vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

429 επισκέπτες, 1 χρήστης
Lazy Dog

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Calix By Leo

Αποσυνδεδεμένος e-aris

• **
  • 315
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Calix By Leo
« Απάντηση #435 στις: Δεκ 11, 2015, 10:36 »
Ξερει κανεις που μπορουμε να τον βρουμε διαθεσιμο?
Ευχαριστω!

Αποσυνδεδεμένος globalzero

• 685
« Απάντηση #436 στις: Δεκ 11, 2015, 19:27 »
Πολυ ωραια νεα. Απορω ομως γιατι δεν υπαρχει ενημερωση στα εγχορια forum's. Για να μη ματιασομε το project ή ειμαστε καταναλωται δευτερας κατηγοριας;

δυστυχώς  έτσι είναι , το εξωτερικό είναι το μεγαλύτερο κομμάτι το καταλαβαίνω αλλά μία ενημέρωση και εδώ δε θα έκανε κακό. Χιλιάδες είμαστε και εδώ.

Αποσυνδεδεμένος nikos523

• 1250
« Απάντηση #437 στις: Δεκ 12, 2015, 21:13 »
Εδώ την ενημέρωση και το support το είχε ο Γιώργος. Ίσως δεν προλαβαίνει το υπόλοιπο team να μπαίνει και εδώ.
Όπως και να χει, περιμένω να δω το συγκεκριμένο update γιατί το είχα αρκετούς μήνες στο μυαλό ( οτι είναι εφικτό με μικρή μετατροπή ) όπως επίσης και τον Γιώργο πάλι ετοιμοπόλεμο και δυνατό!

Αποσυνδεδεμένος Serviani

• **
  • 165
« Απάντηση #438 στις: Δεκ 12, 2015, 21:47 »
Δεν είναι καινούριο το video αλλά για όποιον ενδιαφέρεται να ακούσει κάποια πράγματα γύρω απο την φιλοσοφία του κατασκευαστή πάνω στον συγκεκριμένο και οχι μόνο ατμοποιητή.

Αποσυνδεδεμένος nas1

• **
  • 391
  • Vaping.gr Blacksheep
« Απάντηση #439 στις: Δεκ 13, 2015, 01:39 »
παντως βλεπω οτι τα παιδια του εξωτερικου ..τα προσεχουνε παρα πολυ..διαβαζοντας καποιες σελίδες...με θλιψη ολο αυτο...

Αποσυνδεδεμένος mindtrapper

• 1374
« Απάντηση #440 στις: Δεκ 13, 2015, 01:59 »
Μάλλον στο εξωτερικό χαίρει εκτίμησης ο ατμοποιητής και πουλάει καλά ενώ εδώ είχε ψιλοθαφτεί για χάρη του Phenomenon. Μπορεί να λέω και βλακείες, απλά μου φαίνεται ότι δεν περπάτησε πολύ στην Ελλάδα, είχε και τα κατασκευαστικά ελλατωματάκια του σε κάποια φάση, αν θυμάμαι καλά, και έμεινε πίσω. Καλά τα λέω;

Αποσυνδεδεμένος nas1

• **
  • 391
  • Vaping.gr Blacksheep
« Απάντηση #441 στις: Δεκ 13, 2015, 09:30 »
και για τον φαινο  εχουνε ακουστει πολλα αλλα ο κατασκευαστης ειναι σπαθι...και στο εξωτερικο και το πιο βασικο ελλαδα..

Αποσυνδεδεμένος tsabasid

• **
  • 487
« Απάντηση #442 στις: Δεκ 13, 2015, 10:12 »
Ποια είναι η ιδιαίτερη μεταχείριση που χαίρουν στο εξωτερικό έναντι εδώ; Δεν κατάλαβα κάτι. Για το οτι έγινε η ενημέρωση σε φόρουμ έξω και όχι εδώ;

Αποσυνδεδεμένος achatzi

• Αντώνης
  • 695
  • 14/10/2014 -> Όχι άλλο κάρβουνο!
« Απάντηση #443 στις: Δεκ 13, 2015, 11:34 »
και για τον φαινο  εχουνε ακουστει πολλα αλλα ο κατασκευαστης ειναι σπαθι...και στο εξωτερικο και το πιο βασικο ελλαδα..

Γιατί το λες αυτό φίλε nasios, είχες κάποιο θέμα με τον κατασκευαστή και δεν σε βοήθησε;

Γιατί απ' όσο ξέρω ούτε για το Phenomenon έχει γίνει κάποια παρουσίαση από τον κατασκευαστή, ούτε καν θέμα στον πίνακά του δεν έχει και κάθε τι καινούργιο το μαθαίνουμε στο νήμα των απλών χρηστών και από συγκεκριμένους χρήστες.

Δεν ξέρω τους λόγους που δεν τα έχει αναφέρει εδώ ο κατασκευαστής, υποψιάζομαι ότι είναι αυτό που αναφέρει ο nikos253

Εδώ την ενημέρωση και το support το είχε ο Γιώργος. Ίσως δεν προλαβαίνει το υπόλοιπο team να μπαίνει και εδώ.
Όπως και να χει, περιμένω να δω το συγκεκριμένο update γιατί το είχα αρκετούς μήνες στο μυαλό ( οτι είναι εφικτό με μικρή μετατροπή ) όπως επίσης και τον Γιώργο πάλι ετοιμοπόλεμο και δυνατό!

Προσωπικά, δεν με ενδιαφέρει αν θα το ανακοινώσει εδώ πρώτα ή στο εξωτερικό.  Όταν είναι κάτι έτοιμο, θα το μάθουμε (είτε από τα επίσημα κανάλια είτε από τα ανεπίσημα)  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος nas1

• **
  • 391
  • Vaping.gr Blacksheep
« Απάντηση #444 στις: Δεκ 13, 2015, 14:33 »
δεν θελω να μπω σε τετοιο μοτιβο ,ειμαι ευχαριστημενος απο τον καλιξ ,γευση στον θεο ,αλλα για μενα ατμο και χτυπημα δεν ,ισως κατι κανω λαθος ,αλλα μου αρεσει και σαν ατμο ,και η γευση που προσδιδει ,απλα συμβαινει κατι το οποιο γενικα ειναι το παραπονο ολων ,ενα σετ ορινκς 3 ευρω και με αντικαταβολη και κουριερ 9 ευρω συνολο ,,,ενταξει για εσας που ειστε αθηνα κανενα προβλημα ,για ολους εμας της ας πουμε επαρχιας τι θα κανουμε δηλαδη ,δεν εχω καποιο θεμα με τον ανθρωπο και μακαρι μεσα απο την καρδια ευχη να γινει καλα ,εφτιαξε ενα πολυ ωραιο κοματι ,αλλα ....
μετα ξερω επισεις οτι απαγορευεται οι παραγωγοι προιοντων να απαντησουνε εδω μεσα απο το φορουμ ,τουλαχιστον ετσι μου εχουνε πει ..
καταλαβαινω οτι το παιδι του προσπαθει να πατησει να κρατησει και αυτος την επιχειρηση ,ναι μεν η επικοινωνια μαζι τους ητανε σχετικα ικανοποιητικη ,αλλα υπαρχει ενα αλλα ,το οποιο δεν θελω να εκφρασω εδω μιας και η φιλοσοφια μου ειναι πολυ διαφορετικη απο απο εσας φαινεται ,αυτα

Αποσυνδεδεμένος globalzero

• 685
« Απάντηση #445 στις: Δεκ 13, 2015, 15:06 »
Μη το κάνουμε πάλι θέμα τις τιμές.

είναι αυτό που είναι.

για τα oring εγώ πάντα με την αγορά παίρνω και ένα εξτρα σετ ώστε να είμαι ήσυχος .

εγώ για τον απολλο έδωσα το 100αρικο άνετα και το χαίρομαι 1 χρόνο τώρα.

κάποιοι δίνουν 20 ευρώ από κινα και τα χαίρονται επίσης.

άλλοι δίνουν 40 ευρώ για 30 μλ άρωμα που κρατάει 5 ημέρες. γούστα είναι αυτά !  :idiot1:

Αποσυνδεδεμένος tsabasid

• **
  • 487
« Απάντηση #446 στις: Δεκ 13, 2015, 15:08 »
Τα μεταφορικά είναι το μελανό σημείο του eshop του Λεό. Δε νοείται να παίρνω ατμοποιητη 120 ευρώ και να πληρώνω 5 ευρώ μεταφορικά. Την ίδια στιγμή που στη replace πχ παίρνω το. Ίδιο χωρίς μεταφορικά. Είναι κάτι πιστεύω που πρέπει να το δουλέψουν λίγο.

Από κει και πέρα νασιος αν έχεις κάποιο εντός ή εκτός εισαγωγικων παράπονο καλά θα κάνεις να το πεις.

Στάλθηκε από το Nexus 7 (2013) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος nas1

• **
  • 391
  • Vaping.gr Blacksheep
« Απάντηση #447 στις: Δεκ 13, 2015, 15:31 »
τα παραπονα μου με τον κατασκευαστη αν εχω ,πιστευω θα τα λυσω με τον ιδιο ,οπως κανω και με το καθε κατασκευαστη που αγοραζω τον προιον του,και θα παρακαλουσα να εστιασουμε στο θεμα του νηματος
ειπα ο καλιξ με εχει ενθουσιασει ,δεν εχω παρει γευση ετσι με αλλον ,τωρα βλεπω οτι οι περισσοτεροι στηνουνε σε 2,5 διαμετρο ,μαλλον πρεπει να το δοκιμασω και εγω ,
ενα απο τα θεματα του ατμο που με εχει εκνευρισει ειναι το σφυριγμα ,μιας και υγρα εκτος απο την σταγονα που ελαχιστα βλεπω ,αν εχω δει υγρα απο κατω ειναι δικια μου μ@##κία ,,βεβαια εχω μπερδευτει στο γεγονος οτι ακουω για 3 και 4 στροφες ,αν και ο ιδιος ο λεο στο στησιμο του θα παρατηρησετε οτι λεει με 45 αλλα ο ιδιος στο βιντεο το παει πανω απο 90 ...
το αλλο παραπανο μου ειναι οτι εχω ελαχιστα πυκνο ατμο ,και μαλλον οφειλεται στην υπερτροφοδοσια ,απο την αλλη μπορει να παω ενα τικ αριστερα  και να εχω υπο ,και ενα τικ πιο δεξια να εχω υπερ,αφου το αισθανομαι σε σταγονιτσες την ωρα που ρουφαω ,τα ορινγκακια να πω ειναι καινουρια ,

Αποσυνδεδεμένος ramon

• **
  • 429
« Απάντηση #448 στις: Δεκ 13, 2015, 15:36 »
φιλαρακο nasios δοκιμασε ενα στησιμο που κανω εγω εαν θελεις...
2,5 διαμετρο 30αρι συρμα κανθαλ 8-9 σπειρες watt 14-16 και η καμπανα την ανοιγεις μεχρι το γραμμα A...

Αποσυνδεδεμένος alexis36

• 670
« Απάντηση #449 στις: Δεκ 13, 2015, 15:45 »
Με 2.5 διάμετρο στήνω κι εγώ με 25αρι κάνθαλ και αποδίδει περίφημα. Δες επίσης πως τοποθετείς το βαμβάκι να είναι απλωτά και να κλείνει τα κενά της φωλιάς. Το πόσο θα ανοίξεις την καμπάνα εξαρτάται και από το πόσο σφιχτή τζούρα έχεις από τη ρύθμιση αέρα. Όσο πιο σφιχτή τόσο πιο κλειστεί καμπάνα.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 364137 Τελευταίο μήνυμα Απρ 06, 2025, 09:42
από tony1976
Omerta Liquids Shake and Vape 38 20639 Τελευταίο μήνυμα Απρ 06, 2025, 09:35
από tony1976
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 260 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 385 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1275 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 879507 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 469195 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1916399 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 523960 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1687 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 378004 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 704713 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ