Σε μερικές εταιρίες υπάρχει όντος στασιμότητα. Αλλά υπάρχουν και πάρα πολλές καινούργιες εταιρείες ή και παλιές ακόμα πού βγάζουν καταπληκτικά αρώματα με πολύπλοκες γεύσεις, και όλα αυτά που ζητάμε από ένα υγρό.
Από την αρχή σχεδόν πού ξεκίνησα το ατμισμα φτιάχνω τα δικά μου υγρά , άλλοτε με επιτυχία και άλλοτε όχι. Έχω ατμισει πολύ “
ΑΠ’ΟΛΩΝ”.
Κάποιες φορές αγοράζω και κανένα έτοιμο υγρό, μετά από προσεκτική μελέτη του cruiser79
σαν δώρο στον εαυτό μου.Στασιμότητα υπάρχει σε μας που φτιάχνουμε τα υγρά μας μόνοι μας. To DIY θέλει φαντασία και δοκιμές. Οι περιγραφές των αρωμάτων πλέον είναι σε αρκετά καλό επίπεδο, τις περισσότερες φορές, και βοηθάει στο να σκεφτείς μια μίξη. Αλλά και σε πολλά μαγαζιά μπορείς να δοκιμάσεις αρκετές γεύσεις.
Πάρα πολλές προσπάθειες να αντιγράψουμε κάποια γνωστά και δημοφιλή υγρά. Δεν αντιλέγω ότι πολλές φορές το αποτέλεσμα μπορεί να πλησιάζει και να βγαίνει ένα πολύ καλό υγρό.
Το DIY όμως δεν σημαίνει και μια μοναδικότητα του υγρού?. Το έχω σκεφτεί , το έχω δοκιμάσει, και το έχω φέρει στα μέτρα μου. Καλό, κακό, μέτριο, δεν έχει σημασία, το έφτιαξα εγώ, ξέρω τι δεν πάει καλά και την επόμενη φορά θα το διορθώσω. Ακόμα και σε έτοιμες συνταγές που διαβάζω κάτι μπορεί να μην μ’ αρέσει, να θέλω να το αλλάξω. Καλό σαν ιδέα αλλά θέλω το κάτι που μου ταιριάζει περισσότερο.
Αν μιλάμε για DIY. Αν περιμένουμε ότι η Five Pawns θα βγάλει το castle long σε άρωμα νομίζω θα απογοητευτούμε.
Με τόσα αρώματα που υπάρχουν πλέον σε Ελλάδα και εξωτερικό, οι συνδυασμοί ξεπερνούν κατά πολύ την ατμιστική μας, και όχι μόνο, ζωή. Ας αφήσουμε την φαντασία μας ελεύθερη. Μπορεί κάποιο βράδυ “
να φωνάξουμε ΕΥΡΙΚΑ” και να έχουμε φτιάξει το επόμενο castle long.