vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

327 επισκέπτες, 3 χρήστες
periptero, Mimhsdr, manoslykos

Κλώνοι του Kayfun V4

Απ: Κλώνοι του Kayfun V4
« Απάντηση #975 στις: Φεβρουαρίου 26, 2015, 15:20 »
αποστολε εμενα ηταν σιγουρα το o-ring και δεν εφταιγε το στησιμο.απο εκει και περα δεν εχω θεμα ουτε το πολυψαχνω κιολας απο την στιγμη που μου δουλευει σωστα.αλλοι ομως κοιταν και την παραμικρη υγρασια και ρωτουν αν συμβαινει και σε αλλους,με λιγα λογια διυλιζουν τον κωνωπα,αλλα νομιζω δεν πειραζει κανενα να ρωτησουν μεσα απο αυτες τις σελιδες για να λυθουν αποριες.

Αποσυνδεδεμένος Yannis74

• **
  • 333
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #976 στις: Φεβρουαρίου 26, 2015, 18:06 »
...και η πλάκα είναι ότι στον v4 το στήσιμο είναι παιχνίδι ... κλείνεις τις τρύπες με το βαμβάκι και τέλος  :thumpup: 

Αποσυνδεδεμένος Red Led

• **
  • 135
  • To be a rock and not to roll
« Απάντηση #977 στις: Φεβρουαρίου 26, 2015, 19:59 »
Όχι μόνο είναι παιχνίδι, χαίρεσαι να ασχολήσε μαζί του.
Στις λίγες ημέρες που τον έχω, μπορώ να πω ότι έχει κάποια διαφορά στα ντουμάνια σε σχέση με τον προηγούμενο, και πρέπει να ευθύνονται οι τέσσερις τρύπες. Γενική εντύπωση άριστη!!!
Ένα άλλο + που βρήκα, είναι το σημείο που βρίσκονται οι τρύπες, ( πιο ψηλά σε σχέση με τον 3.1 ) με αποτέλεσμα να μην ακουμπάει το δάχτυλο όπως κρατάω το mas και γέμιζε γλυκερίνη από τις αναθυμιάσεις.

Αποσυνδεδεμένος eurogod

• *
  • 75
« Απάντηση #978 στις: Φεβρουαρίου 26, 2015, 21:45 »
Τον κλωνο της hcigar τον εχει δοκιμάσει κανείς;

Αποσυνδεδεμένος Dimitrisbo

• 1120
« Απάντηση #979 στις: Φεβρουαρίου 27, 2015, 02:01 »
Το πρόβλημα με το διάβασμα της αντίστασης εμένα μου το δημιουργούσε το παξιμάδι που αναφέρεται στο πρώτο πόστ του νήματος,το έσφιξα όσο δε πήγαινε με ενα μεγάλο κατσαβίδι και τέρμα τα πάνω κάτω της αντίστασης και οι ψιλοδιαρροές!

Αποσυνδεδεμένος Nick-The-Greek

• **
  • 156
« Απάντηση #980 στις: Φεβρουαρίου 27, 2015, 14:52 »
Παιδιά (αν και περιμένω ήδη έναν) σκέφτομαι για V4 απο Tobecco μαύρο και έχω δύο ερωτήσεις, πρώτον τον έχει κανένας; Αν ναι, το χρώμα ξεβάφει έυκολα;
Δεύτερο, κάτι πήρε το αυτί μου για ανανεωμένη έκδοση, πάιζει κάτι;
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 27, 2015, 15:02 από Nick-The-Greek »

Αποσυνδεδεμένος vagnest

• **
  • 156
« Απάντηση #981 στις: Φεβρουαρίου 27, 2015, 20:28 »
όταν λύνετε τελείως τη βάση, (βγαζετε δλδ 510 κονεκτορα, το ινσουλειτορ με το μεταλλικο παξιμαδι μεσα και το part9) μετά όταν βιδώσετε καλα το παρτ 9 και βαλετε απο πανω το ινσουλειτορ όταν πάτε να βιδώσετε τον 510 δεν σηκώνει προς τα πάνω αυτο το ινσουλειτορ με αποτέλεσμα να μην μπορει να βιδωθεί??? εγω δλδ έπρεπε να κραταω πατημένο στη βαση του το ινσουλέιτορ και παράλληλα να βιδώνω τον 510 γτ δεν έπιανε αλλιώς στα πάσα..

Αποσυνδεδεμένος APOSTOLOS KAL

• 1467
« Απάντηση #982 στις: Φεβρουαρίου 27, 2015, 21:19 »
ετσι ακριβως γινεται οπως το λες , πρεπει να κρατας το πολο απο κατω για να πιασει το παξυμαδι μεσα ... για λιγο μεχρι να πιασει , αλλιως πεταει το πολο εξω

Αποσυνδεδεμένος papajohn87

• *
  • 8
« Απάντηση #983 στις: Μαρτίου 02, 2015, 11:45 »
Παιδιά καλημέρα διάβασα ότι άμα αλλάξεις το o-ring της βάσης με ένα άλλο 11x1.5 διαστάσεις. Δεν θά έχει καθόλου διαροές ούτε σταξίματα.

Αποσυνδεδεμένος Harris

• 682
  • Chef of e-Liquids.
    • Vape Greece
« Απάντηση #984 στις: Μαρτίου 03, 2015, 05:39 »
Εχθές ήρθε ένας φίλος με κλώνο v4 και μου τον έδωσε να δοκιμάσω γιατί έχει διαρροές το παιδί έχει πάρει και Steam Tuners spring update και ένα tank diamond το θέμα είναι ότι έχει διαρροές μετά από καμιά ώρα ενώ ξεκινάς ατμιζεις κανονικά μετά από λίγο όλα έξω  τι μπορεί να φταίει ; όταν περνάω το spring update έχει κενό το deck από την καμπάνα

Επίσης του βγάζει καμένο όταν στρώνει τον ατμοποιητη ρουφάει 2 φορές και μετά καμένο τον έστησα και εγώ είδα και το spring update και όλα πάνε μια χαρά

Συγχώνευση εάν γίνετε πάρακαλω.

Και επίσης να πω πως τα κατάφερα απλά είχε πρόσθεση ο φίλος λάθος μέρος μαζί με το Spring update

Συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 03, 2015, 10:26 από Cruiser79 »

Αποσυνδεδεμένος ArXoS

• 857
    • Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
« Απάντηση #985 στις: Μαρτίου 03, 2015, 18:22 »
Χαιρετώ
Μόνο για να βοηθήσω κι εγώ στην αναζήτηση και να υπερασπιστώ οτι είναι θέμα τελικά στησίματος και όχι κλώνου ..
Παράτησα τα βαμβάκια, cotton pads κτλ και έκανα για πλάκα ένα στήσιμο από τα περσινά, με φιτίλι (microcoil από πάνω).
Λοιπόν, με πήρε 2 μέρες χωρίς διαρροές, τόσο πολύ που άρχισα να το κουνάω σαν κομπολογάκι το τσιγάρο όπως παλιά
Για να επιβεβαιώσω οτι όντως τα βαμβάκια αν δεν στηθούν σωστά προκαλούν τα προβλήματα, έστησα με φιτίλι μέχρι και τον πλέον απαράδεχτο Κ4 που πέρασε από τα χέρια μου, https://www.fasttech.com/p/2022100 και μέχρι και αυτός αναστήθηκε  :o
Τους έβαλα και τα παλιά τους origs που είχα για πέταμα και πάει άνετα παντού

Μήπως τελικά έχουμε φάει κόλλημα με τα βαμβάκια τσάμπα;
Μια χαρά τροφοδοσία, κατανάλωση όπως παλιά, γεύση πάντα σταθερή, τι να πω .. Τα φιτίλια μου είναι 2ετίας, εκείνα από τις παλιές ομαδικές τότε, όχι τίποτε σπουδαίο ...

Αποσυνδεδεμένος vagnest

• **
  • 156
« Απάντηση #986 στις: Μαρτίου 03, 2015, 19:45 »
Σήμερα έστησα για πρώτη φορά τον κλώνο της tobeco... Τι να πώ?? Επαθα πλάκα....
Φοβερή γευση και καθόλου προβλήματα προς το παρόν... Φοβερή γευση όμως..... Εστησα όπως προτείναν τα παιδιά απο Vapesin σ ενα βιντεακι... καλυψα απο πάνω και τις 2 τρύπες χωρίς να πιέσω κάτω το βαμβάκι..

Αποσυνδεδεμένος Red Led

• **
  • 135
  • To be a rock and not to roll
« Απάντηση #987 στις: Μαρτίου 03, 2015, 23:38 »
Χαιρετώ
Μόνο για να βοηθήσω κι εγώ στην αναζήτηση και να υπερασπιστώ οτι είναι θέμα τελικά στησίματος και όχι κλώνου ..
Παράτησα τα βαμβάκια, cotton pads κτλ και έκανα για πλάκα ένα στήσιμο από τα περσινά, με φιτίλι (microcoil από πάνω).
Λοιπόν, με πήρε 2 μέρες χωρίς διαρροές, τόσο πολύ που άρχισα να το κουνάω σαν κομπολογάκι το τσιγάρο όπως παλιά
Για να επιβεβαιώσω οτι όντως τα βαμβάκια αν δεν στηθούν σωστά προκαλούν τα προβλήματα, έστησα με φιτίλι μέχρι και τον πλέον απαράδεχτο Κ4 που πέρασε από τα χέρια μου, https://www.fasttech.com/p/2022100 και μέχρι και αυτός αναστήθηκε  :o
Τους έβαλα και τα παλιά τους origs που είχα για πέταμα και πάει άνετα παντού

Μήπως τελικά έχουμε φάει κόλλημα με τα βαμβάκια τσάμπα;
Μια χαρά τροφοδοσία, κατανάλωση όπως παλιά, γεύση πάντα σταθερή, τι να πω .. Τα φιτίλια μου είναι 2ετίας, εκείνα από τις παλιές ομαδικές τότε, όχι τίποτε σπουδαίο ...
Χμμμμ!!!
Χαίρομαι που δεν το νομίζω μόνο εγώ.
Η αλήθεια είναι ότι με το βαμβάκι, υπάρχει ένα θέμα υπερτοφοδοσίας σχεδόν πάντα.
Να είμαστε καλά, να ψαχνόμαστε με διαφορά αβλαβή και μακριά από το τσιγάρο!!!

Αποσυνδεδεμένος drgt

• **
  • 419
« Απάντηση #988 στις: Μαρτίου 03, 2015, 23:57 »

Αποσυνδεδεμένος vagnest

• **
  • 156
« Απάντηση #989 στις: Μαρτίου 04, 2015, 00:47 »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360486 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1041 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114418 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450865 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110992 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375526 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328553 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1097 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6476 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15345 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29418 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 100005 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F