vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Κλώνοι του Kayfun V4

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Κλώνοι του Kayfun V4
« Απάντηση #1140 στις: Μαρτίου 14, 2015, 19:59 »
Απο πισω το κουτι ειναι το ιδιο με εξαιρεση οτι λειπουν ολα τα λογοτυπα και τα στοιχεια που παραπεμπουν στην Ivogo.
Το εχουμε ξαναδει να το κανει και παλιοτερα αυτο η FT με κλωνους αλλων εταιρειων.
Ο ατμοποιητης απο φωτογραφιες δειχνει οντως να ειναι της Ivogo, αλλα με σιγουρια κανεις δεν μπορει να το πει, εκτος κι αν τους εχει και τους δυο μπροστα του.
Το μονο σιγουρο ειναι πως δουλευει αψογα. ;)

Αποσυνδεδεμένος Tsadakias

• **
  • 149
« Απάντηση #1141 στις: Μαρτίου 14, 2015, 23:11 »
Ωραία, ευχαριστώ παίδες!
Άντε να έρθει (ελπίζω μέχρι τη Δευτέρα) να τον δούμε και από κοντά τι ρόλο βαράει!

Αποσυνδεδεμένος TSARLY

• 1067
  • Τα λιγα χρηματα θελουν κοπο,τα πολλα τροπο!
« Απάντηση #1142 στις: Μαρτίου 14, 2015, 23:41 »
Από οτι φαινεται ο 316 είναι υπεροχος. ;)
Περιμενουμε και τις δικες σου εντυπώσεις από.....Τεταρτη. 8)
Πετρος  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Stelios miro

• **
  • 372
  • Μόνο το καλύτερο είναι αρκετά καλό..!
« Απάντηση #1143 στις: Μαρτίου 14, 2015, 23:59 »
Την Δευτερα θα μου ερθει και εμενα ο 316..Εχω ηδη τον τομπεκο απο Ελλαδα..Μολις μου ερθει θα ανεβασω φωτο, εντυπωσεις και διαφορες...

Αποσυνδεδεμένος Lazy Dog

• 693
« Απάντηση #1144 στις: Μαρτίου 15, 2015, 00:32 »
Ο HCigar του φιλου στημενος με 0.35 ΝΙ200 στα 0.11Ω. Εχει original ελατηριο, oring, βιδες, πολο και μονωτικα  και φοραει το Diamond tank.

Καλα ειπα εγω να τον κρατησω  :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος xxpistoss

• **
  • 197
« Απάντηση #1145 στις: Μαρτίου 15, 2015, 01:38 »
Για τους μερακλήδες. Αν έχετε χρόνο και όρεξη.

Από φόρουμ εξωτερικού.

Αποσυνδεδεμένος Ribot

• 4118
  • Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα
« Απάντηση #1146 στις: Μαρτίου 15, 2015, 10:30 »
Πρώτη φορά βλέπω kayfun στα 60W :o Καλά τι αντίσταση έχει; :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος iliasy

• **
  • 290
« Απάντηση #1147 στις: Μαρτίου 15, 2015, 11:37 »
ναί όντως ..!! μόλις έκανα setup  με την μέθοδο του φίλου απο την  ξενιτιά ...θα δείξει...στην πάροδο των ημερών!!!! :yes:

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
« Απάντηση #1148 στις: Μαρτίου 15, 2015, 12:57 »
τα ειπα εδω     ασκοπο βιντεο

Αποσυνδεδεμένος FINIX

• **
  • 145
« Απάντηση #1149 στις: Μαρτίου 15, 2015, 16:12 »
Πρωτος επισκευασιμος ο κλωνος της infinite που μου ρθε απο fass,πλυθηκε και επελεξα για αρχη να βαλω τις ετοιμες αντιστασεις του egrip 1.2 ohm λεει το site 1.6 λεει το στικ το 20αρι...καμια διαρροη ,κανενα καμενο,δεν παιζει η ενδειξη της αντιστασης μεχρι στιγμης.
Στα αρνητικα τωρα ειμαι ακομα στο πρωτο υγρο το divino πρωτο γεμισμα,η γευση μου φαινεται μουντη σε αντιθεση με τον delta 16 που διακρινονται ξεκαθαρα τα καπνικα του χαρακτηριστικα,πρεπει να μην παιζει καλα στην γευση ο καουφουνης αν και το υγρο πρωτη φορα τοδοκιμαζω στο καουφουνη ειναι εντελως διαφορετικο και μουντο,επισης στο πρωτο πατημα του fire button ριχνει σκασιμο..τι προτεινετε να αλλαξω..θυμαμαι ενας φιλος ειχε πει οτι τα δυο πρωτα τανκακια βγαζουν μουντη γευση..δενν ξερω κατα ποσο ισχυει και αν θα γινεται αυτο καθε φορα που αλλαζω αντισταση..για το σκασιμο τι να κανω..μαλλον αυτο λετε εσεις οι εμπειροι καψουλι..
επισης τι προτεινεται για πρωτο στησιμο σε συρμα βαμβακι..kanthal A1 28ari με γιαπωνεζικο οργανικο ειναι καλα για αρχη?ευχαριστω εκ των προτερων..

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
a τωρα η ενδειξη της αντιστασης κατεβηκε και μου δειχνει 1.5 ohm...

επισης με την παραγγελια πηρα και το coil master για βοηθεια...κανει μονο για microcoil?και ποια η διαφορα απο την απλη αντισταση?
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 15, 2015, 16:22 από FINIX »

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
« Απάντηση #1150 στις: Μαρτίου 15, 2015, 16:27 »
Τα μεταλλα του καιφον και οποιοδήποτε επισκευασιμο στα πρωτα γεμισματα η γευση ειναι λιγο καπως .. οχι πολυ μουντη οπως το λες αλλα ειναι διαφορετικη σε σχεση με τις αργοτερα χρησεις .. και οπως εχω διαβασει θελουν στρωσιμο (ΔΕΝ ξερω πως αλλιως να το γραψω) ... σιγουρα θα παρεις γευση και καλυτερη απο τον Δελτα 16 ... δεν ξερω αν αυτη η αντισταση που εβαλες κανει καλη δουλεια δεν εχω εμπειρια ... σιγουρα ομως ενα 28αρι ή 25αρι συρμα με 2.5 ή 3 αρι τριπανακι και σωστο περασμα βαμβακι θα σου δωσει την  διαφορα ...

το σκασιμο που σου κανει δεν ειναι το καψουλι με την εννοια το καμενου αλλα με την εννοια σκασιμο του υγρου πανω στην αντισταση και αν ειναι και παγωμενος ο επισκευασιμος ..( δηλαδη να τον εχεις αφησει για πολυ ωρα χωρις να τον  χρησιμοποιεις  ) φταιει το βαμβακι που εχει η αντισταση σου για τα σκασιματα  .. δεν ειναι η σωστη ποσοτητα και περασμα μεσα απο το κοιλ.. καθως παιζουν ρολο και τα watt  που ατμιζεις .. αν εχεις το στικακι βαλτο καπου στα 7.5 watt  αν εχεις αντισταση 1.5Ω  και δες πως παει

προσπαθησε να στριψεις εσυ μονος σου ενα κοιλ χωρις να χρησιμοποιεις κανενα gagdetακι δες εδω πως το κανω

« Απάντηση #1151 στις: Μαρτίου 15, 2015, 16:33 »
Επειδη περιμενω κιεγω τον συγκεκριμενο της infinite,περα απο το θεμα με την γευση που αναφερεις,στα υπολοιπα πως σου φαινεται ο ατμοποιητης?

Αποσυνδεδεμένος alexis36

• 669
« Απάντηση #1152 στις: Μαρτίου 15, 2015, 16:37 »
Έχω τον συγκεκριμένο κλώνο εδώ και ένα μήνα περίπου και δεν είχα κάποιο πρόβλημα ούτε με διαρροές ούτε στην απόδοσή του. Δεν έχω να τον συγκρίνω με κάποιον άλλο κλώνο του 4 αλλά και η γεύση του μια χαρά είναι σε σχέση με τον lite πχ, τώρα σε σύγκριση με άλλους επισκευάσιμους υπολείπεται αλλά δεν θα έλεγα ότι έχει πρόβλημα.. 

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
« Απάντηση #1153 στις: Μαρτίου 15, 2015, 16:38 »
εδω ενα review για τον κλωνο αυτον .. και μαλιστα καπου τον συγκρινει με της tobeco 

[youtube]fqqSyxKyf3A[/youtube]

Και εδω τα πολλα  review  απο  FT νομιζω ειναι απο τους πολυ καλους

https://www.fasttech.com/reviews/2066200-infinite-kayfun-v4-styled-rta-rebuildable-tank

Αποσυνδεδεμένος FINIX

• **
  • 145
« Απάντηση #1154 στις: Μαρτίου 15, 2015, 17:27 »
Ευχαριστω πολυ Κωστα εισαι ακρως κατατοπιστικος,Μike οπως εγραψα ειναι ο πρωτος μου επισκευασιμος οποτε δεν εχω την εμπειρια να πω πολλα.
Η  κατασκευη φαινεται πολυ καλη,τον ελυσα και τον εδεσα χωρις προβληματα,δεν βλεπω διαροες,δεν εχω καμμενο,εχει μεσα στην τιμη χωμα το bell cap,που εδω πωλειται μονο του 14 ευρω,κατσαβιδακι λαστιχακια ,αν στρωσει στην γευση θα το πω εξαιρετικο,που μαλλον ειναι σιγουρο απο αυτα που λενε οι παλιοι στο αθλημα...ενα αλλο μειονεκτημα που ειναι μαλλον γενικο ολων των v4 ,τρωει το υγρο πολυ γρηγορα ρε παιδια,πωπω,αμα φτιαξεις διπλη αντισταση και βαλεις grandmaster πας για grexit.. :tongue_smilie:

Για να συνοψισουμε και αλλες ερωτησεις..
η αντισταση καθετη και περιπου 2 χιλιοστα πανω απο την τρυπα εισαγωγης αερα?
το τανκακι το γεμιζουμε μεχρι εκει που τελειωνει το pyrex η μπορουμε και μεχρι εκει που ειναι το δαχτυλιδι με τις πολλες τρυπες?
περριπου καθε ποτε αλλαζουμε αντισταση,βαμβακι προφανως πιο γρηγορα ιδιως αν αλλαζουμε γευση..
με το βαμβακι αφηνουμε μια τρυπα εισαγωγης υγρου ελευθερη απο καθε πλευρα?
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 15, 2015, 17:55 από FINIX »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360546 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1055 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114439 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450911 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 111013 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375627 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328595 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1106 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6489 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15359 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29428 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 100024 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F