vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

193 επισκέπτες, 5 χρήστες
bloodlessz, thanos1071, Ducati.Jimakos, chkontog, johnath

Ώρα για αντικατάσταση...

Αποσυνδεδεμένος kongeo

• 1209
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Ώρα για αντικατάσταση...
« Απάντηση #105 στις: Ιουλίου 01, 2015, 20:46 »
Δεν διαφωνω με doubt και giwrgo απλα προτεινα αυτα που εχω δοκιμασει εγω!  :thumpup:

Αν θες φιλε smartakias12 γραφε με ελληνικους χαρακτηρες (κανονας του φορουμ!) και παιρνα και απο εδω μια βολτα να σε γνωρισουμε! http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,1888.2565.html

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #106 στις: Ιουλίου 01, 2015, 20:49 »
Δεν τα έχει φτύσει η μπαταρία σου, αλλά από την αρχή ήταν ακατάλληλη για τον ναυτίλο.
Εχοντας δοκιμάσει όλα τα στικάκια εκτός του 50 με τον ναυτίλο και με επισκευάσιμους, θα σου πω ότι το στικάκι δουλεύει μια χαρά με επισκευάσιμους, όπως οι εβίβα και ερλπρινζ (με τον καυφούν δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν κάνει επαφή) και η μπαταρία του είναι οριακά ισχυρή αν χρησιμοποιεί κάποιος λεπτά σύρματα. Ο ναυτίλος όμως θέλει 12-15 βατ για να δουλέψει σωστά, οπότε ένα μεγαλύτερο στικάκι είναι απαραίτητο.
Αυτό θα σου πρότεινα να είναι το 30ρι. Οχι μόνο λόγω μεγέθους, αλλά κυρίως λόγω αξιοπιστίας. Σε κατόχους 30ριων τα προβλήματα ήταν ελάχιστα. Με τα 50ρια βλέπω περισσότερους να έχουν θέματα.
Αυτό σημαίνει βέβαια ότι θα το πάρεις σε πολύ λογική τιμή, αλλά θα πρέπει να έχεις το νου σου να το φορτίζεις προληπτικά μέσα στη μέρα, σε κάποια διαλείμματα, έστω και με φορτίσεις μισής-μιας ώρας. Διαφορετικά, μπορεί να μη σου φτάσει ως το βράδυ. Θα το δεις στην πορεία.
Εναλλακτικά, μπορείς να πάρεις ένα μοντάκι με αποσπώμενη μπαταρία, που πρακτικά στοιχίζει όσο το στικάκι, αλλά θα προσθέσεις σ΄αυτό το κόστος 2 μπαταριών και ενός φορτιστή, ώστε να έχεις πάντα μια μπαταρία γεμάτη. Το πιο οικονομικό τέτοιο πακέτο είναι αυτές οι μπαταρίες http://www.fabvape.gr/index.php?route=product/product&product_id=1231 για να δουλεύεις με λιγότερα αμπέρ ή αυτές, http://www.fabvape.gr/index.php?route=product/product&path=24_33&product_id=724  για περισσότερα αμπέρ (χαμηλότερες αντιστάσεις, ψηλότερα βατ κλπ) και αυτός ο φορτιστής http://www.fabvape.gr/index.php?route=product/product&path=24_68&product_id=648. Το κατάστημα αναφέρεται ενδεικτικά, υπάρχουν τα ίδια ή ανάλογα προιόντα και αλλού.

Αποσυνδεδεμένος kongeo

• 1209
« Απάντηση #107 στις: Ιουλίου 01, 2015, 20:53 »
απλα να συμπληρωσω οτι στο 30αρι 2 καυφουνηδες που εχω δοκιμασει καναν επαφη μια χαρα! μην σε αγχωσει αυτο!

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #108 στις: Ιουλίου 01, 2015, 21:01 »
Και στο 20ρι μια χαρά λειτουργεί ο καυφούν. Σαφέστατα να μην αγχώνεται. Το 30ρι στικ είναι το καλύτερο εργοστασιακό μοντάκι που πέρασε από τα χέρια μου. Με μοναδικό τρόπο συνδυάζει το όλα σε ένα για κάποιον που δεν θέλει ακραία χαμηλές αντιστάσεις όλη μέρα και άτμισμα στα 50 βατ. Λέω εργοστασιακό, διότι αφήνω απέξω το δια χειρός Dep-On αρχαίο πλέον dna20 κουτάκι, που δυο χρόνια μετά, ακόμη λειτουργεί και το εμπιστεύομαι να το ταλαιπωρήσω και να μου πέσει από τα χέρια, όσο κι αν πλέον δεν αντέχει να δουλεύει με τέρμα τα γκάζια και παθαίνει αλλεργία με τους subomh

Αποσυνδεδεμένος Kerveros

• *
  • 71
« Απάντηση #109 στις: Αυγούστου 05, 2016, 20:17 »
Καλησπέρα σε όλους.

Έπειτα από πρόβλημα στο Pioneer4You iPV mini 5-30W στο σπείρωμα της μπαταρίας (πλέον δεν κλείνει καθόλου). Επιπλέον η οθόνη τα έχει φτύσει από σκόνη και γρατζουνιές και δεν φαίνεται τίποτα την μέρα. Έπειτα από λίγο ψάξιμο βρήκα το Joytech Cuboid 150W TC. Ένας από τους λόγους είναι ότι δεν έχει με σπείρωμα την μπαταρία αλλά τα 150W φαίνονται πολλά (και άχρηστα καθώς ατμίζω σταθερά σε 7W). Το μέγεθος είναι ελάχιστα μεγαλύτερο, το βάρος αρκετά μεγαλύτερο αλλά δεν με νοιάζει και τόσο αρκεί να είναι ανθεκτικό (γιατί δουλεύω σε βαριά βιομηχανία) και οι 2 (αντί για 1) μπαταρίες 18650 δεν είναι ιδιαίτερο πρόβλημα. ?Το ερώτημα όμως είναι.... είναι καλό? Αξίζει να το πάρω? Υπάρχει κανείς που το έχει δει ή το χρησιμοποίησε και μπορεί να μου πει την άποψή του? Δεν ενδιαφέρομαι για μικρή συσκευή και σίγουρα όχι πλαστική γιατί δεν θα αντέξει ούτε μήνα στο εργοστάσιο. Ξέρει κανείς αν βγάζει mod η Caterpillar :P ?

Με τον Kayfun είμαι ικανοποιημένος εκτός από το ότι εδώ και πολλούς μήνες διαλύθηκε το "τζαμάκι" και δεν βλέπω στάθμη. Θα παραγγείλω άλλο τζαμάκι αν βρω φυσικά.

Αποσυνδεδεμένος gigelis78

• 748
« Απάντηση #110 στις: Αυγούστου 05, 2016, 20:28 »
Δες το νήμα του cuboid από ότι έχω παρακολουθήσει είναι καλό αλλά όχι και τέρας αξιοπιστίας,αν δεν έχεις σκοπό να το χρησιμοποιήσεις για σφυρί ότι και να πάρεις μαζί με μία θήκη θα είναι μία χαρά,εγω στο συνεργείο ένα 30αρι istick έχω ένα χρόνο τώρα και είναι μία χαρα,δες και το νημα του vtc mini να πάρεις ακόμα μία άποψη

Στάλθηκε από το XT1068 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος eftihis.k

• 678
« Απάντηση #111 στις: Αυγούστου 05, 2016, 20:45 »
@kerveros θα σου προτεινα το vtc mini .Εχω και τα δυο και το cuboid ειναι ποολυυυ βαρυ και λιγο αγαρμπο. Το vtc mini ειναι στιβαρο με πολυ καλη βαφη το εχω 6-7 μηνες με καθημερινη χρηση και εχει 1-2 σημαδακια. Επισης το ρευμα του ειναι υποδειγματικο και με 2 μπαταριουλες καβατζα εχεις οση αυτονομια θες. Εαν παλι θες γκαζια ολη μερα τοτε πας για το μεγαλο.

« Απάντηση #112 στις: Αυγούστου 05, 2016, 20:50 »
εγω σου προτεινω το pico....................με τον klp και με το bellcup ειναι κουκλα.με αυτο εψησα την γυναικα να αρχισει το ατμισμα,τι αλλο να σου πω :thumpup:
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 06, 2016, 20:09 από krasopateras (Αντωνης) »

Αποσυνδεδεμένος superfuzz

• **
  • 160
« Απάντηση #113 στις: Αυγούστου 05, 2016, 21:08 »
To pico όντως είναι καλή επιλογή, φαίνεται αρκετά στιβαρό για βαριά χρήση. Αν το πάρεις και από Κίνα τόσο φτηνό που είναι παίρνεις 2 και τα εναλλάσεις.

Αποσυνδεδεμένος pfso

• **
  • 184
« Απάντηση #114 στις: Αυγούστου 06, 2016, 18:13 »
Μετα απο εναν μήνα με το AIO σκέφτομαι το πρώτο μου μοντακι και θελω τα φωτα σας. Ειμαι μεταξυ τριων 
το πρωτο ειναι το aspire pegasus με το triton 2 που εμφανισιακά μου αρέσει πολυ και ψήνομαι περισσότερο αλλα με προβληματιζει οτι υπαρχουν πολυ λίγες αναφορές σε αυτόν( ουτε καν θεμα δεν υπάρχει για τον pegasus :))
To δεύτερο ειναι το pico με το melo 3 που εχω διαβάσει πολλά 
και τριτο το cuboid mini  που το βρίσκω Ελλάδα σε καλη τιμη 39€ (στο cuboid μπορω να βαλω οποιοδήποτε ατμοποιητη 510π.χ. triton atlantis ktl)
Ευχαριστω εκ των προτέρων 

Αποσυνδεδεμένος adam

• **
  • 170
« Απάντηση #115 στις: Αυγούστου 06, 2016, 18:57 »
Για μοντάκι θα σου πω το pico φτηνό καλό δουλεύει άψογα πολύ καλή επιλογή γενικότερα 
τώρα το θα βάλεις επάνω εξαρτάτε απο τα γούστα σου δεν είναι απαραίτητο να πάρεις σετάκι μην μπεις στην διαδικασία του σετ γιατί θα σε περιορίσει και μελλοντικά μπορεί να σου στοιχίσει και ακριβότερα ;)

« Απάντηση #116 στις: Αυγούστου 06, 2016, 19:37 »
pico και εγω :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος chrisbil

• *
  • 12
« Απάντηση #117 στις: Αυγούστου 06, 2016, 20:03 »
εγω σου προτεινω το pico....................με τον klp και με το bellcup ειναι κουκλα.με αυτο ψησα την γυναικα να αρχισει το ατμισμα,τι αλλο να σου πω :thumpup:

αντωνη τον klp τον βρισκω καπου με το bellcup ετοιμο? πραγματι ταιριαζει πολυ πανω στο pico.

« Απάντηση #118 στις: Αυγούστου 06, 2016, 20:08 »
ετοιμο οχι αλλα βαση γνησια μπορεις να βρεις  και bellcup απο steamtuners για Ελλαδα.απο εξω στη f.t. θα βρεις κλωνο ετοιμο και με bellcup :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος pfso

• **
  • 184
« Απάντηση #119 στις: Αυγούστου 06, 2016, 20:22 »
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. για το pegasus υπάρχει καμία άποψη?

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351444 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104303 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96354 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321519 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602338 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11623 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3118 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609872 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155008 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162025 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4381 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17755 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias