Μολις εχθες παρελαβα το πρωτο μου μηχανικο mod, τον chi you κλωνο τον brass, ερωτηση, οταν λεμε απωλεια ρευματος ενοουμε τη διαφορα μεταξυ της του ρευματος της μπαταριας και το τι μετραμε στον θετικο χωρις φορτιο, ετσι; (αν κανω λαθος παρακαλω διορθωστε με), ε λοιπον, καμια απωλεια, ουτε 0,01 volt, για παραδειγμα, μετραω στο πολυμετρο π.χ. 3,62 volt στην μπαταρια και 3,62 και στον θετικο (με πατημενο το κουμπι), σκεφτομαι μηπως καπου κανω λαθος γιατι ειναι πολυ αισιοδοξο το αποτελεσμα, εντωμεταξυ δεν του εβαλα ουτε noalax ουτε τιποτα, ενα καλο καθαρισμα με ισοπροπυλικη του εκανα.
Ας παμε τωρα και στα αρνητικα,
1. Δεν μου αρεσει καθολου ο κονεκτορας, θελει πολυ προσοχη
2. το ελατηριο του κουμπιου ειναι πολυ μαλακο με αποτελεσμα αν του βαλεις καποιον βαρυ ατμοποιητη και το αφησεις ορθιο, να πατιεται, αυτο βεβαια λυνεται με ενα πιο σκληρο ελατηριο, η οπως εκανα εγω που εβαλα στη φωλια που παταει ενα χοντρο o-ring ωστε να μικρυνει η αποσταση δρασης (του ελατηριου) και να γινει λιγο πιο σκληρο, δεν ξερω βεβαια εαν ανεβαζει τοσο μεγαλη θερμοκρασια το ελατ... ωστε να λιωσει το o-ring (που δεν νομιζω)