vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

245 επισκέπτες, 1 χρήστης
Methodios

Κλώνοι του Kayfun V4

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Κλώνοι του Kayfun V4
« Απάντηση #2835 στις: Ιουνίου 21, 2015, 12:38 »
Αν βιδωσεις τη βιδα για τη ρυθμιση του αερα στο τερμα, μεχρι να βρει στοπ, δεν κλεινει τελειως η παροχη αερα? Ποιον κλωνο εχεις βασι?
Για την απουσια γευσης λογικα ειναι συνδιασμος της αερατης τζουρας που δεν την εχεις συνηθισει με καποιο λαθακι στο στησιμο.
Αν μπορουσες να ανεβασεις μια φωτογραφια απο το σεταρισμα σου θα βοηθουσε μηπως δουμε κατι παραπανω που δεν εχεις δει εσυ.

Αποσυνδεδεμένος higraf

• 853
« Απάντηση #2836 στις: Ιουνίου 21, 2015, 12:52 »
Αυτό είναι το πρόβλημα ότι δεν βλέπω τα τερματίζει, άσε που δεν είναι σαν βίδα, πιο πολύ μοιάζει με βίδα alen, για στήσιμο θα ανεβάσω φώτο μετά.

Αποσυνδεδεμένος mimis

• 1315
  • Λατρεύω τις δίχρονες γαλέρες
    • Webcam - Κέρκυρα
« Απάντηση #2837 στις: Ιουνίου 21, 2015, 13:03 »
Την ρύθμιση του αέρα πως και πότε την κάνεις;
Επίσης η γευστική ένταση έχει να κάνει και με το στησιμο της αντίστασης (ψηλα/χαμηλά - mc/ανοιχτες σπειρες) και την τοποθετηση του βαμβακιού. Αυτό θελει δοκιμες από μερους σου να βρεις τι σου πάει.
Επίσης με τι τον συγκρίνεις ειναι βασικό. Εν πάσει περιπτώσει, υπάρχει μια σαφής και κοινα αποδεκτη αντίληψη ότι ειναι ενας εξαιρετικος ατμοποιητής σε γευση,  σε ευκολία στησίματος, διαχείριση/ποσότητα αέρα με όσα αυτο συνεπάγεται, χρηστικότητα και τιμή.
Κατα την ταπεινή μου γνώμη, δεν αποδίδει σε όλα τα υγρα καλά.
Στην περίπτωση σου όμως, πιστευω ότι κατα 99% κατι δεν εχεις κανει σωστα. Η βίδα του αερα ειναι για ισιο κατσαβιδακι. Καπου υπάρχει κάποιο λάθος, δεν ταιριάζουν τα στοιχεία οπως τα αναφερεις.

Αποσυνδεδεμένος higraf

• 853
« Απάντηση #2838 στις: Ιουνίου 21, 2015, 13:10 »
mimis το βιδάκι (Νο13) δεν έχει κεφαλή για ίσιο κατσαβίδι αν εννοείς αυτό, τον συγκρίνω με Kayfun Lite σε γεύση.
Τώρα μένει να δοκιμάσω άλλο τρόπο στο βαμβάκι, δεν έκανα το S όπου αφήνουμε απο μια τρύπα σε κάθε μεριά ελεύθερη αλλά έκανα τον τρόπο που είδα στο video του Bousardo.

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #2839 στις: Ιουνίου 21, 2015, 13:17 »
To βιδακι για τη ρυθμιση του αερα (Νο13) θα επρεπε να εχει flat κεφαλη για ισιο κατσαβιδι.
Μηπως το βαζεις αναποδα? Ποιον κλωνο ειπαμε οτι εχεις?

Αποσυνδεδεμένος higraf

• 853
« Απάντηση #2840 στις: Ιουνίου 21, 2015, 13:20 »
Απο Gearbest, όχι δεν είναι αλλά και ένα σακουλάκι με ανταλλακτικά που πείρα πάλι σαν alen είναι.

Αποσυνδεδεμένος chzamp

• 1000
  • Χρήστος.....χάρηκα...
« Απάντηση #2841 στις: Ιουνίου 21, 2015, 13:21 »
Το βιδακι ρυθμισης του αερα είναι και για ισιο και για αλλεν, ανάλογα τον κλωνο. O Ινφινιτε είναι αλλεν αν θυμαμαι καλα. Αν στραβοβιδωσει δεν φτανει ωσ το τερμα και δεν κλεινει εντελως τον αερα, δες και αν μπορείς αλλαξε το με ισιο που βολεύει και για γρήγορη εκτος σπιτιου ρύθμιση.

Αποσυνδεδεμένος higraf

• 853
« Απάντηση #2842 στις: Ιουνίου 21, 2015, 13:23 »
Για να τον ανοίξω να τσεκάρω αν τερματίζει

Αποσυνδεδεμένος mimis

• 1315
    • Webcam - Κέρκυρα
« Απάντηση #2843 στις: Ιουνίου 21, 2015, 13:33 »
Και Infinite που εχω λύσει για να καθαριστεί σε υπερήχους, ισια βιδα για την ρυθμιση αέρα είχε κι αυτός.. Τι να πώ..

Αποσυνδεδεμένος higraf

• 853
« Απάντηση #2844 στις: Ιουνίου 21, 2015, 14:25 »
Tον διέλυσα ξανά τον έπλενα με νερό σκέτο και ξανά έστησα το βαμβάκι τώρα σε S και οι μύτες ελάχιστα να ακουμπάνε σε μία τρύπα.
Μου φάνηκε και αρκετά λίγο να πω την αλήθεια, και λέω να δεις που θα πρέπει να το ξανακάνω, τον κλείνω και αυτήν την φορά βάζω όμως
Honeybrew, τι να πώ απο γεύση βελτιώθηκε πάρα πολύ αλλά νομίζω έχει αρκετά να δώσει ακόμα. Το βιδάκι του αέρα το τερμάτισα και μετά
μια ιδέα το άνοιξα, αλλά και πάλι είναι λες και είναι τέρμα ανοιχτώ

Αποσυνδεδεμένος mimis

• 1315
    • Webcam - Κέρκυρα
« Απάντηση #2845 στις: Ιουνίου 21, 2015, 14:46 »
Δοκίμασε κάποιο υγρο που να μην ειναι 70% VG, και αν γίνεται κάποιο φρουτενιο, όχι κρέμο-βουτυράτα. Το πιθανότερο ειναι να μεταμορφωθεί σε Πρίγκιπα.
Αν γίνει αυτο, τοτε εχεις θεμα με το στήσιμο. Σε κάθε περίπτωση δεν νομιζω να φτασει σε γευση τον Lite.

Να πω βέβαια ότι εγω τον εχω χωρις την βιδούλα πάνω, και θα τον ήθελα ακόμα πιο αεράτο.

Αποσυνδεδεμένος higraf

• 853
« Απάντηση #2846 στις: Ιουνίου 21, 2015, 14:53 »
Ευνοείς ο Lite είναι καλύτερος? γιατί εγώ τον 4 τον πείρα για καλύτερο με αυτά που διάβασα, αλλιώς τον βλέπω αγγελία για αλλαγή.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 21, 2015, 15:01 από higraf »

Αποσυνδεδεμένος mimis

• 1315
    • Webcam - Κέρκυρα
« Απάντηση #2847 στις: Ιουνίου 21, 2015, 17:02 »
Καλύτερο ειναι αυτο που εσύ κρίνεις έτσι.
Ακόμα και αν κάτι ειναι αντικειμενικά και πέρα από κάθε αμφισβήτηση άριστο, αν αφού το δοκιμασεις ευπρεπώς και κατά το αρμόζον εσενα δεν σου αρεσει, σχολάει ο γάμος. Ασυμφωνία χαρακτήρων λέγεται και υπάρχει νομικό προηγούμενο.
Στην περίπτωση σου όμως εχεις αρκετό δρόμο και να σταξεις αρκετό υγρό ακομα για να καταλήξεις σε ετυμηγορία. Ακόμα και να μην ταιριάζετε όμως, μπορει να αγαπηθείτε και να βαδίσετε μαζί στα δύσβατα υγρα μονοπάτια.
Καλός ειναι μωρέ, τίμιος και πολλά προσόντα. Κρατησε τον.

Αποσυνδεδεμένος higraf

• 853
« Απάντηση #2848 στις: Ιουνίου 21, 2015, 19:48 »
χαχχαχααχ ρε mimis διάβαζα το μήνυμα πριν πιο μια τζούρα καφέ και ξανακοίταξα να δώ αν είμαι στο σωστό νήμα.
Κοίτα γα τα λεφτά του δεν μπορείς να πεις μια χαρά θα κάνει την δουλεία του ακόμα και σαν διακοσμητικός ή με κάποιο υγρό που δεν έχει
απαιτήσεις. Τώρα σίγουρα κάτι κάπου κάνω λάθος, στον Lite που έχω μπορώ να πω πως όλα κάτσανε απο την πρώτη ματιά.
Και αυτός clonος είναι, διαβάζω και το διπλανό νήμα και βλέπω να παραγγέλνω και 2 Lite +, μιας και απο γεύση άρεσε και στην γυναίκα μου
(θα μου βγαίνει και πιο φτηνά μιας και τώρα μου καίει της αντιστάσεις στον Nautilo επιδεί δεν προσέχει αν τέλειωσε το υγρό :) )

Αποσυνδεδεμένος eckotek

• 522
  • MAKE LOVE NOT WAR
« Απάντηση #2849 στις: Ιουνίου 21, 2015, 20:58 »
SVOEMESTO ΤΡΕΜΕ...

Επιτέλους σφικτή τζούρα με πολύ γευση χωρίς σφυρίγματα....

Η λύση στη φωτο. Έβαλα 4 μυτούλες από οδοντογλυφίδες στίς τρύπες της εξάγωνης βάσης, άφησα περίου 2 χιλιοστα για να μπορώ να τίς βγάζω και όλα άψογα. Η τζούρα είναι σφικτή για μένα όπως την θέλω. Αν βάλω 5 τότε παρά ειναι σφικτή. Αυτό το δοκιμάζετε εσείς με τα γουστα σας. Η βίδα η γνωστή που βιδώνουμε για τη ρύθμιση είναι τώρα ανενεργή. Δηλαδή δεν γυρίζει μέχρι βαθειά μέσα, πάει μεχρι να βρεί στις μυτούλες.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 21, 2015, 21:03 από eckotek »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
BP Mods Warhammer (18650) [Ηλεκτρονικά mods] 5 5896 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 25, 2024, 23:29
από Ksp
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 361058 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1201 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114766 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 451522 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 111393 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 376194 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 329051 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1239 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6668 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15522 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29678 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul