vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Ώρα για αντικατάσταση...

Αποσυνδεδεμένος Kerveros

• *
  • 71
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Ώρα για αντικατάσταση...
« Απάντηση #45 στις: Μαρτίου 19, 2015, 18:48 »
Οκ έκανα την παραγγελία. Όταν έρθουν θα χρειαστώ ίσως λίγη βοήθεια, θα ξανακοιτάξω και τα video και βλέπουμε.

Ευχαριστώ πάρα πολύ.

Η παραγγελία ήταν:
2x Samsung INR18650-25R 3.6V 2500mAh
Kayfun Lite Plus V2, SS, Silver, 1:1
Pioneer4You iPV Mini, 5-30W, Silver

Αποσυνδεδεμένος Thorin13

• 837
« Απάντηση #46 στις: Μαρτίου 19, 2015, 19:02 »
Δεν ξέρω τι σύρμα παρήγγειλες, αλλά κατ' εμέ ό,τι καλύτερο είναι το 26άρι AWG (0.40mm). Δοκίμασε με ό,τι πήρες και αν είναι παίρνεις κι από εδώ σε κανα μαγαζί από το 0.40... Τα σύρματα δεν πάνε ποτέ χαμένα... Απλά το 0.40 βολεύει πάρα πολύ για κάποιον πολύ αρχάριο γιατί είναι πιο σταθερό στο στρίψιμο σε σχέση με ένα 0.28...

Μπορεί και να είμαι λάθος... Όπως την βρίσκει ο καθένας...

Καθόλου κακές οι επιλογές σου στο σετάκι. Απλά ο Lemo είναι λίγο πιο εύκολος ακόμα στα στησίματα σε σχέση με τον Kayfun... Καλώς να τα δεχτείς και να μπείς σε αυτό το ωραίο "τριπάκι"! Υπομονή για λίγες μέρες...

Αποσυνδεδεμένος Kerveros

• *
  • 71
« Απάντηση #47 στις: Μαρτίου 19, 2015, 19:16 »
Πήρα ένα 0.25mm, 30 AWG αλλά δεν έχει σημασία γιατί όπως είπες τσιμπάω μετά 2-3 άλλα εάν δω ότι αυτό δεν μου κάνει. Ας πειραματιστώ με αυτό και βλέπω μετά.

Αποσυνδεδεμένος Thorin13

• 837
« Απάντηση #48 στις: Μαρτίου 19, 2015, 19:28 »
Ακριβώς. Και ό,τι θες, εδώ είμαστε. Πριν 10-15 μέρες αγόρασα τον Lemo που είναι και ο ΠΡΩΤΟΣ μου επισκευάσιμος και ως noobie όταν πρωτοέφτιαξα την αντίσταση μαζί με το βαμβάκι, παραπάνω από 5 λεπτά, δεν μου πήρε.
Τώρα τις φτιάχνω στο 3λεπτο απάνω. Και πολύ χαλαρά...

Και τώρα είδα ότι πήρες τον Lite Plus. Οι βάσεις (deck) μοιάζουν πολύ με του Lemo. Δες και αυτό το βιντεάκι από τον RIP Trippers που είναι ό,τι πιο απλό και κατανοητό και θα σε βοηθήσει κι εσένα με το πρώτο-πρώτο σου στήσιμο. Θα με θυμηθείς...

[youtube]fuW9s-tjQjY[/youtube] [/font]

Αποσυνδεδεμένος benny

• **
  • 331
« Απάντηση #49 στις: Μαρτίου 19, 2015, 19:31 »
Φίλε kerveros αν θέλεις μπορώ να σου δώσω έναν kayfun διάφορα σύρματα, λίγα pad kgd και να σου δείξω περι του στριψίματος της αντίστασης, δεν είμαι ειδικός αλλά κατέχω λίγο και εάν θέλεις φυσικά γιατί είσαι κοντά.

Αποσυνδεδεμένος Kerveros

• *
  • 71
« Απάντηση #50 στις: Μαρτίου 19, 2015, 19:38 »
Σε ευχαριστώ benny. Εάν θες μπορούμε να κανονίσουμε όταν έρθουν τα πράγματά μου να πιούμε ένα καφέ στην Λάρισα και να μου δείξεις 2 πράγματα. Λογικά τέλος του μήνα, αρχές επόμενου δλδ.

Αποσυνδεδεμένος benny

• **
  • 331
« Απάντηση #51 στις: Μαρτίου 19, 2015, 19:49 »
Σου έστειλα πμ. για ότι χρειαστείς, ενημερώνεις.

Αποσυνδεδεμένος Kerveros

• *
  • 71
« Απάντηση #52 στις: Ιουνίου 16, 2015, 14:59 »
Τελικά ήρθαν τα πράγματα και είμαι ευχαριστημένος.

Μέσα σε μισή ώρα έφτιαξα την αντίσταση (στην 3η προσπάθεια). Η επιλογή του kayfun ήταν καλή αλλά ακόμη καλύτερη ήταν η επιλογή του ipv.
η αντίσταση που έφτιαξα και δοκίμασα έτυχε να είναι τα ίδια ακριβώς ohm με τον 510 αλλά ενώ στον 510, 4.3V είναι καλά, στον kayfun βαράω 10V. Επιπλέον τα 4.3V του παλιού mod είναι... ψόφια σε σύγκριση με τα 4.3V του ipv που είναι turbo. (μαλλον το παλιό Mod έχει χάσει ιπποδύναμη :P ).

Η αντίσταση που έφτιαξα είναι φυσικά... χάλια σε σύγκριση με τα video που είδα, αλλά την δουλειά της την κάνει, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται τελειότητα. Μάλλον θα χρειαστεί αλλαγή συντομότερα αλλά με τον καιρό θα μάθω να την φτιάχνω και καλύτερα (φαντάζομαι).

Όσο για το κατάστημα από όπου τα πήρα... είμαι δυσαρεστημένος. Το Fasttech έκανε, από την ημέρα παραγγελίας, 2 μήνες και 10 μέρες να μου στείλει τον kayfun και τα υπόλοιπα (wicks, αντίσταση, μπουκαλάκια, μπαταρίες), εκ των οποίων τα wicks ήταν λες και τα έγλειψε το πάτωμα (βρώμικα δλδ, και τα 140 τεμάχια μέσα στο σφραγισμένο σακουλάκι) και περιμένω να μου στείλουν καινούργια, και το ipv έφτασε σήμερα, 3 μήνες παρά 3 μέρες από την μέρα παραγγελίας, γιατί δεν είχανε stock (απ'ότι είπαν). Ευτυχώς είχα εγώ stock 510 και το Mod άντεξε την αναμονή.

Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας, είμαι ικανοποιημένος από την επιλογή μοντέλων.

Αποσυνδεδεμένος foxxx

• *
  • 46
« Απάντηση #53 στις: Ιουνίου 21, 2015, 16:29 »
Καλησπέρα σας θα ήθελα και εγώ να κάνω αντικατάσταση σε όλο το σετ και θα ήθελα μερικές προτάσεις.
Δεν έβρισκα πως να ανοίξω νέο θέμα και ποσταρα εδώ.

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #54 στις: Ιουνίου 21, 2015, 16:32 »
Καλησπερα και σε σενα.
Με τι ατμιζεις τωρα και τι περιπου ψαχνεις?

Αποσυνδεδεμένος foxxx

• *
  • 46
« Απάντηση #55 στις: Ιουνίου 21, 2015, 16:52 »
Έχω aspire bdc ατμιστή με μπαταρία health.

Δεν είμαι ευχαριστημένος από την αντίσταση αυτού του τύπου χαλάει για πλάκα με αποτέλεσμα να μην έχω την γεύση που πρέπει έτσι αποφάσισα να πάρω κάτι καλύτερο η κάτι από αυτά να αλλάξω.

Αποσυνδεδεμένος xxpistoss

• **
  • 197
« Απάντηση #56 στις: Ιουνίου 21, 2015, 16:57 »
Kayfun V4  μην πάρεις μόνο και όλοι οι υπόλοιποι με παρόμοιο ντεκ είναι μια χαρά. (εκτός από αυτούς που είναι για 2πλες αντιστάσεις μόνο, επίσης δεν θα τους πρότεινα για αρχή).

Αυτά που πήρε ο Kerveros παραπάνω είναι άψογα για να κάνεις το πρώτο βήμα.

Αποσυνδεδεμένος foxxx

• *
  • 46
« Απάντηση #57 στις: Ιουνίου 21, 2015, 17:02 »
xxpistoss ευχαριστώ για την απάντηση αν και δεν είμαι στην αρχή ίσως δεν το έχω πολύ ψάξει να σου πω την αμαρτία μου απλά θέλω κάτι καλύτερο και να κρατάει Χωρής να δώσω και μια περιουσία δώστε μου και κάνα link αν σας είναι εύκολο για να δω πάνω κάτω.

Αποσυνδεδεμένος mankar72

• 1240
« Απάντηση #58 στις: Ιουνίου 21, 2015, 17:21 »
Φίλε foxxx για να βοηθήσουμε με τον καλύτερο τρόπο νομίζω πως πρέπει να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος στο τι ψάχνεις. Δηλαδή:
1. Θέλεις να μπεις στους επισκευάσιμους ατμοποιητές ή θέλεις καλύτερο εργοστασιακό από αυτόν που έχεις?
2. Ο ατμοποιητής που έχεις σε καλύπτει σε όλα και το μόνο πρόβλημά του είναι ότι δεν κρατάει πολύ όπως λες? Τι σημαίνει χαλάει για πλάκα, σε πόσες μέρες αλλάζεις κεφαλή?
3. Τη μπαταρία που λες ότι έχεις δεν τη γνωρίζω. Δώσε μας κάποια χαρακτηριστικά της εάν μπορείς.

Αποσυνδεδεμένος foxxx

• *
  • 46
« Απάντηση #59 στις: Ιουνίου 21, 2015, 17:30 »
Καλησπέρα mankar72
Εννοώ ότι μου καίει πολύ γρήγορα(1-2 μέρες) τις αντιστάσεις όσο για την μπαταρία δυστυχώς δεν γράφει κάτι πάρα πάνω για να σου πω.

Δεν θέλω ακόμα να πάω για επισκευάσιμο.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360427 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1029 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114387 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450785 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110967 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328518 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1089 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6468 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15335 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29407 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99993 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F