καλημερα φιλοι συνατμιστες!!!!
εχω τον ατμοποιητη της eleaf gs tank με mod eleaf istick pico 75W ο συγκεκριμενος ατμοποιητης σε σχεση με τον melo δεν περνει επισκευασιμη κεφαλη και ειχα συνεχεια το εξης προβλημα καθε 2-3 μερες ηθελα καινουργια κεφαλη (στα 12W το δουλευα) και επειδη μου την εδωσε αυτο το πραγμα πηγα και αγορασα ενα σιρμα kantal a1 30ga και οργανικο βαμβακι για να το φτιαχνω μονος μου πηρα μια απο 3 κεφαλες που εχω την ανοιξα εβγαλα απο μεσα "αντιστασεις" και "βαμβακι" η αντισταση που ειχε μεσα ηταν πληρος καψαλισμενη και το σιρμα ηταν σε διατομη οσο το νυχι και το υλικο ψευτικο οσο για το "βαμβακι" αυτο μεσα δεν ηταν ουτε σαν ιδεα βαμβακι ηταν κατι σαν κινεζικο τσιγαροχαρτο φυσικα και αυτο καψαλισμενο κατι που θεωρο απαραδεκτο για 2 μερες χρησης... τεσπα λοιπον περνω λιγο σιρμα το μοιραζω στα 2 και αρχιζω να στριβω 2 αντιστασεισ στην ουσια μαζι παραλληλες (γινεται ευκολη η εγκαταση μετα σε σχεση 2 ξεχωριστων) η αντισταση που εφτιαξα παιζει στα 0.52Ω (4 διπλες σπιρες) το εχω στα 18W και δουλευει αψογα η γευση διαφορετικη ο ατμος μπολικο και το πιο βασικο γινεται σωστη ατμοποιηση και δεν μου ερχετε στο στομα υγρο επισης δεν υπαρχει εκεινο το σπαστικο τσαφ τσαφ που λες τωρα θα ανατιναχτει

σαν πρωτη δοκιμαστικη αποπειρα ηταν επιτυχεις ειμαι περισσοτερο ευχαριστημενο απο αυτο που ατμιζω με την κεφαλη που εφτιαξα παρα με την εργοστασιακη
συγνωμη αν εχω καποια ορθογραφικα προτιμω τα ελληνικα και να εχω λιγα ορθοργαφικα (και μην βγει κανεις και πει υπαρχει και το google κλπ κλπ δεν ειναι τυχαιο το nickname

)
δεν ξερω αν το ποσταρω στην σωστη κατηγορια αν δεν ειναι μπορουν οι διαχειριστες να το αλλαξουν.
Υ.Γ. ειδα και εναν τυπο στο youtube που το εκανε και ακολουθησα το πως την εφτιαξε
Υ.Γ. 2 επειδη παιζεις με ταση μεγαλα αμπερ και θερμοτητα οσοι δεν εχουν την καταλληλη γνωση μην το κανουν καθολου!