έτσι είναι. Κανείς δεν μπορεί να επιλέξει κάτι για σένα. Σήμερα έχεις αρκετές επιλογές. ξεκινάς με ένα ego-w, ή giant ή hybrid (αν πάρεις το τελευταίο ζήτα οπωσδήποτε εξτρά κάρτο από mini & more) και στην πορεία βλέπεις. Το ίδιο κι από υγρά. ξεκίνα από ένα έτοιμο και μετά από 10 μερούλες θα φτιάξεις το πρώτο δικό σου. Το πιθανότερο είναι να μη σου ταιριάξουν οι άτμο/καρτο του πακέτου σου. Οχι οι μπαταρίες. Αλλά, γι΄αυτά υπάρχουν πολλές επιλογές. Ακόμη και για το hybrid. Tα ego όπως θα δεις, είναι πιο δημοφιλή και σου δίνουν σίγουρα πολλές επιλογές για άτμο/κάρτο. Συζήτα με τον πωλητή για το τελικό μεγεθος της συσκευής, την ευκολία στο γέμισμα και τη συντήρηση, δοκίμασε κάποιο ανοιχτό που έχουν για δειγματισμό και πάρε επί τόπου απόφαση. Οπως λέω καμιά φορά, δεν θα το διαλέξεις εσύ, αυτό θα σε διαλέξει.
Αν σε βοηθάει, εγώ ξεκίνησα με hybrid και στην πορεία χρησιμοποιώ άλλους 3 διαφορετικούς κάρτο εναλλάξ και μια μπαταρία passthrough από 901. Οταν χαλάσουν οι μπαταρίες του θα πάρω 2 μπαταρίες ego με έναν φορτιστή και 3-4 διαφορετικούς κάρτο/΄ατμο. Στην πράξη, οι διαφορές που έχουν μεταξύ τους όι διαφορετικοί συνδυασμοί που κάνω δεν έχουν μεγάλη διαφορά.
επομένως, χωρίς να έχω δοκιμάσει καθόλου ego, μπορώ να σου πω ότι αν πάρεις 2 χύμα μπαταρίες hybrid+φορτιστή ρεύματος+φορτιστη usb + 5 κάρτο mini & more + 1 yγρο μυστικ από νομπάκο έχεις κόστος 24+24+8+6+8+10=71 ευρώ περίπου με την έκπτωση. Εγώ είμαι ικανοποιημένη, χωρίς να αποκλείω το καλύτερο. Και δε θέλω να σε μπερδέψω με τις όποιες άλλες μου επιλογές από site του εξωτερικού. Για τα ego ας σε ενημερώσει κάποιος που ήδη έχει. βοήθησα καθόλου;;