Γεια χαρά σε όλη την κοινότητα,
Θα ήθελα να ρωτήσω πως αντιμετωπίζεται το πρόβλημα ότι σε μερικά αρώματα συμπυκνωμένα όπως π.χ. το παγωτό καιμάκι από atmos σε 100% γλυκερίνη δεν διαλύεται καθόλου καλά, δημιουργείται ένα θαμπό τελικό υγρό αναπλήρωσης με μικροσκοπικές κροκιδώσεις που καθονται σαν άλατα και στην επιφανεια του γυαλιού από ατμοποιητές και σε άλλα αρώματα π.χ. cola από ατμος ή forest affair από Τ-Juice διαλύεται παρα πολύ, το τελικό προιον είναι διαυγέστατο και η ροη του υγρού στον ατμοποιητή και ατμοποίηση ομαλότατη και απολαυστική. Στο πρωτη περίπτωση με το θαμπό υγρό ο ατμοποιητής καηκε και βρωμοκοπαγε σε 1 μέρα χρησης (aspire BVC) ενώ στα άλλα τα υγρά με την καλή διάλυση κρατάει 2-3 εβδομάδες. Μου εχουν αναφέρει σε μερικά μαγαζιά ότι οι εταιρείες έχουν και ένα τρίτο συστατικό που βάζουν στα υγρά κατά την παρασκευή και βοηθά στην απόλυτη ομοιογενοποίηση? Ξερεις καποιον συνατμιστής αν πραγματικά υπάρχει, ποιο είναι και αν υπάρχει καμμια λύση στο πρόβλημα?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε απάντηση....