Καλησπερα,
Στον πασχαλινο διαγωνισμο που εκανε το φορουμ σε συνεργασια με το Nexxt-on κερδισα ενα υγρο της επιλογης μου απο την σειρα Best Seller.
Επελεξα λοιπον το υγρο Pina Coloda (ηθελα το burn banana αλλα δυστυχως δεν το ειχαν σε αποθεμα)
Ας ξεκινησουμε απο την περιγραφη του στην ιστοσελιδα:Το
Pina Coloda της
Γαλλικής εταιρείας Liquideo είναι ένα κοκτέιλ καρύδας και ανανά με πολύ γλύκα! Στα 15mg νικοτίνης δίνει πολύ καλή παραγωγή ατμούκαι καλό
"χτύπημα".
Γυάλινο μπουκάλι ασφαλείας 15ml
Ποσοστό PG/VG : 70/30
Επίπεδα νικοτίνης: 0, 5, 10 και 15 mg/ml
Επελεξα 5mg και περιμενα το δεμα να ερθει!
ΠαραλαβηΗρθε λοιπον,οπως το ανοιξα βρηκα το μπουκαλακι με απλο καπακι.Εδω τρομαξα καθως εχω καυφουν και δεν ειχα αδειο προχειρο πλαστικο μπουκαλακι.ΤΕΛΙΚΑ ειχε μεσα στο δεμα εξτρα καπακι με σταγονομετρο και μια καραμελα βουτυρου που ετρωγα μικρος και μου θυμισε λιγο τα παιδικα μου χρονια.Κλεινει η παρενθεση με την ασχετη αναδρομη στο παρελθον!
ΜυρωδιαΑνοιγω λοιπον το μπουκαλακι και μυρισε ολο το δωματιο ανανα ! WOW ! ενθουσιαστηκα και παραλληλα τρομαξα γιατι δεν διεκρινα την μυρωδια της καρυδας που τοσο λατρευω!
ΣτησιμοΚαθαριζω λοιπον τον kayfun lite plus clone στηνω MC 1.8ohm περναω και nakamichi και τον βιδωνω πανω στο cloupor mini στα 8,5w γεμιζω και τανκακι και φυγαμε για ατμισμα!
Πρωτη τζουρα: ΑΝΑΝΑΣ,ΑΝΑΝΑΣ,ΑΝΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝΑΝΑΣ
Απογοητευομαι λογω ελλειψης καρυδας αλλα συνεχιζω! Τελικα η καρυδα δεν ειναι οπως την ηξερα απο τα υγρα που ειχα δοκιμασει (castle long by five pawns,vamp vape by t-juice,coconut by nuse drops)
Αλλα μου θυμισε το γαλα καρυδας που βαζουν στα κοκτειλ!
Γενικα στις τζουρες υπερτερει ο ανανας και η καρυδα αφηνει μια απαλη επιγευση στο τελος της τζουρας.
Η αποδοση του ανανα ειναι εξαιρετικη,σαν να μασας κομματι φρεσκου ανανα,εμενα μου εβγαλε και την "υγρασια" που εχει το κομματι του !
Γενικα ομως ωραιο υγρο,μυριζει καλοκαιρι!!!Οτι πρεπει για την ξαπλωστρα!
(το κομματι αυτο θα συμπληρωθει με την εμπειρια μου μεσα στην μερα)
Γενικη εικονα:Στα θετικα:+ πολυ ωραια αποδοση γευσεων οπως ακριβως το περιγραφει η ιστοσελιδα
+ ωραια συσκευσια
+ μαρεσε το κομματι με τα 2 καπακια
+ Θυμιζει καλοκαιρι!
+ πολλες επιλογες νικοτινης
Στα αρνητικα:
- πολυ pg για τα γουστα μου ! (ειναι καλοκαιρινο και θα το ηθελα λιγο πιο απαλο)
- ηθελα πιο εντονη την καρυδα!
Αυτα προς το παρον!
Εκανα οτι καλυτερο μπορουσα,δυστυχως δεν ειμαι ειδικος στα review αλλα νομιζω θα καλυψω πολλους ατμιστες!
Αμα θελετε να ρωτησετε κατι μην διστασετε,αμα μπορω να απαντησω θα το κανω!
Σε αυτο το κομματι να ευχαριστησω το φορουμ και το nexxt-on που καναν αυτην την κινηση!
Επισης να γραψω και την ιστοσελιδα του καταστηματος: http://nexxton-ecig.com/index.php?route=common/home(θελω να ανεβασω και 1-2 φωτογραφιες αλλα δυσκολευομαι λογω μεγεθους,θα ανεβουν μεσα στην μερα οταν βρω πως )