...
Αυτά :respect: :respect: :respect:

Αποσυνδεδεμένος Fiestaris

• **
  • 452
« Απάντηση #757 στις: Απριλίου 12, 2017, 10:18 »
Χθες με πλησίασε ένας τύπος που είναι της Philip Morris και έκανε διαφήμιση του προιόντος. Λέω αφού προσφέρεται δωρεάν για δοκιμή, ας δοκιμάσω να έχω άποψη του τι ΔΕΝ χάνω.

Βέβαια, τα επιχειρήματά του ήταν τέτοια (ότι δεν υπάρχει καύση, ότι δεν υπάρχει πίσσα κτλ) που δεν άντεχα να τον ακούω απλώς διότι αισθανόμουν ότι "μας ήρθες αργά ρε φίλε, σε πρόλαβαν άλλοι... το ΗΤ υπάρχει τόσα χρόνια, τι να μας πεις και συ".. οπότε τον άφησα να ολοκληρώσει για να πω ότι κάνω την δοκιμή.

Μου είπε ότι υπάρχουν τρεις γεύσεις, μια μέντα και δύο "τσιγάρου" και από τις τελευταίες η μία πιο ήπια γεύση και η άλλη πιο έντονη. Δοκίμασα την ήπια αρχικά και μπορώ να πω ότι νόμιζα ότι είχα χαρτόνι στο στόμα μου, η γεύση χάλια (προσωπική άποψη). Δοκίμασα και την έντονη γεύση, όπου μπορώ να πω ότι πλησίαζε καπνικό υγρό ΗΤ. Παρόλα αυτά, και στις δύο περιπτώσεις ήταν τόσο άτονη η διαδικασία (ρούφαγα μακρόσυρτα σαν τρελός για να πω ότι παίρνω μιά τζούρα της προκοπής) που δεν! Ακόμα και για καπνιστή δηλαδή, θεωρώ ότι δύσκολα θα τον κερδίσει για αποκλειστική χρήση ακριβώς για αυτόν τον λόγο.

Ένα πλεονέκτημα βρήκα προσωπικά.. όταν του είπα ευχαριστώ και προχώρησα και έβγαλα το ΗΤ από την τσέπη, το απόλαυσα όσο τίποτα άλλο και κατάλαβα πόσο τυχερός είμαι έχοντας αυτό το γευστικό και ντουμανίσιο όπλο.

Αποσυνδεδεμένος giorgosmc

• 667
« Απάντηση #758 στις: Απριλίου 16, 2017, 16:08 »
Καλησπερα και χρόνια πολλά!
Ειμαι χρόνια στο ατμισα αλλά με κάποια σκαμπανευασματα στο κανονικο τσιγάρο όλη αυτή τη περίοδο κυρίως λόγω έλλειψης χρόνου μιας και με τη δουλειά δεν προλαβαίνω να κάνω κυριολεκτικά τίποτα ούτε να αγοράσω αντιστάσεις κτλπ.

Πριν ένα 6μηνο περίπου σαν χρήστης αυτής της συσκευής είχα ξαναποσταρει εδώ τη θετική τότε γνώμη μου αλλά σε βάθος χρονου μόνο αρνητικά συμπερασματα αποκόμισα, για τι να προτομιλησω, ελάχιστη διάρκεια, πολυ πιο ακριβό απ το κτ, για το ότι δεν είδα καμιά ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ βελτίωση στην υγεία μου, για το ότι και οι ΤΡΕΙΣ γεύσεις που δοκίμασα σου άφηναν τη γεύση από καμένο χαρτόνι σε βάθος καιρού, για τη φτωχή τζούρα που σε σύγκριση με του ηλεκτρονικού τσιγάρου 1 μακρόσυρτη τζούρα ισοδυναμούσε με 3-4 heatstick στο καπακι σε "απόλαυση" και σε "γέμισμα" που και πάλι δεν..

Έτσι λοιπόν κατέληξε σε μία άκρη και πήγε για πούλημα, εδώ και καμιά βδομάδα επέστρεψα στο ητ και ευελπιστώ να μείνω εκεί γιατί αυτός είναι ο στόχος μου διότι είναι η μόνη μέθοδος που έχω χρησιμοποιήσει και έχω δει πραγματικό όφελος στην υγεία μου σε σχέση με οτιδήποτε άλλο έχω δοκιμάσει σαν "υποκατάστατο" ή εναλλακτική μεθοδο του καπνίσματος.

Η συμβουλή μου σε όλους τους καπνιστες, αν ψάχνετε μία εναλλακτική, με κλειστά μάτια να στραφείτε στο ητ, το iqos δεν είναι καν εναλλακτική, είναι τσιγάρο, περιέχει καπνό, τόσο απλά, επίσης  αν θέλετε να συνεχίσετε το κάπνισμα σε καμία περίπτωση δε θα πρότεινα σε κανέναν το iqos αλλα θα πρότεινα να το κόψει  εντελώς γιατί δεν συμφέρει ούτε οικονομικά αλλά ούτε και.. σαν πιο "υγειηνος" τρόπος καπνίσματος.

Τη "ζημιά" μέσα σου θα τη κάνεις ητε με το iqos ητε με το τσιγάρο, γιατί η ουσία είναι η ίδια καμένη ή μη, περιέχει καπνό και ο καπνός ως γνωστον είναι καρκινογόνος ητε λίγο ητε πολύ ητε όταν θερμενετε ητε όταν καίγεται.

Ρώτα έναν καρκινοπαθη αν θα του άρεσε να έχει "πολυ" ή "λίγο" καρκίνο, μη πέφτετε στην παγίδα του iqos λοιπον, δεν υπάρχει λίγο ή πολύ όταν έχει να κάνει με την υγεια μας.
Πρωσοπικη μου συμβουλή και γνωμη λοιπόν και όποιος θέλει ας διαφωνήσει, μακριά απο αυτό το μαραφετι-πορδιτσα που είναι άλλο ένα "εμπορικό κόλπο" της philip moris να γεμησει τα ταμεία της και να πολεμήσει το ητ που κατά τη γνώμη μου το έχασε ήδη.

Από μένα πάντως και σαν ατμιστης και σαν καπνιστής μετα απο κάποιου βαθμού ενασχόλησης μαζί του έφαγε πανυγιρικο άκυρο.  :bye:
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 16, 2017, 17:27 από giorgosmc »

Αποσυνδεδεμένος savo

• 1548
« Απάντηση #759 στις: Απριλίου 17, 2017, 10:36 »
Eθεάθησαν 15 χρήστες iqos.
 Ίσως να έχει ενδιαφέρον να σας πω ότι και οι 15 είχαν πακέτο τσιγάρα δίπλα εκ των οποίων οι 10 μαλμποράκι κόκκινο.  Τα συμπεράσματα δίκα σας.  

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
« Απάντηση #760 στις: Απριλίου 17, 2017, 10:40 »
Το πακετο διπλα ειναι σαν τα υγρα αναπληρωσης τα δικα μας.
Βγαζουν τον καπνο και τον βαζουν στα φιλτρακια του iqos  :lotpot: :lotpot:

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #761 στις: Απριλίου 17, 2017, 10:58 »
Είδα και εγώ έναν το Μ.Σάββατο σε καφετέρια. Ο τρόπος με τον οποίο το χρησιμοποιούσε καθώς και η παραγωγή καπνού, μου θύμισε αρκετά τα cigalike του 2009.

Από κινητό

Αποσυνδεδεμένος Red Led

• **
  • 135
  • To be a rock and not to roll
« Απάντηση #762 στις: Απριλίου 17, 2017, 11:40 »
Έτσι όπως έχει εξελιχθεί το παρών θέμα, δεν νομίζω να είναι off topic κανένας ότι και αν γράψει.
Νοιώθω τυχερός που έγινα ατμιστής και παρέμεινα, σε μία συνήθεια λιγότερο βλαβερή για μένα και τους γύρο μου.
Τώρα για το συγκεκριμένο "πράγμα" της Philip Morris, μια εξήγηση υπάρχει.
Η εταιρία επένδυσε, για να κρατήσει τους καπνιστές για πάντα καπνιστές με τον ένα η τον άλλο τρόπο.
Η αηδία και ο εκνευρισμός, θα στέλνει τους χρήστες του iqos πίσω στο "καλό παλιό τσιγαράκι".

Αποσυνδεδεμένος annastas

• 1254
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ο,τι θελω θα κανω....
« Απάντηση #763 στις: Απριλίου 17, 2017, 16:52 »
σήμερα έπινα καφέ με χρήστρια iqos που θέλει να ελαττώσει το κ.τ...συμπέρασμα ..αύριο πάει για η.τ. ,δεν την καλύπτει ,καπνίζει και κ.τ  ταυτόχρονα ..και όχι δεν δοκίμασα μου φάνηκε τελείως γελοίο ιδίως όταν ανάβει το κόκκινο λαμπάκι που σε ενημερώνει πως πάει τέλος το heet (πως το λένε τελοσπάντων)..

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος papoys

• 1068
« Απάντηση #764 στις: Απριλίου 17, 2017, 17:25 »
Πιστεύω πως αυτό το μαραφέτι της Φ.Μ. θα είναι ένα καλό διαβατήριο για τον ατμό οπότε θα τους βγει μπούμερανγκ. :yes:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359922 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1003 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450234 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110729 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374825 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328178 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1072 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6436 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15296 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99933 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F