vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

129 επισκέπτες, 5 χρήστες
maprix, manoslykos, lidbab, camber, Zdgatapsychs

Joyetech eGo ONE

Αποσυνδεδεμένος modivin

• 3672
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Joyetech eGo ONE
« Απάντηση #615 στις: Φεβρουαρίου 09, 2016, 22:03 »
Δεν διαβάζεις σωστά τι γράφει ο άνθρωπος και επιμένεις.

Η αλήθεια είναι οτι με το βαμβακι παιδευτηκα αρκετα....για να το βαλω αφρατο το <<ξεψειρισα> λιγακι και ισως να το αδυνατισα....οι σπειρες δεν ειναι ενωμενες και δεν παρασυρθηκαν

Εδώ γράφει για τον ατμοποιητή.

οσο για τα βατ δε μπορω να γνωριζω διοτι το ego one ειναι μηχανικο(εαν το λεω σωστα) το εχω στη CW επιλογη(βαση του εγχειριδιου κατω απο 15 βατ και πανω απο 7.5 εαν η αντισταση μου ειναι γυρω στο 1 ωμ) .

Και εδώ για το mod

Γράφει λοιπόν ότι δεν ξέρει πόσα W χρησιμοποιεί γιατί ο Ego ONE είναι μηχανικό mod και όχι VW ή VW και δεν του λέει πόσα Watt βγάζει.

Και πολύ σωστά λέει γιατί το Ego One CT (που υποθέτω πως εννοείς όταν λες TC) στην λειτουργία CW που χρησιμοποιεί, δουλεύει όπως το VTC στην Bypass λειτουργία, η οποία προσομοιάζει την λειτουργία μηχανικού mod, δίνοντας όσο ρεύμα μπορεί να αποδώσει η μπαταρία ανάλογα με την φόρτισή της.

Αποσυνδεδεμένος vaggos59

• **
  • 437
    • meteoacharnes
« Απάντηση #616 στις: Φεβρουαρίου 09, 2016, 22:37 »
Σωστά  CΤ. Και δεν νομίζω να είναι μηχανικό. Απλά δεν βλέπεις τα βαττς, ούτε βολτς, ούτε μπορείς να το αλλάξεις. Είμαι σίγουρος όμως ότι βγάζει σταθερά 7,5 βαττς. Και βγαίνει με δύο μπαταρίες 1100 και 2200.
Και για τον ατμοποιητή του μίλησα. Απλά ρώτησα τι μοντ έχει.

Συνδεδεμένος camber

• 3884
    • camber
« Απάντηση #617 στις: Φεβρουαρίου 09, 2016, 23:23 »
Μην είσαι τόσο σίγουρος. Το μόνο κοινό με eGo μπαταρίες είναι το όνομα.
Το eGo One με 1.0Ω αντίσταση βγάζει σχεδόν 15W φρεσκοφορτισμένο και λίγο πάνω από 12W όταν ανάψει λαμπάκι και κόψει την μπαταρία.
Με την κεφαλή 0.5Ω θα δώσει πάνω από 20W

Αποσυνδεδεμένος vaggos59

• **
  • 437
    • meteoacharnes
« Απάντηση #618 στις: Φεβρουαρίου 09, 2016, 23:51 »
Εχει η γυναίκα μου και άλλες τρεις που έχω μυήσει.  Και επειδή το έχω δοκιμάσει, από την αρχή μέχρι το τέλος έχει ίδια απόδοση. Με 1,8 αντίσταση πάντως αντέχει.
Επίπεδα ισχύος:
Επίπεδο \ Εύρος αντίστ.
0.4-0.8Ohm
0.8-1.6Ohm
1.6-3.5Ohm
Έξοδος
25W
15W
7.5W

Αποσυνδεδεμένος Alxhmisths

• 1019
« Απάντηση #619 στις: Φεβρουαρίου 09, 2016, 23:54 »
Για αρχή η μπαταρία του ego one ct kit είναι μηχανική με τη δυνατότητα να διαβάζει και νικέλιο, τιτάνιο.
Με απλά λόγια όπως είπαν οι απο πάνω bypass στο vtc ή ακόμα καλύτερα Νέμεσις... πάει αυτό.

Next...
Εκτός του οτι ασχολείστε με τη μπαταρία δεν είδε κανείς οτι δουλεύει nichrome και βγάζει αντίσταση στα 0.7;

Αδερφέ σαν κάτοχος του ίδιου φτιάξε ξανά μια αντίσταση με 7 σπείρες με κενό ενα νύχι, βάλε οσο βαμβάκι πιστεύεις πως χωράει και την αντίσταση στρίψε την αυτή τη φορά σρ οδοντογλυφίδα κολλητές μεταξύ τους και απλά άνοιξε τες με το νύχι ελάχιστα.
Και με την ευκαιρία πάρε kanthal A1 0.28awg 0.32mm

Αποσυνδεδεμένος geox

• *
  • 18
« Απάντηση #620 στις: Φεβρουαρίου 10, 2016, 00:39 »
Βαγγέλη μάλλον σε μπέρδεψα.....αυτά που κατάλαβε ο modivin εννοούσα.

Αλχημιστή έστησα με νικελοχρωμιο  ώστε να φτιαξω μια παρόμοια κεφαλή με την εργοστασιακή CLR σε σύρμα,σπείρες κτλ υποθέτωντας ότι θα βγει 1ωμ.θα δοκιμασω να στησω  με 7 σπείρες όπως επίσης και με κανθαλ.......με τα σκασιματα έχουμε καμία λύση?

• 1019
« Απάντηση #621 στις: Φεβρουαρίου 10, 2016, 01:54 »
Για το σκάσιμο σου είπα βαμβάκι χωνευτο χωρίς ζόρια και σπείρες με άνοιγμα οσο το νύχι

Αποσυνδεδεμένος geox

• *
  • 18
« Απάντηση #622 στις: Φεβρουαρίου 10, 2016, 15:59 »
 Επανερχομαι με ευχάριστα νέα....χαράματα ξαναστήνω την clr με το νικελοχρωμιο 0.30mm κάνοντας 7 σπείρες σε οδοντογλυφίδα βάζοντας το κοτομπεικον βαμβάκι όχι <<ξεψειριασμενο>> αυτή τη φορά αλλά ελαφρώς πατημένο. Μετά από ένα τέταρτο ατμισματος σταμάτησαν τα σκασιματα και μέχρι αυτή την ώρα λίγο πριν  αδειάσει το υγρό από την δεξαμενή (1.8ml)ζήτημα να παρουσιάστηκαν δύο- τρία σκασιματα.Ή γεύση-ντουμανι έχει απογειωθεί και η δε μπαταρία βρίσκεται πάνω από το 30%,ενώ εχθες-με έξι σπείρες- στο άδειασμα της δεξαμενής ή μπαταρία βρισκόταν κάτω από 10%.Μάλλον είχε δίκιο ο αλχημιστής στο μέγεθος της αντίστασης στα 0.7ωμ παρόλο που το steam engine μου την έβγαζε 1.0ωμ ,πιθανώς εκεί να οφείλεται η μεγαλύτερη χθεσινή κατανάλωση της μπαταρίας.Σας μερσω για τις συμβουλές σας και ελπίζω να παραμείνει η κατάσταση ως έχει μέχρι την επισκευή της(ατμισμα 15ml) ωστε  να μην ξανασεντονιασω.....  ;)

Αποσυνδεδεμένος bendersteed

• **
  • 168
« Απάντηση #623 στις: Φεβρουαρίου 10, 2016, 19:09 »
Ρε παιδιά, εμένα χαιρέτησε ο Ego one, δε βιδώνει πουθενά. Ευτυχώς το mod, vtc mini, δε δείχνει να έχει πάθει κάτι, οπότε μάλλον φαγώθηκαν τα σπειρώματα του ατμοποιητή. Το έχει πάθει κανένας άλλος; Δεν μπορώ να πω ότι του φερόμουν και άσχημα αλλά τι να πεις.
Υπάρχει κάποια λύση;

• 1019
« Απάντηση #624 στις: Φεβρουαρίου 10, 2016, 20:18 »
Λύση σε όλα υπάρχουν το θέμα είναι εσύ πόσο ακριβά πληρώνεις τη λύση.
Είσαι σίγουρος για τα σπειρώματα;
Στο vtc βίδωσες κάτι άλλο να δεις;
Ο one είναι δεν είναι και τόσο ευαίσθητος, έχει εκπαιδευτεί στους εκαμ, οπότε δεν ξέρω και πόσο καλά του φερόσουν, με πένσα τον ξέσφιγγες :indifferent: ;

Αποσυνδεδεμένος thomasprevere

• **
  • 395
« Απάντηση #625 στις: Φεβρουαρίου 10, 2016, 20:37 »
Ρε παιδιά, εμένα χαιρέτησε ο Ego one, δε βιδώνει πουθενά. Ευτυχώς το mod, vtc mini, δε δείχνει να έχει πάθει κάτι, οπότε μάλλον φαγώθηκαν τα σπειρώματα του ατμοποιητή. Το έχει πάθει κανένας άλλος; Δεν μπορώ να πω ότι του φερόμουν και άσχημα αλλά τι να πεις.
Υπάρχει κάποια λύση;

Eγω  ::)
Αλλη βαση καινουργια παρε.

Αποσυνδεδεμένος bendersteed

• **
  • 168
« Απάντηση #626 στις: Φεβρουαρίου 10, 2016, 21:44 »
Ναι στο vtc παίζει άψογα ένας tobeco magma και ένας αντάπτορας 510 κλπ, ενώ ο ego one δεν βιδώνει πουθενά. Ένα μήνα τον έχω τον ατμοποιητή και ούτε τον έσφιξα ποτέ, δεν ξέρω βέβαια αν κάπου του έκανα ζημιά, δεν το αποκλειώ.
Βάση βρήκα με 12€ αλλά μου φαίνεται λίγο ακριβή να πω την αλήθεια, όταν ο ατμοποιητής κοστίζει όλος 17€. Και είδικα αν πρόκειται να συμβεί πάλι τόσο σύντομα δε θα ήθελα να το ξαναρισκάρω, θα μπορούσα με λίγα παραπάνω να χρήματα να πάω σε άλλο ατμοποιητή. Όπως και να έχει ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #627 στις: Φεβρουαρίου 10, 2016, 22:26 »
παίζει να είσαι ο πρώτος που του συνέβη κάτι τέτοιο εδώ μέσα. Οπότε, όχι, μη φοβάσαι ότι θα ξανασυμβεί.
Δες όμως προσεκτικά τα σπειρώματα και "χτένισέ" τα με βελόνα ή οδοντογλυφίδα μη και παγιδεύτηκε κάτι μέσα τους, γι΄αυτό δε βιδώνει.

Αποσυνδεδεμένος vaggos59

• **
  • 437
    • meteoacharnes
« Απάντηση #628 στις: Φεβρουαρίου 11, 2016, 00:21 »
Καλησπέρα.
Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει πουθενά ο ατμοποιητής ή τουλάχιστον το σώμα του Joyetech eGo One CT kit;
Τα κατάφερε η γυναίκα μου και έσπασε το τζαμάκι.
Αν δεν υπάρχει σαν ανταλλακτικό, έστω ολόκληρος ο ατμοποιητής. 
Βρήκα αυτόν αλλά είναι πιο ψηλός.

• 1019
« Απάντηση #629 στις: Φεβρουαρίου 11, 2016, 00:26 »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2125 352364 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 01, 2024, 12:32
από Buliwyf
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 105247 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96845 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 322219 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602804 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 12043 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3432 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 610428 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155431 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162520 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4750 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 18205 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias