Παιδια και εγω την ιδια απορια εχω.
Πριν δυο χρονια ειχα ξεκινησει με το nPro της Njoy το οποιο δεν ειχε ωραια γευση αλλα δεν εβγαζε πολυ ατμο.Με κρατησε λιγο καιρο μετα αρχισα παλι τσιγαρο.
Σκεφτομαι παλι να αρχισω και ειμαι αναμεσα στο nobacco Hybrid και στο Alter eGo-T .Αληθεια το κουμπι τελικα βολευει ή ειναι καλυτερα χωρις κουμπακι?
Αυτο που με ενδιαφερει ειναι πανω απο ολα η ποιοτητα κατασκευης και η γευση, ανεξαρτητα με την τιμη και να μην εχω διαρροες και μπερδεματα .
Οποιαδηποτε προταση δεκτη .(μονο απο ελλαδα θα αγορασω οτι αγορασω οχι απο εξωτερικο και το χρειαζομαι αμεσα τωρα που το πηρα αποφαση).
Ευχαριστω εκ των προτερων!!!!
Κανένα Η.Τ δεν είναι Plug and play. Όλα, έχουν τα προβλήματά τους, τα θετικά τους και τα αρνητικά τους.
Το Hybrid, έχουν αναφέρει κάποιοι, πρόβλημα με τις αυτόματες μπαταρίες και άλλοι για τους carto που αρκετοί δεν έχουν την διάρκεια και απόδοση που πρέπει.
Οι Ego-t πάλι, έχουν άλλα προβλήματα. Εκεί ίσως πρέπει να μπλέξεις με αλλαγές φιτιλιού κλπ.
Η άποψή μου είναι να πάρεις δύο μπαταρίες EGO-T με φορτιστή και σπείρωμα 510 (ώστε να κουμπώνει επάνω η μεγάλη πλειοψηφία atomizer/cartomizer) και μετά να πάρεις από 2 τεμάχια από 2-3 μοντέλα ώστε να δοκιμάσεις και να καταλήξεις τι σου αρέσει.
Π.χ 2 Ego-t, 2 Dual Coil cartomizer, 2 Hybrid-e ή Echo όπως ονομάζονται σε άλλο κατάστημα(αλλά προσοχή να είναι με 510 σπείρωμα) κλπ.