vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

203 επισκέπτες, 7 χρήστες
camber, Chris66, bloodlessz, Tem, thanos1071, kourlis, agelosd

Joyetech eGo ONE

Αποσυνδεδεμένος amorealex

• **
  • 115
  • Φύλο: Άντρας
  • Αλέξανδρος
    • Το blog μου για το Reef
Απ: Joyetech eGo ONE
« Απάντηση #375 στις: Δεκεμβρίου 14, 2015, 10:21 »
Μάκη ήσουν κατατοπιστικότατος. :thumpup:
Με SS να μην ασχοληθώ καθόλου λες?

Αποσυνδεδεμένος makis66

• 3076
  • Ζήσε την κάθε μέρα σου σα νάναι η τελευταία σου
« Απάντηση #376 στις: Δεκεμβρίου 14, 2015, 10:35 »
Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμη, γιατί είναι σχετικά καινούργιο υλικό στο Η.Τ., για αυτό δεν έχω άποψη.
Επίσης έχω διαβάσει διάφορα για κακής ποιότητας SS σύρματα από διάφορους πωλητές.
Εξάλλου είμαι ευχαριστημένος με το Kanthal σε power mode και με το Ni200 σε TC.
Θα εμπιστευόμουν σύρμα SS μόνο της UD, το παρακάτω συγκεκριμένα γιατί ο Μιχάλης δεν έχει SS:

https://www.fasttech.com/products/3237600

Γνώμη μου είναι να πάρεις μερικά σύρματα σε μικρές ποσότητες όπως αυτά που σου πρότεινα και αν θες να παραγγείλεις SS από το λινκ παραπάνω.
Αν δεις τα 30 reviews  που έχει είναι όλα άριστα. ;)

Αποσυνδεδεμένος Alxhmisths

• 1019
« Απάντηση #377 στις: Δεκεμβρίου 15, 2015, 03:25 »
Μιας που αναφέρθηκε πρόσφατα, θέλω να κάνω ερώτηση...
Αγόραζα συνέχεια CLR κεφαλές τις άλλαζα και τις παλιές τις κρατούσα (έχω 15) το ερώτημα λοιπόν είναι αξίζει να τις φτιάξω; Και αν ναι εμένα οι έτοιμες μου έβγαινε 1Ω, τι σύρμα χρειάζομαι; τι βαμβάκι; και πόσες στροφές χρειάζεται για να βγει ίδια; Χρειάζεται να αγοράσω κιτ επιδιόρθωσης ή βολεύει και κλασικά πράγματα σπιτιού; Ενα κιτ πόσο κάνει;
Αν υπάρχουν λινκ θα με βόλευε περισσότερο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Αποσυνδεδεμένος makis66

• 3076
« Απάντηση #378 στις: Δεκεμβρίου 15, 2015, 13:26 »
Διάβασε την  Απάντηση #374
δες και το παρακάτω βιντεάκι και αν χρειαστείς επίπλέον βοήθεια εδώ είμαστε:

• 1019
« Απάντηση #379 στις: Δεκεμβρίου 15, 2015, 15:37 »
Μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά, να στρίβω ξέρω, πόσο να στρίψω δεν ξέρω;

Επίσης όσα βίντεο και αν έχω δει όλοι κρατούν στα χέρια τους kit επιδιόρθωσης, επίσης το μεγαλύτερο μου ερώτημα ήταν πως θα καταφέρω να βγάλω πάλι 1Ω αντίσταση τι σύρμα θα χρειαστώ και πόσες φορές πρέπει να το στρίψω πόσο κενό πρέπει να χει μεταξύ του και πόσο άνοιγμα στροφής.
Αυτά.

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #380 στις: Δεκεμβρίου 15, 2015, 16:07 »
Πάρε 30ρι σύρμα και οδοντογλυφίδα και κάνε 5 σπείρες. Θα σου βγει κοντά στο 1 ομ.
Είναι πραγματικά απλό.
Στρίψε, βγάλε την οδοντογλυφίδα, πέρασε το βαμβάκι αφήνοντας "μουστάκια" αριστερά δεξιά και λίγο μπόλικο σύρμα κάτω από τις σπείρες.
Βάλε την αντίσταση στη θέση της μέσα στην κεφαλή και πέρνα προς τα κάτω το σύρμα που περισσεύει. Κρατάς τις άκρες από τα βαμβάκια για οδηγό.
Περνάς το ένα σύρμα μέσα από το σιλικονάκι και το άλλο από έξω.
Σφήνωσε στη βάση το σιλικονάκι και τον πόλο και κόψε σύριζα τα σύρματα. Μετά κόψε και τα βαμβάκια, ώστε να βγαίνουν λίγο έξω από τα πλαινά της κεφαλής.
Ποτίζεις, βάζεις το καπάκι της κεφαλής κι ατμίζεις.

Εναλλακτικά, κρατάς την οδοντογλυφίδα μέχρι τελευταία στιγμή και κάνεις μετά την αντικατάσταση με το βαμβάκι. Ο,τι σε βολεύει περισσότερο. 

Αποσυνδεδεμένος makis66

• 3076
« Απάντηση #381 στις: Δεκεμβρίου 15, 2015, 18:18 »
Μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά, να στρίβω ξέρω, πόσο να στρίψω δεν ξέρω;

Επίσης όσα βίντεο και αν έχω δει όλοι κρατούν στα χέρια τους kit επιδιόρθωσης, επίσης το μεγαλύτερο μου ερώτημα ήταν πως θα καταφέρω να βγάλω πάλι 1Ω αντίσταση τι σύρμα θα χρειαστώ και πόσες φορές πρέπει να το στρίψω πόσο κενό πρέπει να χει μεταξύ του και πόσο άνοιγμα στροφής.
Αυτά.

Μάλλον δεν διάβασες όπως σου έγραψα την "απάντηση #374"
Αυτά που ζητάς εκεί τα γράφω.
Επίσης και η Petra σου έγραψε την δική της επιλογή που είναι μια χαρά.
Τα γράφω λοιπόν πιο αναλυτικά μήπως και βοηθήσω καλύτερα
Αν δεν έχεις κουροεργαλείο για να στρίψεις, η μπατονέτα έχει πάχος 2,5mm και είναι μια χαρά για να στρίψεις το σύρμα πάνω της. Στρίψε με 0,32mm Κanthal A1 σύρμα αν έχεις 6 ή 7 σπείρες.
Κενό μεταξύ των σπειρών περίπου μισό χιλιοστό, απλά οι σπείρες όσο μπορείς να ισαπέχουν μεταξύ τους.
Δεν είναι ανάγκη να βγει ακριβώς 1 Ohm. Ας βγει και παραπάνω.
Μετά το περνάς μαζί με την μπατονέτα στην κεφαλή εκεί που έχει τις υποδοχές με τα ποδαράκια της αντίστασης να εξέχουν από κάτω.
Όπως είναι με την μπατονέτα, βιδώνεις το πάνω μέρος και σφίγγεις την μπατονέτα.
Έτσι δεν φεύγει η αντίσταση από την θέση της, μένει σταθερή για να στραβώσεις από κάτω τα ποδαράκια πιο εύκολα και για να μείνει ευθυγραμισμένη για να περάεις το βαμβάκι σου πιο εύκολα.
Βάζεις το σιλικονάκι με τα δύο ποδαράκια της αντίσταση το ένα από έξω και το άλλο από μέσα.
Αφού στραβώσεις προς τα έξω τα ποδαράκια με ένα τσιμπιδάκι που βγάζουν οι γυναίκες τα φρύδια τους  :)) , βάζεις το πινάκι από κάτω μέσα στο σιλικονάκι, ξεβιδώνεις - βγάζεις το πάνω μέρος, βγάζεις την μπατονέτα σιγά - σιγά, τακτοποιείς την αντίσταση με ένα ψιλό κατσαβιδάκι και περνάς το βαμβάκι σου.
Βιδώνεις πάλι το πάνω μέρος και κόβεις το βαμβάκι που εξέχει.
Στάζεις δύο σταγόνες από κάθε μεριά και μία σταγόνα πάνω στην αντίσταση. Τέλος. :heat:

Αποσυνδεδεμένος thomasprevere

• **
  • 395
« Απάντηση #382 στις: Δεκεμβρίου 15, 2015, 18:56 »
Χτες αλλαξα βαμβακι μονο στην clr κεφαλη,αλλα γενικα οταν παταω μου κανει ενα σκασιμο πρωτα  και μετα στρωνει αποτι να ναι αυτο?
Γενικα εκανε σαν να τσιγαριζεις κρεμμυδια ,σημερα εχει στρωσει λιγο αλλα το σκασιμο στο αρχικο πατημα το κανει ακομα.
8-10W το χω..

Αποσυνδεδεμένος makis66

• 3076
« Απάντηση #383 στις: Δεκεμβρίου 15, 2015, 19:34 »
Έχεις την μανίσια αντίσταση και άλλαξες μόνο βαμβάκι;
Αν ναι, τότε το βαμβάκι σου δεν είναι στην σωστή ποσότητα.
Αν άλλαξες αντίσταση και χρησιμοποιείς Kanthal A1 (σε power mode), φρόντισε οι σπείρες της αντίστασης που έκανες να έχουν το πολύ μισό χιλιοστό απόσταση μεταξύ τους και να ισαπέχουν. Αν έχουν μεγαλύτερο κενό κάνει σκασίματα, ειδικά αν το αφήσεις λίγη ώρα στην άκρη και μετά πατήσεις το fire.
Eπίσης καμμιά φορά στα σκασίματα συντελεί και το υγρό που ατμίζεις.

• **
  • 395
« Απάντηση #384 στις: Δεκεμβρίου 15, 2015, 19:44 »
Α ρε Μακη ,ειπα να μην σε ζαλισω παλι .αλλα εσυ εκει  :))

Ναι μανισια αντισταση καινουργιο βαμβακι. Δεν εχουν ερθει ακομα τα συρματα  ;)
Οταν το αφησεις και το ξαναπατησεις κανει μπαμ  :fight_shot_auto:
Εννοεις οτι ειναι πολυ η λιγο,και πως οριζεται η ποσοτητα?
Μπορει οταν εβγαλα το παλιο βαμβακι να ανοιξαν λιγο οι σπειρες τωρα τις εσφιξα λιγο και θα δουμε..

Αποσυνδεδεμένος makis66

• 3076
« Απάντηση #385 στις: Δεκεμβρίου 15, 2015, 21:14 »
Θωμά καλά έκανες και έφιξες τις σπείρες.
Σφίξτες αρκετά ίσα να μην ενώνονται.
Το βαμβάκι αφού το περάσεις να μπορείς να το πηγαινοφέρνεις δεξιά - αριστερά χωρίς να ζορίζεται.
Επίσης όταν το περνάς στην αντίσταση να το σφίγγεις - στρίβεις μόνο στην αρχή του για να χωρέσει μέσα στην αντίσταση. Το υπόλοιπο βαμβάκι που θα μείνει μέσα στην αντίσταση να είναι αφράτο και όχι στριμένο.
Κατόπιν βιδώνεις το πάνω δαχτυλίδι και κόβεις το βαμβάκι σχεδόν σύριζα στο εξωτερικό μέρος της κεφαλής.
Μετά αφρατεύεις λιγάκι τις άκρες του βαμβακιού, στάζεις δύο σταγονίτσες σε κάθε μεριά και μία στην αντίσταση και τέλος. :)

• **
  • 395
« Απάντηση #386 στις: Δεκεμβρίου 15, 2015, 21:28 »
Μακη εχω δει αρκετα βιντεο με το περασμα του βαμβακιου ,εκανα ακριβως οτι ανεφερες τωρα, οσο δουλευει στρωνει ,στην αρχη εσκαγε παλι και τσιτσιριζε αρκετα αλλα τωρα εστρωσε.
Αρχισα παλι να καταλαβαινω και γευση σημερα, :thumpup:

• 1019
« Απάντηση #387 στις: Δεκεμβρίου 16, 2015, 00:41 »
@petra Σ’ ευχαριστώ ήσουν κατατοπιστικότατη, το ίδιο και εσύ @makis66

@makis66 όπως σου είπα και σε προηγούμενο ποστ και ναι διάβασα το προηγούμενο μήνυμα, το θέμα μου είναι ότι μιας και είμαι κλασικός ψυχαναγκαστικός θέλω να μου βγει 1Ω ούτε πάνω ούτε κάτω άντε με μια μικρή απόκλιση μιας που οι μαμά Κεφαλές μετριούνται σε 1,06ohm, είμαι κουραστικός το ξέρω, συγγνώμη γι αυτό.
Τώρα έχεις να προτείνεις κανένα μετρητή φθηνό με V και ohm;

Επίσης αν υπάρχει από το ίδιο shop να πάρω και kuro koiler θα με εξυπηρετούσε ακριβώς, αν έχει και σύρμα/βαμβάκι από το ίδιο shop Ωχοοοο ο καλύτερος θα ήμουν, τώρα να πάρω ολόκληρο kit δεν θέλω να δώσω 60 ευρώ, με κανα 15ρι να το συζητήσουμε.
Θα με εξυπηρετούσαν και link
Thanks a lot

Αποσυνδεδεμένος Pouf

• 605
« Απάντηση #388 στις: Δεκεμβρίου 16, 2015, 04:16 »
Χθες πήρα στα χέρια μου τον Mega. Πανεύκολο στήσιμο με την CLR κεφαλή. Η τζούρα του πολύ καλή, άνετη. Η ρύθμιση αέρα είναι σχετικά δύσχρηστη. Γευστικά, θεωρώ ότι βρίσκεται ένα σκαλί κάτω από τον Ναυτίλο που είναι ο βασικός μου ατμοποιητής. Λιγότερο σε νικέλιο, περισσότερο σε κάνθαλ. Επίσης, διαπίστωσα ότι σε λειτουργία θερμοκρασίας χρειάζεται περισσότερα «γκάζια». Με καινούργια αντίσταση νικελίου στον Ναυτίλο, ξεκινάω από τους 170-180 βαθμούς. Στον Mega χρειάζεται να ξεκινήσω από τους 220, διαφορετικά δεν καταλαβαίνω τζούρα. Από την άλλη, ο Mega μου δίνει την εντύπωση (η οποία ωστόσο μπορεί να είναι και ψευδής), ότι κάνει καλύτερη διαχείριση στην κατανάλωση υγρού.

Αποσυνδεδεμένος perelevas

• **
  • 235
« Απάντηση #389 στις: Δεκεμβρίου 16, 2015, 10:00 »
@petra Σ’ ευχαριστώ ήσουν κατατοπιστικότατη, το ίδιο και εσύ @makis66

@makis66 όπως σου είπα και σε προηγούμενο ποστ και ναι διάβασα το προηγούμενο μήνυμα, το θέμα μου είναι ότι μιας και είμαι κλασικός ψυχαναγκαστικός θέλω να μου βγει 1Ω ούτε πάνω ούτε κάτω άντε με μια μικρή απόκλιση μιας που οι μαμά Κεφαλές μετριούνται σε 1,06ohm, είμαι κουραστικός το ξέρω, συγγνώμη γι αυτό.
Τώρα έχεις να προτείνεις κανένα μετρητή φθηνό με V και ohm;

Επίσης αν υπάρχει από το ίδιο shop να πάρω και kuro koiler θα με εξυπηρετούσε ακριβώς, αν έχει και σύρμα/βαμβάκι από το ίδιο shop Ωχοοοο ο καλύτερος θα ήμουν, τώρα να πάρω ολόκληρο kit δεν θέλω να δώσω 60 ευρώ, με κανα 15ρι να το συζητήσουμε.
Θα με εξυπηρετούσαν και link
Thanks a lot

Και γιατι δεν δοκιμαζεις κατι τετοιο.Εχει στο 1ωμ και στο 1.4ωμ
Απλα ευκολα φθηνα.
http://www.ecig.gr/aksesouar/%CE%BA%CE%B5%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%84%CE%BC%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B7%CF%84%CF%8E%CE%BD/rba-coil-kanthal-organic-cotton.html

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2125 351957 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 12:32
από Buliwyf
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104873 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96632 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321899 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602593 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11841 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3250 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 610174 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155220 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162288 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4550 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17969 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias