vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

654 επισκέπτες, 5 χρήστες
Tem, camber, trollga, pngtszs1976, PsykieG

Γενική συζήτηση για mods

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• 4515
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Γενική συζήτηση για mods
« Απάντηση #855 στις: Απριλίου 25, 2014, 16:11 »
Δεν μπορει κανεις να πει που ειναι η καλυτερη θεση για το κουμπι , γιατι τον καθενα τον βολευει διαφορετικα.
Αυτο που ειναι βολικο για 'μενα , μπορει να ειναι αβολο για καποιον αλλο συνατμιστη.
Γιαυτο και υπαρχουν τοσα μοντακια με διαφορα σχεδια και φιλοσοφια λειτουργιας.  Ενα για καθε γουστο δηλαδη....

Τωρα το αν εχει σχεση η θεση του button με τις απωλειες.......... :nope: :nope: :nope:

Πλεον με  τα υλικα τα οποια κατασκευαζονται και με την εξελιξη που εχουν (εστω και αν ειναι μικρη) ,
το θεμα των απωλειων εχει μετατεθει στην μπαταρια , ακομα και αν μιλαμε για κλωνους...... :yes: :yes: :yes:

Και πιο παλια ηταν θεμα μπαταριας , αλλα υπηρχαν και οι καποιες κακοτεχνιες που εριχναν το βαρος στο κουμπι ακομα πιο πολυ.

Συνδεδεμένος camber

• 3887
    • camber
« Απάντηση #856 στις: Απριλίου 25, 2014, 16:52 »
Από ηλεκτρολογικής πλευράς πάντως το κουμπί επάνω είναι πιο σωστό  σχεδιαστικά. Είναι ασφαλέστερο να κλείνουμε το κύκλωμα στην αρχή του παρά στην επιστροφή.
Στις οικιακές συσκευές μας ο διακόπτης κόβει τη φάση και όχι τον ουδέτερο.

Αποσυνδεδεμένος exispathi

• 1256
  • -Συγνώμη φίλε, να σε ρ... -Ηλεκτρονικό τσιγάρο
« Απάντηση #857 στις: Απριλίου 25, 2014, 17:34 »
Βέβαια στις οικιακές έχουμε εναλλασόμενο, οπότε το να κόβει πριν την αρχή του κυκλώματος ή στην επιστροφή είναι αδόκιμο..

Από καθαρά εργονομικής άποψης κι εγώ προτιμώ το πάνω, όχι πως με ενοχλεί και πάρα πολύ το κάτω, αλλά..

Αυτό που μπορώ να πω είναι πως πάνω/κάτω και πάνω/κάτω πλάγια, αν έχει σκεφτεί ο κατασκευαστής το διαδικαστικό στο πως το κρατάς και το κουμπί είναι μαλακούλι όλα καλά είναι!

« Απάντηση #858 στις: Μαΐου 21, 2014, 18:30 »
Παρακαλούμε στο θέμα μας
Κάποια μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ

« Απάντηση #859 στις: Μαΐου 28, 2014, 15:28 »
Γεια σας συνατμιστες. Μια ερωτηση μονο. Ποσο voltage drop θεωρειτε λογικο οταν μιλαμε για αντισταση 0.7 ohm; Προσωπικα εχω 0.6 απωλειες, και δεν ξερω αν ειναι μεσα σε λογικα πλαισια. Με διπλη αντισταση, δεδομενου οτι τα ohm μενουν ιδια, το drop μενει και αυτο (θεωρητικα) ιδιο;

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• 4515
« Απάντηση #860 στις: Μαΐου 28, 2014, 16:58 »
Aυτο θα πρεπει να το δουμε ολοι μας LIVE.

Ειναι λιγο τραβηγμενο φιλε μου αυτο που λες.

Πτωση τασης μπορει να εχεις απο πολλους λογους , αλλα η κυριοτερη ειναι απο το τι μπαταρια εχεις.

Αν ειναι UltraTrast fire , θα εχεις πολυ μεγαλη πτωση.

Αν ειναι π.χ. AW 1600 που εχει 24 Amperes και χαμηλη εσωτερικη αντ/ση , τοτε στα ιδια Ωμ , η πτωση θα ειναι πολυ μικροτερη , αλλα τοσο μικρη , δε νομιζω. Μπορει καπου να υπαρχει καποιο λαθος ή μπορει και το μοντακι να ειναι απο καποιο υλικο ( π.χ. χαλκος) που να εχει πολυ καλο περασμα το ρευμα.
Αναλογα λοιπον το μοντ , τον ατμ/τη (φιτιλι-mesh) , το ποσο καθαρο ειναι το μοντ , τι πολο εχει ο ατμ/της....κλπ. κλπ. κλπ.

Πιστευω οτι ειναι αποδεκτη ομως μια πτωση κοντα στα 0.30-0.40 V

Ενα βιντεο ομως θα το θελαμε ολοι μας πιστευω.......... ;D

« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 28, 2014, 17:05 από shadockan »

« Απάντηση #861 στις: Μαΐου 28, 2014, 18:13 »
Γραψε λαθος shadow. Καθαρισα το mod και τον ατμοποιητη καλα (οχι με οινοπνευμα οπως μεχρι τωρα, αλλα με tarni-shield, δεν σταματησαν να βγαζουν μαυριλα οι επαφες), εφτιαξα απο τα νευρα μου μια 0.5 dual coil (2 αντιστασεις του 1 ohm), και απωλειες.............. 0.33 ολοκληρα βολτ με φορτισμενη samsung 25r  ;D  Ενταξει, ειναι παραπανω απο αποδεκτο ακομα και για τα γουστα μου :idiot1: (απλα τα 28-29 watt ειναι τελικα πολλα για τα πνευμονια μου, θα πεσω στα 20 watt που τα αντεχω).

Τελικα το ολο θεμα ηταν ο ΣΩΣΤΟΣ καθαρισμος, μονο tarni-shield απο δω και περα (υπαρχει σε ολα τα σουπερ μαρκετ).

(τωρα καταλαβα οτι θελεις βιντεο λογω της χαμηλης πτωσης. Θα προσπαθησω αλλα δεν εγγυωμαι κατι γρηγορα γιατι η καμερα που εχω ειναι για πεταμα. Α, το μοντ ειναι ss chi you κλωνος με ορειχαλκινες επαφες και ατμοποιητης ο chimbus.)

[youtube]0m89B-9QccY[/youtube]
Συγγνωμη για την ποιοτητα του βιντεο αλλα το να σε βλεπει η καμερα την ωρα που κανεις δουλεια ειναι αδυνατον. Στην αρχη μετραω την αντισταση, δειχνει 1 ωμ και αφαιρωντας την εσωτερικη αντισταση του πολυμετρου που ειναι 0.5, εχουμε αντισταση 0.5 ωμ (μετρημενη και στο mvp 2 για επαληθευση). Η μπαταρια απο οτι ειδες στο τελος ηταν στα 4.1 βολτ, ηταν οι βιδες μες στα υγρα, εκει που ακουμπουσαν οι ακροδεκτες αλλα τα ιδια εδειξε σχεδον, απο 0.3 εως 0.33 βολτ πτωση (καποιες φορες δεν πατουσα καλα το κουμπι και εδειχνε λιγο λιγοτερο, και με καθαρα τα βιδακια εδειχνε απο 3.85 εως 3.80 αναλογως του πως πατουσα το κουμπι).

Συγχώνευση πόστ
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 28, 2014, 21:16 από joyeman »

« Απάντηση #862 στις: Μαΐου 30, 2014, 13:23 »
Χθες κατεφθασε και το launcher v2 απο fasttech μαζι με τον trident. Τελικα το ολο θεμα ειναι το καλο καθαρισμα, μου εβγαζε πτωση γυρω στα 0.55-0.6 σε 0.8 ωμ αντισταση. Μετα απο καλο καθαρισμα με tarni shield αποδειχθηκε οτι ειναι καλυτερο ακομα και απο το chi you  ;D  0.26 πτωση στα ιδια ωm  :thumpup: 

Παιδια, βουρ για tarni shield. A, να ρωτησω κιολας, οταν καθαριζω οριχαλκο ή χαλκο με το tarni shield, στην ουσια δεν σταματαει να βγαζει μαυριλα, και απλα σταματαω το καθαρισμα οταν πλεον βγαζει ελαχιστη.... Ειναι φυσιολογικο αυτο;

Αποσυνδεδεμένος lemy

• 1131
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #863 στις: Μαΐου 30, 2014, 15:10 »
Δεν θυμαμαι πιο μοντακι ηταν αυτο που ειχε κουμπι αφης.....

mark bugs, wizard apprentice  :thumpup:

« Απάντηση #864 στις: Ιουλίου 01, 2014, 17:54 »
Μια ερωτηση παιδια.Τα μηχανικα mods ειναι καλυτερα απο τα v/v??Εχω ενα βαμο και σκεφτομουν να το αλλαξω με ενα μηχανικο αλλα δεν μπορω να καταλαβω ποιο ειναι καλυτερο

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #865 στις: Ιουλίου 01, 2014, 17:58 »
Ειναι σαν να ρωτας "ποιο ειναι καλυτερο το μηλο ή το πορτοκαλι?".
Δεν μπορεις να τα συγκρινεις, και τα δυο φρουτα ειναι, σου κοβουν την πεινα κι εχουν βιταμινες,
αλλα καποιοι προτιμουν το ενα, καποιοι το αλλο, καποιοι και τα δυο και καποιοι δεν τρωνε φρουτα.

Ετσι ειναι και με τα mods, αλλα πλεονεκτηματα/μειονεκτηματα εχουν τα μηχανικα, αλλα τα ηλεκτρονικα.
Πρεπει να τα ζυγισεις ωστε να δεις ποιο ειδος mod ταιριαζει καλυτερα σε σενα.

« Απάντηση #866 στις: Ιουλίου 01, 2014, 18:09 »
Ωραια ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου.και κατι τελευταιο τωρα.Μπορω να παραγγειλω το provari κατευθειαν απο τη σελιδα της εταιρειας ωστε να ερθει απο αμερικη η θα εχω τυχων προβληματα με τελωνεια κτλπ?Και αξιζει να αλλαξω το vamo για αυτο?

Αποσυνδεδεμένος td

• *
  • 81
« Απάντηση #867 στις: Ιουλίου 01, 2014, 18:23 »
Γιατί δε ρίχνεις μια ματιά στο αντίστοιχο νήμα που υπάρχει για το provari v2.5? Θα σου λυθούν όλες οι απορίες :yes:

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #868 στις: Ιουλίου 01, 2014, 18:23 »
Οτι μπορεις να το πραγγειλεις απο Αμερικη, μπορεις. Αν θα εχεις προβλημα με τελωνειο, διαβασε εδω.
Τωρα αν αξιζει ή οχι η αλλαγη απο Vamo σε ProVari ειναι επισης μεγαλη κουβεντα.
Εγω θα σου πω οτι αξιζει και θα βρεθουν αλλοι 20 να με υποστηριξουν. Αλλα θα υπαρξουν αλλοι 20 που θα πουν οτι ειναι πεταμενα χρηματα.

Η προσωπικη μου γνωμη ειναι να μεινεις με το vamo, οσο ζει ακομα κι οταν χαλασει και θες να παρεις κατι πιο ποιοτικο τοτε κοιταξε για provari ή καποιο παρομοιο.
Αν θες κατι καινουργιο τωρα για ανανεωση, θα μπορουσες να δοκιμασεις ενα μηχανικο, να δεις πως ειναι και αυτη η πλευρα του ατμισματος.
Κι αν δεν εχεις τα χρηματα γι΄αυθεντικο, τα φτηνα κλωνομηχανικα που μας εχουν κατακλυσει ειναι ιδανικα για δοκιμες.

« Απάντηση #869 στις: Ιουλίου 07, 2014, 16:33 »
Καλησπερα παιδια.Εχω μπει και γω στον πειρασμο του να αγορασω μηχανικο μοντ εναντι του ηλεκτρονικου που εχω ωστε να δω τις διαφορες και ποιο θα μου κατσει καλυτερα.Σκευτηκα να παραγγειλω ενα νεμεσις απο φασττεκ μαζι με ενα kick για αρχη ωστε να δω πως θα μου κατσει.Αυτο που θα ηθελα αν ειναι ευκολο ειναι αν μπορει να μου προτεινει καποιος τι μπαταριες να βαλω.Μοντελο εννοω.Θελω να το δουλεψω και με 18650 και με 18350

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359834 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114222 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450041 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110707 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374755 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328132 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29350 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99918 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F