vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

788 επισκέπτες, 6 χρήστες
Methodios, Milarepa, anetost, manoslykos, thanoulis, mathimatikos1966

Υγρά αναπλήρωσης "liquideo"

Αποσυνδεδεμένος kwnstantinos10

• **
  • 415
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο τρόμος είναι εργαλείο κοινωνικής υγιεινής.~Λενιν
Υγρά αναπλήρωσης "liquideo"
« στις: Μαρτίου 07, 2015, 19:14 »
Τα υγρα αναπληρωσης liquideo φτιαχνονται στην Γαλλια και πιο συγκεκριμενα στο παρισι,εγω τα προμηθευτικα απο το http://vapoleon.gr/ ενω υπαρχουν διαθεσιμα και στην http://www.nexxton-ecig.com.Ειναι δυο σειρες τα http://www.nexxton-ecig.com/index.php?route=product/category&path=77_125_127 και τα http://www.nexxton-ecig.com/index.php?route=product/category&path=77_125_126.Εγω θα μιλησω για 2 υγρα απο την πρωτη κατηγορια δηλαδη τα shake it easy.Tα υγρα ερχονται σε συσκευασια των 15 ml http://postimg.org/image/re13fzpt7/ και σε νικοτινη 5mg 10mg 15mg το καπακι ειναι ασφαλειας,ενω στο πλαι μπορουμε να δουμε την σταθμη του υγρου μας http://postimg.org/image/qmdzxprsh/.Παμε τωρα να πουμε 2λογακια για τα υγρα,το πρωτο που δοκιμασα μολις τα πηρα στα χερια μου ειναι η σοκολατα καθως ειμαι μεγαλος φαν και δεν εχω βρει καποια που να μου εχει αφησει τοσο καλες εντυπωσεις σε υγρο αναπληρωσης..και ομως αυτη με διεψευσε για τα καλα,γεματη γευση σοκολατας που τηνει πιο πολυ στην πικρη σοκολατα υγειας,ΠΡΟΣΟΧΗ! δεν πικριζει απλα σου αφηνει μια επιγευση πικρης σοκολατας,παααρα πολυ ωραια για τα δικα μου γουστα καθως δεν κουραζει καθολου και με γεμιζει παρα πολυ,Σιγουρα θα ειναι μεσα στης επιλογες μου και πιστευω πως οποιος ειναι φαν της σοκολατας σε υγρα αναπληρωσης θα μεινει ικανοποιημενος.Παμε τωρα και στο δευτερο υγρο το οποιο ειναι βανιλια,η βανιλια σε καμια περιπτωση δεν ειναι μια κλασικη βανιλια της αγορας και δεν μοιαζει με καμια αλλη.Προκειτε για μια πολυ ξεχοριστη γευση βανιλιας τονιζοντας πολυ τα γλυκα της στοιχεια,θα ελεγα πως ειναι αρκετα γλυκια οχι ομως και σερμπετι,σπαω το κεφαλη μου να θυμιθω τι μου θυμιζει και δεν μπορω κατι σε γλυκο αλλα δεν μου ρχετε.Για κλεισιμο να πω πως τα 2 συγκεκριμενα υγρα που δοκιμασα με αφησαν απολυτως ευχαριστημενο και πιστευω πως θα ειναι μεσα στις προτιμησεις μου,ξεχασα να αναφερω πως η αναλογια τους δεν αναγραφεται καπου αλλα εχει πιο πολυ pg.Η τιμη τους ειναι καλη 7.90 τα 15 μλ και γενικα πιστευω πως ειναι κατι το αξιολογο.

Αποσυνδεδεμένος Makisss

• **
  • 114
Απ: Υγρά αναπλήρωσης "liquideo"
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 10, 2015, 12:00 »
Τα υγρα της σειρας shake it easy ειναι 50/50 :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος kwnstantinos10

• **
  • 415
  • Ο τρόμος είναι εργαλείο κοινωνικής υγιεινής.~Λενιν
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 10, 2015, 12:56 »
70-30 ειναι αδερφε

Αποσυνδεδεμένος Makisss

• **
  • 114
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 10, 2015, 23:55 »
Διατίθεται σε συσκευασία 15ml

Περιεκτικότητα σε PG/VG (50/50)

Αυτο γραφει η nexxton στο site για τα shake it easy....

http://www.nexxton-ecig.com/index.php?route=product/product&path=77_125_127&product_id=885

Αποσυνδεδεμένος panourgias

• *
  • 85
« Απάντηση #4 στις: Μαρτίου 11, 2015, 02:09 »
http://liquideo.fr/shakeiteasy.php 70/30 γράφει η liquideo.

Αποσυνδεδεμένος Makisss

• **
  • 114
« Απάντηση #5 στις: Μαρτίου 11, 2015, 06:54 »
Okkk.  :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος Vapoleo

• 2
« Απάντηση #6 στις: Μαρτίου 12, 2015, 11:59 »
Τα Think είναι 55/45
Τα Shake it easy είναι 50/50 
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 12, 2015, 12:14 από Vapoleo »

Αποσυνδεδεμένος Phill

• **
  • 205
« Απάντηση #7 στις: Απριλίου 01, 2015, 20:22 »
Μετά από αρκετά ml:
- Chocolush: Σοκολατούχο σίγουρα, περισσότερο μου θύμισε κακάο με γάλα πάντως. Πολύ καλό. Καταναλώθηκε όλο το μπουκαλάκι σε ένα σκ.

-Vanilicius:  " μαλακή" γεύση βανίλιας μεν, αλλά μετά από κάποια ml με κούρασε.

Αποσυνδεδεμένος tt.ss

• **
  • 294
« Απάντηση #8 στις: Απριλίου 06, 2015, 14:10 »

Παραγωγός : Liquideo e-liquids
Χώρα προέλευσης :  Γαλλία
Νικοτίνη : 16mg
Συσκευασία : 30 ml
Τιμή :17,90 €
Εισαγωγέας :http://www.nexxton-ecig.com/index.php?route=product/product&path=77_125_126&product_id=891

Γεμιστό κέικ σύκου με κανέλα και άρωμα φρέσκου λεμιονιου
Θα έλεγα ………
Η αλλιώς Think «Voltaire»

Μύτη: Καθαρή μύτη, υψηλής έντασης,
Στόμα: Πολύ πλούσιο στο στόμα, , Η επίγευση του στα 8-11 δευτερόλεπτα αρκετά μεγάλη

Κατά τα άλλα,,,, είναι ένα μείγμα με βάση το σύκο ,,,,η κανέλλα και το άρωμα φρέσκου λεμονιού που επιλέγονται σε μεταφέρουν  σε  Γεμιστό κέικ …….. Στη μύτη θα σου έρθει κατευθείαν ένα ψιλο- ζαχαρωμένο συκο   . Στο στόμα θα καταλάβεις πως το σύκο έχει παραμείνει σαν αρχική γεύση και αρχίζει την παρουσία της  κανέλλας ,,,, που εξυπνα σου (υπεν)θυμίζει την άριστη ισορροπία του ………..στο τελείωμα η αποκορύφωση με το   αρωμα τριμμένου λεμονίoυ να βάζει την υπογραφή του.
Συμπέρασμα: Εξαιρετική τεχνικη,
Σχόλια : αρμόνια γεύσεων

Ένταση  αρώματων   85%
Κατάσταση του αρώματων  99%
Ποιότητα του αρώματων  99%
Αρωματικός χαρακτήρας 89%

https://vapecraft.wordpress.com/2015/04/06/151/
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 06, 2015, 14:25 από tt.ss »

Αποσυνδεδεμένος nikolis2000

• **
  • 190
« Απάντηση #9 στις: Απριλίου 14, 2015, 18:25 »
Πηρα και εγω σημερα το υγρο μου απο τον διαγωνισμο που ειχε η http://www.nexxton-ecig.com εδω στο φορουμ.
Πηρα το Best Seller ☆ Pink Mamba (http://www.nexxton-ecig.com/index.php?route=product/product&path=77_125_128&product_id=912)
Ερχεται με ξεχωριστο καπακι-σταγονομετρο σε γυαλινο μπουκαλακι των 15μλ και εγω το πηρα με 10αρα νικοτινη
Στο σαιτ αναφερουν οτι ειναι PG/VG : 70/30 και φαινεται.Αρκετο χτυπημα ικανοποιτικος ατμος
Το δοκιμασα σε subtank με αντισταση 1.6ω και σε Magma με παραλληλη αντισταση στα 0.6ω
Αναφερει στην περιγραφη στο σαιτ "...γλυκάνισο, εκχύλισμα λάιμ, γλυκόριζα, κόκκινο και πράσινο σταφύλι και τζίντζερ..."
Ο γλυκανισος ειναι εντονος κατα την εκπνοη και αφηνει μια δροσια στα χειλη.Θυμιζει κατα παλιες καραμελες με ουζο κατι κοκκινες στρογγυλες.Το λαιμ συμπληρωνει αυτη την αισθηση δροσιας.Το τζιντζερ επισης ειναι εκει για να δωσει μια πιο spicy νοτα.Τα σταφυλια και την γλυκοριζα δεν την καταλαβα τολμω να πω.Η διαφορα στον magma σε σχεση με τον subtank ηταν οτι επαιρνα πιο εντονη την ιδια γευση.Πολυ ωραιο υγρο αν και δεν ειμαι των τοσο μπερδεμενων γευσεων.Εχουν δεσει πολυ καλα ωστε να μην ενοχλει καποια η να ερχεται σε αντιθεση με καποια αλλη γευση.ΑΥτο που θελω να τονισω και να ξαναπω ειναι οτι ειναι πολυ δροσερο στο συνολο του και το καλοκαιρακι που μας ερχεται θα ειναι ωραια συντροφια σε καποιο κοκτειλ.Θα το ταιριαζα με καποιο ποτο και οχι με καφε η φαγητο.Δεν ξερω αν ειναι για ολη μερα γιατι μπορει καποιους να τους κουρασει ο γλυκανισος

Αποσυνδεδεμένος Yiannis Rasta

• 1411
  • keep walking
    • YIANNIS STAMATIOU
« Απάντηση #10 στις: Απριλίου 15, 2015, 22:39 »
Πέρασα για μια καλημέρα σήμερα το μεσημέρι από Nexxton e-cig στην Λαγκαδά 26 με Αγίου Νέστορος.
Αν και είμαι αποκλειστικά Φίλατμος,
τελικά υπέκυψα στην πρόσκληση για μία δοκιμή απ'όλα της "liquideo".....

Δεν είμαι και ο πιο αντικειμενικός κριτής γενικά για αρώματα - ωστόσο από τηνNέα premium σειρά υγρών αναπλήρωσης της ‪‎Liquideo‬ "THINK" στην Nexxton
ξεχώρισα ως την πιο ξεκούραστη και ντελικάτη επιλογή για ολοήμερο ακούραστο άτμισμα με διακριτικές αποχρώσεις - "Wilde" 30ml- .

Από την σειρά Best Seller είχα περισσότερες συμπάθειες - τρεις για την ακρίβεια:

- Ακούραστο και ήπιο καπνικό με μικρή διάρκεια της έντασης των αρωμάτων που σταδιακά υποχωρεί ευχάριστα για να μην διστάσεις να ατμίσεις απανωτά εάν είσαι πιπίλας όπως εγώ
- Ευχάριστο φρουτένιο με δόση φρεσκάδας που δεν δίνει ψεύτικη αίσθηση τεχνιτών αρωμάτων και σε δροσίζει όσο-όσο
- Τρίτο και ΚΑΛΥΤΕΡΟ αφού με ξάφνιασε η δροσερή μέντα που έμοιαζε να υποχωρεί λίγο πριν νοιώσω πως πάει να κουράσει.Η γεύση τσιχλοφρουτένια με συμμετρία και η εντύπωση που σου αφήνει είναι αίσθηση καθαριότητας και ευεξίας - κουφό και όμως αληθινό !!!!!
  • Για το τέλος - αν και είπα πως θα αναφερθώ σε τρία Best Seller
     - αξίζει για τους δικούς του λόγους να αναφερθώ και στο Kiss Full
-Μία λέξη τα λέει όλα και αυτή είναι ΜΕΝΤΑ Χ100 !!!!
Αν είστε φίλος και δεν το δοκιμάσατε κάντε το.Η εντύπωση που είχα από αυτή την γευστικοσφρητική εμπειρία ήταν ένας ακαριαίος συναγερμός στο ωτορινολαρυγγικό - λες και ανοίξαν μονομιάς όλοι οι μπουκωμένοι πόροι.Σίγουρα προσφέρει ένα θεραπευτικό άτμισμα χωρίς συνταγογράφηση !!!!!

* Να ευχαριστήσω την Γιώτα από Nexxton που με έβαλε σε αυτή την ατμοπρόκληση - συνεχιζω να ατμίζω σκέτη βάση 15ρα - έστω και για δοκιμή ήταν ενδιαφέρουσα εμπειρία.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 18, 2015, 15:44 από Yiannis Rasta »

Αποσυνδεδεμένος kongeo

• 1209
« Απάντηση #11 στις: Απριλίου 26, 2015, 06:18 »
Καλησπερα,

Στον πασχαλινο διαγωνισμο που εκανε το φορουμ σε συνεργασια με το Nexxt-on κερδισα ενα υγρο της επιλογης μου απο την σειρα Best Seller.
Επελεξα λοιπον το υγρο Pina Coloda (ηθελα το burn banana αλλα δυστυχως δεν το ειχαν σε αποθεμα)

Ας ξεκινησουμε απο την περιγραφη του στην ιστοσελιδα:

Το Pina Coloda της Γαλλικής εταιρείας Liquideo είναι ένα κοκτέιλ καρύδας και ανανά με πολύ γλύκα! Στα 15mg νικοτίνης δίνει πολύ καλή παραγωγή ατμούκαι καλό "χτύπημα".
Γυάλινο μπουκάλι ασφαλείας 15ml
 Ποσοστό PG/VG : 70/30
 Επίπεδα νικοτίνης: 0, 5, 10 και 15 mg/ml
Επελεξα 5mg και περιμενα το δεμα να ερθει!

Παραλαβη

Ηρθε λοιπον,οπως το ανοιξα βρηκα το μπουκαλακι με απλο καπακι.Εδω τρομαξα καθως εχω καυφουν και δεν ειχα αδειο προχειρο πλαστικο μπουκαλακι.ΤΕΛΙΚΑ ειχε μεσα στο δεμα εξτρα καπακι με σταγονομετρο και μια καραμελα βουτυρου που ετρωγα μικρος και μου θυμισε λιγο τα παιδικα μου χρονια.Κλεινει η παρενθεση με την ασχετη αναδρομη στο παρελθον!

Μυρωδια

Ανοιγω λοιπον το μπουκαλακι και μυρισε ολο το δωματιο ανανα ! WOW ! ενθουσιαστηκα και παραλληλα τρομαξα γιατι δεν διεκρινα την μυρωδια της καρυδας που τοσο λατρευω!

Στησιμο

Καθαριζω λοιπον τον kayfun lite plus clone στηνω MC 1.8ohm περναω και nakamichi και τον βιδωνω πανω στο cloupor mini στα 8,5w γεμιζω και τανκακι και φυγαμε για ατμισμα!

Πρωτη τζουρα:
ΑΝΑΝΑΣ,ΑΝΑΝΑΣ,ΑΝΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝΑΝΑΣ
Απογοητευομαι λογω ελλειψης καρυδας αλλα συνεχιζω! Τελικα η καρυδα δεν ειναι οπως την ηξερα απο τα υγρα που ειχα δοκιμασει (castle long by five pawns,vamp vape by t-juice,coconut by nuse drops)
Αλλα μου θυμισε το γαλα καρυδας που βαζουν στα κοκτειλ!

Γενικα στις τζουρες υπερτερει ο ανανας και η καρυδα αφηνει μια απαλη επιγευση στο τελος της τζουρας.
Η αποδοση του ανανα ειναι εξαιρετικη,σαν να μασας κομματι φρεσκου ανανα,εμενα μου εβγαλε και την "υγρασια" που εχει το κομματι του !

Γενικα ομως ωραιο υγρο,μυριζει καλοκαιρι!!!Οτι πρεπει για την ξαπλωστρα!
(το κομματι αυτο θα συμπληρωθει με την εμπειρια μου μεσα στην μερα)

Γενικη εικονα:

Στα θετικα:

+ πολυ ωραια αποδοση γευσεων οπως ακριβως το περιγραφει η ιστοσελιδα
+ ωραια συσκευσια
+ μαρεσε το κομματι με τα 2 καπακια
+ Θυμιζει καλοκαιρι!
+ πολλες επιλογες νικοτινης

Στα αρνητικα:

- πολυ pg για τα γουστα μου ! (ειναι καλοκαιρινο και θα το ηθελα λιγο πιο απαλο)
- ηθελα πιο εντονη την καρυδα!

Αυτα προς το παρον!

Εκανα οτι καλυτερο μπορουσα,δυστυχως δεν ειμαι ειδικος στα review αλλα νομιζω θα καλυψω πολλους ατμιστες!
Αμα θελετε να ρωτησετε κατι μην διστασετε,αμα μπορω να απαντησω θα το κανω!

Σε αυτο το κομματι να ευχαριστησω το φορουμ και το nexxt-on που καναν αυτην την κινηση!
Επισης να γραψω και την ιστοσελιδα του καταστηματος: http://nexxton-ecig.com/index.php?route=common/home

(θελω να ανεβασω και 1-2 φωτογραφιες αλλα δυσκολευομαι λογω μεγεθους,θα ανεβουν μεσα στην μερα οταν βρω πως )

Αποσυνδεδεμένος Vapörhead

• **
  • 181
« Απάντηση #12 στις: Μαΐου 15, 2015, 18:07 »

Αποσυνδεδεμένος epyloxias

• **
  • 274
« Απάντηση #13 στις: Μαΐου 15, 2015, 19:15 »
Πηρα κι εγω απο gc-shop.gr τη μεντα. Σε ενα 2ημερο εξαφανιστηκε (αν και γλυκατζης το ομολογω). Μεστη γευση, σε mesh in mesh στησιμο με NextGen. Δοκιμασα και τα υπολοιπα της σειρας βεβαια, ποοοολυ καλη γευση, αλλα της μεντας.... Ολα τα λεφτα.

Συμπληρωση: το aloha συγκεκριμενα. Σορρυ αλλα δε συγκρατω ονομασιες, οταν κατι μ'αρεσει δεν κοιταω τη μαρκα. Μεταααα μετα μετα το ψαχνω...
Στάλθηκε από το Υπερπέραν.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 15, 2015, 19:23 από epyloxias »

Αποσυνδεδεμένος Estella11

• **
  • 172
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Tilemahos!!!
« Απάντηση #14 στις: Ιουνίου 05, 2015, 21:03 »
Πηρα χτες απο απο την σειρα best seller το burn banana .
Εχει υπεροχη γευση γλυκου μπανανας   :tongue_smilie: :tongue_smilie: :tongue_smilie: [size=78%], πολυ ωραιο αρωμα και μου θυμιζει απιστευτα καποιο παγωτο που ειχε παλια η ΕΒΓΑ με φατσουλα μπανανας ![/size]
Να προσθεσω οτι μου αρεσε πολυ και το χτυπημα του σε 10 νικοτινης , βεβαια σε οσους δεν εχουν προβλημα και τους αρεσει η pg οπως εμενα , 70 /30 pg/vg .

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 982 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114136 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359711 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449968 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110635 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374680 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327981 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1051 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6412 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15268 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29318 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99865 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F