vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

661 επισκέπτες, 8 χρήστες
Tem, antre, aalex, jim356, Milarepa, manoslykos, anetost, lagoudakis

Υγρά Mr. Good Vape

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Υγρά Mr. Good Vape
« Απάντηση #60 στις: Μαΐου 04, 2015, 19:34 »
Για το Melon Head θα συμφωνησω οτι δεν ειναι πολυ γλυκο..Διαφωνω για το Bahama Mama που λες οτι δεν ειναι γλυκο..Ειναι πολυ γλυκο υγρο :yes: Αλλα και νοστιμο :yes: Τωρα για το Sundae Fundae τι να πω..Μπισκοτο και κρεμα ειναι οι πιο εντονες γευσεις που καταλαβα τουλαχιστον εγω στον Atlantis που το δοκιμασα..Και αυτο νοστιμο και σιγουρα γλυκιζει λιγοτερο απο το Bahama Mama αλλα οχι και απο το Melon Head..Το καλυτερο και ΙΣΩΣ το μοναδικο ALL DAY υγρο του Mr Good Vape,ειναι το MELON HEAD :) Και αυτο το λεω βασιζομενος στις διαφορες κριτικες και review καθως εγω εχω δοκιμασει μονο αυτα τα 3 υγρα...Melon Head-Sundae Fundae-Bahama Mama και σιγουρα απο αυτα τα 3 το λιγοτερο μπουχτιστικο αλλα και το πιο νοστιμο ειναι για τα δικα μου τουλαχιστο γουστα,το Melon Head :yes:
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 04, 2015, 19:41 από imjp1982 »

Αποσυνδεδεμένος free

• *
  • 33
« Απάντηση #61 στις: Μαΐου 05, 2015, 23:54 »
Έχεις δίκιο σε αυτά που λες. Άπλώς σε μένα αυτό το καπνικό κομάτι που νιώθω κατά την εκπνοή στο Sundae Fundae έρχεται και στρoγγυλεύει-απαλύνει αρκετά αυτή τη γλυκάδα. Για το Bahama Mama δεν θυμάμαι να σου πω γιατί δεν το θεώρησα τόσο γλυκό και μπουχτιστικό.

Αποσυνδεδεμένος dimicoco

• *
  • 83
Υγρά Mr. Good Vape
« Απάντηση #62 στις: Μαΐου 16, 2015, 04:28 »
Καλημέρα. Διαβάζω καλές κριτικές για αυτά τα υγρά κ σκέφτομαι να τα δοκιμάσω. Ήθελα να ρωτήσω όμως αν έχει πάρει κάποιος τα sample packs από τη μαμά εταιρία κ αν χρεώνει μεταφορικά ή καμία άλλη επιβάρυνση..
Επίσης η νικοτίνη τους είναι έντονη ή όπως τα castle long που είναι πιο υποφερτή-πιο μαλακή στο λαιμό από άλλα?

Ή αν το sample pack το έχει κάποιο κατάστημα στην Ελλάδα..
Sent from my iPad using Tapatalk
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 16, 2015, 04:36 από dimicoco »

Αποσυνδεδεμένος ModeMAN

• *
  • 63
« Απάντηση #63 στις: Μαΐου 25, 2015, 22:41 »
Sundae Fundae.....απιστευτη εκρηξη γευσης στον ουρανισκο
Αυτο και ολη την σειρα, τα βρηκα περιστερι στο καταστημα Vape Gallery

https://www.facebook.com/pages/Vape-Gallery/1831939013697872?pnref=story

Αποσυνδεδεμένος hirobo50

• *
  • 27
« Απάντηση #64 στις: Μαΐου 25, 2015, 23:06 »
melon head οντως πολυ καλο υγρο αρκετα γλυκο,αυτο το οποιο ηταν σκετη απογοητευση για μενα ηταν το sweet lovin φαρμακιλα τελειως εχω μισο μπουκαλι και το βλεπω......και το bahana mama απο το λιγο που δοκιμασα ωραιο αν και εντονο υγρο αρκετα....

Αποσυνδεδεμένος emankov

• *
  • 18
« Απάντηση #65 στις: Ιουνίου 10, 2015, 12:13 »
Να πω και εγω την προσωπικη μου γνωμη
Εχω δοκιμασει ολη την σειρα (εκτος απο τις 8 που ειναι ελλαδα υπαρχουν και αλλες 4 γευσεις που δεν εισαγονται (ακομα?) για αγνωστο λογο).
Δεν ειναι καπνικα υγρα ειναι φρουτενια-γλυκα και δυστυχως για την τσεπη ειναι επικυνδυνα υγρα ολα με την εννοια οτι εμενα μου προκαλεσανε εξαρτηση.
Εχω αγορασει Καρμα και Μοον και ισως πρεπει να ζητησω απο την γυναικα να μου κρυψει τον Μαγμα για λιγες μερες.
 :wall:

Αποσυνδεδεμένος ChRiS82

• 817
  • Που είναι το VaporShark μου;
    • Personal Website
« Απάντηση #66 στις: Ιουνίου 10, 2015, 14:57 »
Γενικα Γιωργο εχω την νοοτροπια αυτη:Αν παρω ενα απο τα καλυτερα υγρα μιας εταιριας να το δοκιμασω και δεν μου αρεσει,μετα δεν μπαινω στον κοπο να δοκιμασω αλλα της εταιριας..Και ΝΑΙ ειναι πιθανο οτι ολο και καποιο απο τα υπολοιπα Five Pawns μπορει να μου αρεσει αρκετα,αλλα εχοντας δοκιμασει ενα απο τα καλυτερα υγρα για πολλους το Grandmaster σε ενα απο τους καλυτερους εργοστασιακους ατμοποιητες τον ναυτιλο και αφου δεν μου εκανε καθολου κλικ και ουτε πηρα τις γευσεις που λεει οτι δινει και σε συνδυασμο παντα και με την τιμη που εχουν γενικως τα Five Pawns,δυσκολο να συνεχισω να ασχολουμε με αυτα...Ακριβως το αντιθετο συμβαινει τωρα αν παρω ενα υγρο απο μια εταιρια και μου αρεσει τρελα..Οπως συνεβη και με τον Mr Good Vape..Το 1ο υγρο που δοκιμασα ηταν το Melon Head και επαθα σοκ...Ε δεν γινεται να μην δοκιμασω λοιπον τωρα μερικα ακομα απο αυτη την εταιρια..Αν το Melon Head πχ δεν μου αρεσε δεν θα εμπαινα στον κοπο να δοκιμασω αλλα υγρα Mr Good Vape οπως συνεβει με τα Five Pawns...Και ΟΛΑ ειναι θεμα γουστων..Το καλυτερο μου μπορει να ειναι το χειροτερο σου :)

Αν και το έχω ξαναγράφει,λόγο εξέλιξης θα το αναφέρω ξανά φίλτατε.

Όταν πρωτοδοκίμασα Grandmaster  μου θύμισε μυρωδιά απο βαφείο,μπλιαχ,το άφησα στην άκρη.Μετά απο 1
μήνα περίπου,ήταν το καθημερινό μου υγρο και μόνον,μέχρι που τέντωσα στο να δίνω συνεχώς 50άρια.Απο τότε
αλλάζοντας το καθημερινό μου σε άλλες γεύσεις και κυρίως WANTED είπα να δοκιμάσω απο φίλο,μετά απο μήνες
(2 νομίζω) ξανά Grandmaster.Περριτώ να σου πω ότι το "έφτυσα" χωρίς να ξέρω τι φταίει.

Προσωπική μου άποψη είναι πολύ περίεργο υγρό,θέλει συγκεκριμένο στήσιμο και μόνο σε καυφουν,τίποτα άλλο.

Αποσυνδεδεμένος malossi

• 512
« Απάντηση #67 στις: Ιουλίου 10, 2015, 21:23 »
πολυ γρηγορες γνωμες για οσα εχω στην κατοχή μου(καθως ειμαι απο επαρχεία).

moon sugar.
στην αρχη ξενερωσα πολυ.κατι με χαλουσε στο στομάχι.μετα απο λιγες μερες που το αφησα να κατσει δοκιμασα ξανα.και κατεληξα να το κατεβαζω σαν τρελο.

γευση.μουστοκουρουρο με άχνη ζάχαρη.

sweet lovin
οταν το μύρισα επαθα πλακα.οταν το δοκιμασα ομως ξενερωσα και ξενερωνω καθε φορα που το δοκιμαζω.απιστευτη αιδια.

γευση.πραγματικα βγαζει την γευση απο κερι που μυριζει φραουλα.ακριβως ομως.

heavens candy.
ηταν το πρωτο που δοκιμασα και επαθα πλακα.καθεται παντα μεσα σε εναν subtank οπλισμένο.

γευση.αγνωστη η γευση του.ειναι γλυκόξινο.θυμιζει κατι σαν τσιγλοφουσκα?δεν μπορω να το περιγράψω .παντως οποιος το μυρίζει μου λεει οτι ειναι μπιγκ μπαμπολ.ασχετα που δεν εχει σε γευση καμια σχεση.

carma cream.

δεν με χαλαει αλλα ουτε με τρελαινει.δεν το θεωρω κατι ιδιαίτερο.. και το εχω δοκιμάσει σε πολλους ατμ.

γευση. κανει μπαμ το ροδακινο και κατι κρεμωδες.ειναι ακριβως  σαν τις νεες καραμελες halls με γευσης .λεγεται fuitwave.ε ειναι ακριβώς αυτο.

και τελος εχω το Dabble Dooyah
μολις το μυρισα νομιζα οτι θα ειναι παρομοιο με το moon sugar.

γευση.μολις το δοκιμασα επαθα  πλακα.ηταν λες και ετρωγα καρυδόπιτα..για καποιον ανεξήγητο λογο μου μυρίζει καρύδι.
τρομερα εθιστικο για καποιον που του αρεσει.πρεπει να το δοκιμασει.

Αποσυνδεδεμένος apatsi77

• *
  • 43
« Απάντηση #68 στις: Ιουλίου 10, 2015, 22:30 »
Αυτό ακριβώς λένε και σε εμένα για το heavens candy ότι μυρίζει τσιχλοφουσκα.είναι όμως υπερβολικά νόστιμο

Αποσυνδεδεμένος Papadopoulou Ioanna

• 949
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #69 στις: Αυγούστου 12, 2015, 23:38 »
σήμερα αγόρασα το καινούριο melon baby από το dr antismoke.Μου θυμίζει κάπως το hedons bite-artist collection,χωρίς εκείνη την αίσθηση της καπνιστής καραμέλας στην εκπνοή όμως.Σίγουρα σηκώνει μπόλικη αραίωση,θα το δοκιμάσω τις επόμενες μέρες.Πεπόνι πεπόνι όμως...

Αποσυνδεδεμένος Chrisnik

• **
  • 107
« Απάντηση #70 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2015, 20:46 »
Εβαλα το bahama mama 6mg που εχω χιλιοακουσει υπερσχολια σε istick40tc με ego one και εργοστασιακη νικελιο 0.2... Πρωτον πρεπει να το παω στους 260βαθμους για να ψιλοβγαλει κατι.. Και δευτερον η γευση ειναι light γλυκοζουσα μαζι με χημικιλα καπως ετσι μπορω να το περιγραψω.... Φταιει το 70%vg που δε πυροβολαει στην ατμοποιηση; Η κατι αλλο;; Επισης το χρωμα μεσα στο μπουκαλακι ειναι πολυυυυ σκουρο σε σημειο δε βλεπεις πισω-μεσα απο το μπουκαλι..: ετσι ειναι κανονικα;;; :confused1:

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Επισης δεν καταλαβαινω χτυπημα εκτος και αν ρουφαω απο 6 sec και πανω με δυναμη σαν σκουπα delonghi 10000watt... Και το πηρα 6 mg λογο subohming και πνευμονικων γτ λεω "μη με πνιξει κιολλας"
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 04, 2015, 21:03 από Chrisnik »

Αποσυνδεδεμένος emankov

• *
  • 18
« Απάντηση #71 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2015, 19:50 »
Τωρα ειδα το μυνημα σου φιλε
Εδω και 1 μηνα αγορασα το bahama στα 12mg
Το ειχα κλειστο στο συρταρι και δεν το ειχα ακουμπησει καθολου.
Σημερα ειπα να το εγκαινιασω στον magma μου αλλα παρατηρησα οτι το χρωμα ηταν σαν αιμα ρεζους αρνητικο και αδιαφανες.
Εψαξα με μεγενθυτικο φακο την ετικετα και ειδα το εξης
Batch# BM112014-001
Τσεκαρε το και εσυ και αν καποιος γνωριζει να μας πει αν ειναι καταλληλο για χρηση
Αν οχι τοτε το κριμα στο μαγαζι που το αγορασα.. :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος ExMortus

• **
  • 395
« Απάντηση #72 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2015, 20:04 »
Έστω ότι ο κωδικός αυτός μεταφράζεται ως: Πρώτη φουρνιά Bahama Mama, μήνας παρασκευής ο Νοέμβριος του 2014.

Με τη λογική ότι ένα υγρό μπορεί να κρατήσει άνετα εως και 2 χρόνια κλειστό, μπορείς να το ατμίσεις μέχρι και τον Νοέμβρη του 2016.

Αλλά μην κάνουμε υποθέσεις. Όταν θέλουμε να μάθουμε τέτοιου είδους πληροφορίες, καλύτερα να απευθυνθούμε στην εταιρία μέσω e-mail.

Αποσυνδεδεμένος Chrisnik

• **
  • 107
« Απάντηση #73 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2015, 12:08 »
Φιλος emankov ΑΚΡΙΒΩΣ απο πανω απο το ποστ σου αναγραφω πως και το δικο μου ειναι εξισου σκουρο δεν γινεται προφανως να ειναι ολα ληγμενα αρα ετσι ειναι το χρωμα του... Και αν ειναι σφραγισμενο ακομα και το ανοιξεις θα δεις πως ωριμαζοντας και περνοντας οι μερες θα σκουρινει λιγο ακομα...

Αποσυνδεδεμένος emankov

• *
  • 18
« Απάντηση #74 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2015, 17:52 »
Τοσο σκουρο ρε παιδια??

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359933 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1004 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450239 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110732 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374835 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328193 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1073 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6437 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15297 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99934 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F