vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

210 επισκέπτες, 3 χρήστες
Ηρακλης, bloodlessz, thanos1071

Ώρα για αντικατάσταση...

Αποσυνδεδεμένος spykal1

• 980
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Ώρα για αντικατάσταση...
« Απάντηση #60 στις: Ιουνίου 21, 2015, 17:37 »
Αν θελεις να εισαι καλυμμενος για αρκετο καιρο και συγχρονος σε εξοπλισμο, μια ιδεα καλη είναι ένα iStick 30W kai kaπoιo atmo Nautilus, κοινως ναφτιλος.
Αν τα αναζητήσεις στο google θα βρεις πολύ καλες τιμες.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 21, 2015, 18:00 από spykal1 »

Αποσυνδεδεμένος Ribot

• 4118
  • Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα
« Απάντηση #61 στις: Ιουνίου 21, 2015, 17:39 »
Πήγαινε στα κλασικά τότε, ένα istick30 κι ένα ναυτίλο κι είσαι σίγουρος και μάγκας, μέχρι να πας σ' επισκευάσιμο ;)

Αποσυνδεδεμένος aenaos

• **
  • 220
« Απάντηση #62 στις: Ιουνίου 21, 2015, 17:42 »
ισως η καλυτερη επιλογη και δοκιμασμενη ιistic 20 η30w και nautilus mini

Αποσυνδεδεμένος mankar72

• 1240
« Απάντηση #63 στις: Ιουνίου 21, 2015, 17:45 »
Για ατμοποιητη, εφόσον θέλεις εργοστασιακό, θα πρότεινα Aspire Nautilus τον κανονικό ή τον mini.

Για μπαταρία εάν δεν σε πειράζει να είναι κουτάκι θα πρότεινα το istick 30W

Τα link είναι ενδεικτικά. Αν ψάξεις στο Google θα τα βρεις όλα σε πολλά μαγαζιά.

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων

Τι έγινε ρε παιδιά συνεννοημένοι είμαστε? ??? :)) 
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 21, 2015, 17:58 από mankar72 »

Αποσυνδεδεμένος mimis

• 1315
  • Λατρεύω τις δίχρονες γαλέρες
    • Webcam - Κέρκυρα
« Απάντηση #64 στις: Ιουνίου 21, 2015, 17:59 »
Αν αναβαθμίσεις πάλι σε εργοστασιακό, θα πρέπει να πάς σε 510, οπότε θέλεις και μπαταρία.
Το κακό ειναι ότι το κόστος θα ειναι τουλάχιστον διπλάσιο απο αυτο που εχεις τωρα, και πάλι θα χρειάζεσαι άλλαγή coil καθε τρεις μερες περίπου. Με μινι Ναυτίλο καθε 2-3 μερες άλλαζα αντισταση. Θα θελεις ενα ευρω την ημερα για τα coil.
Το καλό ειναι ότι θα αναβαθμίσεις τα πάντα, γευση, αντοχή στο χρόνο, ποιότητα, και θα εχεις κατι καλο για μια περίσταση όταν αναβαθμίσεις σε επισκευασιμο.
Αυτες οι επιλογές ειναι για εισοδο στο άτμισμα, και με την παραδοχή ότι κάποια στιγμή θα μπουν σε αργία. ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ.
Αρα..
Το ξέρω ότι θα σου κακοφανεί αλλα πλέον η επόμενη κίνηση που εχεις να κανεις ειναι ο επισκευασιμος, η τουλάχιστον κατι σαν τον subtank mini και ενα modάκι εστω στα 30 watt.
Το setup που εχεις τωρα ειναι αναλώσιμο, δεν ειναι κάτι που θα βασιστεις πάνω του. Θα υπολογίζεις ότι ειτε την μπαταρία, ειτε τον ατμο, θα τα αλλάζεις καθε 2-3 μήνες.
Σε βάθος ενος χρόνου, θα εχεις δωσει τα διπλά χρήματα απο αυτα που πρότεινα και θα έχεις στα χερια σου κατι με ημερομηνία λήξης.
Χρειάζεσαι άλλο setup, όχι κάποια αναβαθμιση σε αυτα που εχεις. Τα ξερω αυτα, γιατί τραβάω τα ίδια με την γυναικα μου.

Αποσυνδεδεμένος spykal1

• 980
« Απάντηση #65 στις: Ιουνίου 21, 2015, 18:05 »
Με το  subtank παει σε πνευμονικες εισπνοες ατμου και ψηλα wat. Είναι σιγουρο ότι τo προτιμα?

Αποσυνδεδεμένος foxxx

• *
  • 46
« Απάντηση #66 στις: Ιουνίου 21, 2015, 18:11 »
Ερώτηση έκανα γενικής φύσεως μιας και δεν το είχα ψάξει και πολύ άρα με λίγα λόγια συμφέρει επισκευάσιμος ?

(κάτι άλλο για όσους μου έστειλαν ΠΜ δεν μπορώ να απαντήσω μου βγάζει σφάλμα δεν ξέρω τι φταίει)άκυρο το έφτιαξα!!

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Με το  subtank παει σε πνευμονικες εισπνοες ατμου και ψηλα wat. Είναι σιγουρο ότι τo προτιμα?

για κάνε μια επεξήγηση αν θες  ;)

Αποσυνδεδεμένος spykal1

• 980
« Απάντηση #67 στις: Ιουνίου 21, 2015, 18:16 »
Το subom θελει βαθειες δυνατες ρουφηξιες...αρκετοι ζαλίζονται  και ανεβάζεις τα βατ για να πετυχεις καλο αποτέλεσμα στα 25 και βαλε. Δεν ξερουμε ακομη τις συνεπειες.

Με τον επισκευασιμο θα εχεις οικονομια αλλα θα πρεπει να φτιαχνεις , η , να παρεις ετοιμες αντιστασεις, αν δεν βαριεσαι την διαδικασια φτιαξιματος η  αλλαγης αντιστάσεων και πιανουν τα χερια σου ,μπορεις να το επιχειρησεις
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 21, 2015, 18:38 από spykal1 »

Αποσυνδεδεμένος mankar72

• 1240
« Απάντηση #68 στις: Ιουνίου 21, 2015, 18:16 »
Συμφέρει εάν έχεις αποφασίσει να κάνεις αυτό το βήμα. Στην ερώτηση μου παραπάνω είπες πως θέλεις εργοστασιακό.
Κατά την άποψη μου οι επισκευάσιμοι δεν είναι για όλους ούτε και είναι νομοτελειακό ότι εφόσον ατμίζεις χρόνια πρέπει να μεταβείς σε επισκευάσιμους. Με δύο φίλους που ξεκινήσαμε το άτμισμα μαζί μόνο εγώ μεταπήδησα σε επισκευάσιμους. Οι άλλοι δύο συνεχίζουν το άτμισμα με εργοστασιακούς και είναι μια χαρά.

Το "δεν είναι για όλους" δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν όλοι να το κάνουν αλλά στο ότι πολλοί άνθρωποι το βαριούνται, δεν πιάνουν τα χέρια τους, δε γουστάρουν, δεν προλαβαίνουν κλπ

Αποσυνδεδεμένος mimis

• 1315
  • Λατρεύω τις δίχρονες γαλέρες
    • Webcam - Κέρκυρα
« Απάντηση #69 στις: Ιουνίου 21, 2015, 18:19 »
Βασικά, πρέπει να αποφασίσει αν θα κάνει το βημα σε επισκευασιμο, και μετα του προτείνουμε κατι στα μετρα του.
Επίσης ο Subtank Mini παιρνει έτοιμες αντιστασεις 1,2ohm, δλδ 10-20W; κατι τετοιο. Δεν τον έχω, δεν ξερω τι κανει, δεν τον προτείνω άμεσα.
Απλα σαν παραδειγμα τυπου ατμοποιητή τον εδωσα επειδή παιρνει έτοιμες αντιστασεις και μπορει όποτε θελει να τον παει σαν επισκευασιμο. Να το εχει διπορτο δλδ.
Σαφως, αν πάει σε καθαρόαιμο επισκευασιμο αλλάζει το τροπάρι, και μπένουμε σε άλλη κατευθυνση με τις δικες της διακλαδώσεις και επιλογές, με υποεπιλογές και διλήμματα.
Απλά και μόνο ενα μηνα να δουλεψει επισκευασιμο, θα εχει βγαλει το κοστος του, απο το κοστος των αντιστασεων του εργοστασιακου, που θα γλυτωσει.
Ορεξη να έχουμε και απο προτασεις δεν θα μεινει.
Ασε που μπορει να απελπιστει, να τα παρατησει όλα κια να του ελθει πιο φτηνα και πιο υγιεινά.
 :)

Δεν γουσταρουν, βαριουνται, κανουν λίγα ml οπότε αλλαζουν καθε 5-6 μερες, συμφωνώ. Το δεν προλαβαίνουν και δεν πιανουν τα χερια τους, έχω ενστάσεις.
Ενα συρμα θα στρίψουν 7-8 φορες, θα περασουν λίγο βαμβακι και θα βιδωσουν δυο βιδίτσες, δεν το λες και ταλαιπωρία. Ειδικα όταν φερνεις το εργαλείο στα μετρα σου.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 21, 2015, 18:29 από mimis »

Αποσυνδεδεμένος foxxx

• *
  • 46
« Απάντηση #70 στις: Ιουνίου 21, 2015, 18:24 »
Μάλιστα μπορώ να πω ότι με κατατοπίσατε πλήρως σας ευχαριστώ όλους σας και αν θέλει κάποιος να μου πει κάτι πάρα πάνω είμαι όλος αυτιά.

Πιστεύω ότι αν μου δείξει κάποιος πως γίνετε ότι θα το καταφέρω όσο αφορά τον επισκευάσιμο.
Και το youtube μεγάλο σχολειό  :)

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #71 στις: Ιουνίου 21, 2015, 18:33 »
Φίλε foxx καλησπέρα. Πέρνα και μια βόλτα από εδώ να σε γνωρίσουμε.

Όσον αφορά τα ερωτήματά σου:

Στις μέρες μας οι τιμές είναι κάπως πιο χαμηλές από όσο στο παρελθόν σχετικά με τον εξοπλισμό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και ακριβά πράματα.

Εκτός από το βαλάντιό σου, ρόλο επίσης παίζει και το πως απολαμβάνεις το άτμισμα και το τι είναι αυτό που αναζητάς. Γεύση? Χτύπημα? Ντουμάνι? Σφιχτή τζούρα? Αεράτη τζούρα? Πνευμονικές? Η μια χρυσή τομή?

Το τρεντ της εποχής, και λογικά, είναι τα μποξάκια μεταβαλλόμενης τάσης/έντασης κάτι σε istick ή cloupor. Σε συνδυασμό με ένα καλό εργοστασιακό ή ένα επισκευάσιμο, παίρνεις πολύ καλό αποτέλεσμα.

Φυσικά υπάρχουν και άλλα πολλά μποξάκια ή σωλήνες, αναλόγως απαιτήσεων και βάθους τσέπης.

Αν δεν θες επισκευάσιμο, προτείνω ανεπιφύλακτα Ναυτίλο. Αν θες επισκευάσιμο, οι πιο εύκολοι από θέμα στησίματος είναι οι τύπου Kayfun.

Οι dripping ατμοποιητές, εκτός του The Dripper, έχουν αεράτες τζούρες και προσφέρονται για πνευμονικές και ντουμάνια. Το ίδιο και ο Subtank ή ο Atlantis.

Δώσε διάβασμα και χρόνο πριν κάνεις την επιλογή σου ώστε να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο ατμιστικό σου προφίλ και όλα καλά θα πάνε.

Αποσυνδεδεμένος foxxx

• *
  • 46
« Απάντηση #72 στις: Ιουνίου 21, 2015, 19:27 »
Φίλε Cruiser79 σε ευχαριστώ  ;)

Αποσυνδεδεμένος Jimakis

• *
  • 16
Μου το εκλεψαν....:(
« Απάντηση #73 στις: Ιουνίου 24, 2015, 15:45 »
Καλησπερα παιδια να μην το κουραζω κλαπηκε το τσιγαρο μου evic supreme με magma...  :'(
Το θεμα μου ειναι που να παω τωρα...κανω χωρις νικοτινη οποτε θελω πολυ ντουμανι και γευση.Τι σετακι μου πρωτεινετε?

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
Απ: Μου το εκλεψαν....:(
« Απάντηση #74 στις: Ιουνίου 24, 2015, 16:00 »
Θέλεις πάλι σε σωλήνα ή θα πας σε boxάκι?
Προτάσεις για dripper ή και για τανκάτο?

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351445 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104305 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96357 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321520 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602339 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11623 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3118 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609874 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155008 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162025 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4381 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17755 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias