vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Joyetech eGo ONE

Αποσυνδεδεμένος herco

Απ: Joyetech eGo ONE
« Απάντηση #705 στις: Μαρτίου 08, 2016, 21:43 »
Κατοχος εδω και λιγες ωρες του σετ alterego Α7 (cherry red) και η πρωτη εντυπωση με την CL 1ohm ειναι πολυ ευχαριστη. Απεχει απο τις 1.5 και 1.8ohm που συνηθισα με τον HC v1 αλλα η γευση ειναι παρουσα (αρκετα κοντα σε Nautilus).
Και το κυριοτερο - 6 μηνες με το Innokin VTR νιωθω επιτελους οτι ξεπιανεται το χερι μου :D  Μολις τα κακαρωσει η CL θα αρχισω με τη CLR να δουμε και εκει τι ψαρια πιανει. Παντως ειναι κουκλακι ζωγραφιστο.

Αποσυνδεδεμένος giorgiokatr

• **
  • 213
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #706 στις: Μαρτίου 26, 2016, 17:03 »
Σημερα εκανα την πρωτη μου αντικατασταση στον ego one με ετοιμη αντισταση στα 1.8
Σκεφτομουν να παρω συρμα Kanthal για τσιγαρισιες απο 1,5-1,8ohm να στριβω μονος μου
http://nexxton-ecig.com/index.php?route=product/product&product_id=862

Αν τα υπολογισα καλα
http://www.steam-engine.org/coil.asp?r=1.5&dia=0.28&id=2.5
πρεπει να κανω 7 σπειρες με διαμετρο 2,5  
ή 6 σπείρες με διάμετρο 3
το Leg length (total) ειναι η αποσταση απο το κεντρο της αντιστασης( το μεσο του κυκλου) μεχρι την ακρη?
Επισης να στριβω microcoil η σε αποσταση?
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 26, 2016, 17:36 από giorgiokatr »

Αποσυνδεδεμένος makis66

• 3076
  • Ζήσε την κάθε μέρα σου σα νάναι η τελευταία σου
« Απάντηση #707 στις: Μαρτίου 26, 2016, 17:15 »
Αν εννοείς την CLR κάνε 6 σπείρες με μικρά κενά που να ισαπέχουν σε 2,5 mm διάμετρο σπείρας, αλλά θα σου πρότεινα αυτό το σύρμα:
http://nexxton-ecig.com/index.php?route=product/product&path=78_87&product_id=864

Θα σου βγεί η αντίσταση κοντά στα 1,2 Ohm και στα 14 Watt δουλεύει πολύ καλά.

• **
  • 213
« Απάντηση #708 στις: Μαρτίου 26, 2016, 18:32 »
@makis66 ευχαριστω!
 Για πιο πανω ohm τι προτεινεις? πχ 1,4-1,7
το ιδιο (0,32mm) με μια ή δυo σπειρες παραπανω?

Αποσυνδεδεμένος makis66

• 3076
  • Ζήσε την κάθε μέρα σου σα νάναι η τελευταία σου
« Απάντηση #709 στις: Μαρτίου 26, 2016, 18:55 »
Πάλι 6 σπείρες αλλά με σύρμα πιο λεπτό (0,28mm), όπως αυτό που έβαλες στο δικό σου λινκ.

Αλλά δεν υπάρχει λόγος να ανέβεις σε ωμική αντίσταση.

Από 1 έως 1,3 Ohm δουλεύει πολύ καλά.

Δοκιμασμένο και καρατσεκαρισμένο. ;D

Αποσυνδεδεμένος Kikas

• 1037
  • Έχω ξεφύγει λέμε..!
« Απάντηση #710 στις: Μαρτίου 26, 2016, 19:40 »
@giorgiokatr μέχρι 2.5mm πυρήνα παίρνει, με 3αρι δεν χωράει η αντίσταση.

Αποσυνδεδεμένος leontamp

• *
  • 84
« Απάντηση #711 στις: Μαρτίου 26, 2016, 19:47 »
Να κάνω μία ερώτηση γιατί -αν και δεν εψαξα πολύ- δεν βρήκα κάτι,αν και θυμάμαι ότι είχε αναφερθεί παλαιότερα..
Η μπαταρία του ego one mega στα 2600mah περίπου στα πόσα watt δουλεύει;;

• **
  • 213
« Απάντηση #712 στις: Μαρτίου 28, 2016, 09:51 »
@leontamp Αν δε κανω καποιο τραγικο λαθος ολες αυτες οι μπαταριες ξεκινανε με 4,2volt και σταματανε να δουλευουν στα 3,5.
Οποτε αναλογα με την αντισταση που εχεις υπαρχει και ενα συγκεκριμενο range με τα watt που παιρνεις.
Πχ αν συμπληρωσεις τα πεδια volt και ohm θα βλεπεις τι watt παιρνεις
http://www.rapidtables.com/calc/electric/watt-volt-amp-calculator.htm
Πχ με αντισταση 1.8 στα 4 volt εχεις 8,89 watt

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων

Σχετικα με τον ατμοποιητη που τον εχω λιγες  μερες εχω να πω οτι ειναι εξαιρετικος για την τιμη του. Τον δουλευω με την επισκευασιμη και ειναι πολυ καλος. Λιγα δακρυα εχω δει στο σημειο της εισαγωγης αερα αλλα μπορει να εχει να κανει με το στησιμο μου. Πολυ καλο airflow αν και το δαχτυλιδι δε νομιζω οτι κανει καποια φοβερη διαφορα εκτος αν το κλεισεις πολυ. Απο ατμο και γευση πολυ καλος. Το μονο που νομιζω ειναι οτι εχει μια αισθηση πλαστικιλας πριν ζεσταθει το συρμα. Δουλευω με kanthal στα 1,8 (μπορει να ειναι και το συρμα). Περιμενω βεβαια το evic για να παιξω με τα watt γιατι ειμαι με ijust2 και ειμαι τυφλος! Ισως με το evic να δουλεψει καλυτερα!
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 28, 2016, 09:57 από giorgiokatr »

Αποσυνδεδεμένος vap_mania

• *
  • 52
  • Φύλο: Γυναίκα
  • 27/12/2015 the first day of the rest of my life
« Απάντηση #713 στις: Απριλίου 08, 2016, 15:11 »
Εστριψα κι εγώ την πρώτη μου αντίσταση στην κεφαλή clr του eGo ONE Mega και είχα μεγάλη χαρά γιατί ειναι η πρώτη φορά που "στρίβω"!!
Πήγα λοιπόν σε κοντινό μου τοπικό κατάστημα και ζήτησα σύρμα και βαμβάκι και αν και με αποθάρρυνε ο κύριος εκεί λέγοντας ότι "πώς θα το κάνεις μόνη σου αν δεν έχεις κάποιον γνωστό να σου δείξει;" Του απάντησα πως θα ενημερωθώ από βιντεάκια στο youtube όπως κι έγινε!
Τεσπά για να μην μακρυγορώ, κατάφερα παρακολουθώντας τα εν λόγω βιντεάκια όπως και ακολουθώντας γραπτα tips από εδώ μέσα να στρίψω κι εγώ (28άρι σύρμα kanthal, 5 σπέιρες), χρησιμοποιώντας ένα δυομισάρι τρυπανάκι. Ολα καλα μέχρι εδώ, μέτρησα την αντίσταση πάνω στο μοντάκι βγήκε 1,1Ω, τρελλά χαρούμενη εγώ "ταίζω" και βαμβακάκι οργανικό, και ..... παέι η χαρά μου, μετά από λίγες τζούρες...καμμένο!!! :'(
Το άφησα λίγο στην ησυχία του, ξανατμισα μετά από καμιά ώρα, και μετά από κανένα τεταρτάκι...πάλι καμμένο!! :angry_orange:
Αν το ξαναφήσω στην ησυχία του πάλι τα ίδια, ωραία γέυση και βελούδινο άτμισμα για λίγη ώρα και μετά..... :angry_red:
Να πω ότι με δυσκόλεψε λίγο στο στρίψιμο γιατί το kanthal δεν μου φάνηκε και πολύ "εύπλαστο" και το μικρό τρυπανάκι δεν βοήθαγε και πολύ αφού δεν έχεις κάπου σταθερά να το πιάσεις!!! Ετρεμαν και τα χέρια μου γιατί είχα την αγωνία του πρωτάρη..οπότε οι σπείρες δεν βγήκαν και πολύ σφιχτες και γενικά η αντιστασούλα δεν είναι και ολόϊσια...πάντως μια χαρά την μετραέι στο μοντάκι..
Λέτε να φταίει το βαμβάκι;;;; να ήταν πολύ;; λίγο;; να φταίει η αντίσταση που δεν ήταν "κομψοτέχνημα";;; να φταίει η στραβή μου τύχη;;; μήπως ένα εργαλειάκι-στριφτίρι θα βοηθούσε περισσότερο για να μου βγουν οι σπείρες μου "σφιχτές";;;
Εχω απογοητευτεί αρκετά αλλά δεν θέλω να το βάλω κάτω..... :-[
Πάσα βοήθεια δεκτή!!!!
Edit για να σημειώσω πως το σύρμα είναι μάρκα UD KanthalA1 28ga και το βαμβάκι Fiber Freaks Original πυνότητα 02 (το βαμβάκι το έχω ξαναχρησιμοποιήσει για να το φρεσκάρω πριν αποφασίσω να στρίψω νέα αντίσταση και δεν είχε κανένα πρόβλημα)
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 08, 2016, 15:19 από vap_mania »

Αποσυνδεδεμένος vaggos59

• **
  • 437
    • meteoacharnes
« Απάντηση #714 στις: Απριλίου 08, 2016, 15:17 »
Το βαμβάκι σου όταν περνάει, δεν πρέπει να είναι ούτε πολύ σφιχτό και σου χαλάει τις σπείρες, ούτε να μπαίνει με τη μία και να είναι χαλαρό.
Κόψε ένα μικρό κομμάτι 4 χιλιοστά. Με τα δάχτυλά σου στριφογύρισέ το απαλά. Στη μία άκρη τρίψτο πιο δυνατά να γίνει λεπτό. Πέρασέ το μέσα. Βάλε το δαχτυλίδι και σφίχτο. Κόψε το βαμβάκι στις άκρες. Πότισέ το στις άκρες και στη μέση. Σφίξε την κεφαλή στη βάση. Τράβα δυο τρεις χωρίς να πατήσεις το fire. 
Είσαι ΟΚ

• *
  • 52
« Απάντηση #715 στις: Απριλίου 08, 2016, 15:22 »
Δεν σε πρόλαβα γιατί έκαν edit εκείνη την ώρα το μύνημα μου...το βαμβάκι το έχω ξαναλλάξει με τον τρόπο που ανέφερες πριν στην ήδη υπάρχουσα αντίσταση...προτέινεις να το ξαναλλάξω πριν πετάξω και την αντίσταση στα σκουπίδια;; :wall: (νομίζω ότι το έβαλα αρκετά πιο "μπόλικο" και σφιχτά αυτή τη φορά σε σχέση με τις προηγούμενες)
Ας απαντήσω μόνη μου..θα το ξαναλλάξω το βαμβάκι να δούμε τι θα γίνει!!

Αποσυνδεδεμένος leontamp

• *
  • 84
« Απάντηση #716 στις: Απριλίου 08, 2016, 15:27 »
Σίγουρα ένα κουροεργαλείο θα σου κάνει τη ζωή πολύ πιο εύκολη...
Τις σπείρες προσπάθησε να τις κάνεις ενωμένες στην αρχή και ύστερα βάζεις το ένα νύχι στη μία άκρη της αντίστασης και ένα άλλο νύχι στην άλλη άκρη για να την ανοίξεις/τεντώσεις.Όχι πάρα πολύ βέβαια.Και έπειτα κάνεις το αντίστροφο!Το συμπιέζεις δηλαδή κι έτσι οι σπείρες γίνονται αρκετά πιο συμμετιρικές.Μετά με ένα μικρό κατσαβιδάκι τη στρώνεις έτσι ώστε να ισαπέχουν αν χρειαστεί...
Έτσι έκανα στις αρχές με το τρυπανάκι, έτσι κάνω τώρα με το κουροεργαλείο σαφώς πιο γρήγορα...
Επίσης, το βαμβάκι οταν το περνάς μέσα από την αντίσταση δε πρέπει να είναι ούτε πολύ σφιχτό αλλά ούτε και πολύ χαλαρό.Κι όταν το κόβεις να μην αφήνεις να εξέχει δεξιά κι αριστερά αρκετή ποσότητα.Εγώ αυτό που κάνω είναι να κόβω το βαμβάκι πρωτού βάλω το πάνω καπάκι της αντίστασης!Έτσι όταν βάζω το καπάκι το βαμβάκι είναι ακριβώς όσο πρέπει...

Αποσυνδεδεμένος vaggos59

• **
  • 437
    • meteoacharnes
« Απάντηση #717 στις: Απριλίου 08, 2016, 15:31 »
Κάνε 6 σπείρες με το 28άρι που έχεις. Ας ανέβεις λίγο παραπάνω. Χωράει μέχρι 8. Με 5 ανεβάζει πολλή θερμοκρασία.
Και ναι ένα κουροεργαλείο θα σε βοηθήσει πάρα πολύ. 

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• 2815
« Απάντηση #718 στις: Απριλίου 08, 2016, 15:34 »
Τεσπά για να μην μακρυγορώ, κατάφερα παρακολουθώντας τα εν λόγω βιντεάκια όπως και ακολουθώντας γραπτα tips από εδώ μέσα να στρίψω κι εγώ (28άρι σύρμα kanthal, 5 σπέιρες), χρησιμοποιώντας ένα δυομισάρι τρυπανάκι. Ολα καλα μέχρι εδώ, μέτρησα την αντίσταση πάνω στο μοντάκι βγήκε 1,1Ω, τρελλά χαρούμενη εγώ "ταίζω" και βαμβακάκι οργανικό, και ..... παέι η χαρά μου, μετά από λίγες τζούρες...καμμένο!!! :'(
Το άφησα λίγο στην ησυχία του, ξανατμισα μετά από καμιά ώρα, και μετά από κανένα τεταρτάκι...πάλι καμμένο!! :angry_orange:
Αν το ξαναφήσω στην ησυχία του πάλι τα ίδια, ωραία γέυση και βελούδινο άτμισμα για λίγη ώρα και μετά..... :angry_red:
Να πω ότι με δυσκόλεψε λίγο στο στρίψιμο γιατί το kanthal δεν μου φάνηκε και πολύ "εύπλαστο" και το μικρό τρυπανάκι δεν βοήθαγε και πολύ αφού δεν έχεις κάπου σταθερά να το πιάσεις!!! Ετρεμαν και τα χέρια μου γιατί είχα την αγωνία του πρωτάρη..οπότε οι σπείρες δεν βγήκαν και πολύ σφιχτες και γενικά η αντιστασούλα δεν είναι και ολόϊσια...πάντως μια χαρά την μετραέι στο μοντάκι..
Λέτε να φταίει το βαμβάκι;;;; να ήταν πολύ;; λίγο;; να φταίει η αντίσταση που δεν ήταν "κομψοτέχνημα";;; να φταίει η στραβή μου τύχη;;; μήπως ένα εργαλειάκι-στριφτίρι θα βοηθούσε περισσότερο για να μου βγουν οι σπείρες μου "σφιχτές";;;
Εχω απογοητευτεί αρκετά αλλά δεν θέλω να το βάλω κάτω..... :-[
Πάσα βοήθεια δεκτή!!!!
Λίγο πολύ τα ίδια έπαθα κι εγώ, με έτοιμα coil μάλιστα.
Τόσο :argh: δεν έχω ξαναδοκίμασει 18 μήνες στον ατμό. Τελικά από το να δηλητηριαστώ προτίμησα να βάλω καινούργια κεφαλή και να αφήσω το σπορ σε πιο ικανούς.
:bye:

• *
  • 52
« Απάντηση #719 στις: Απριλίου 08, 2016, 15:39 »
Σίγουρα ένα κουροεργαλείο θα σου κάνει τη ζωή πολύ πιο εύκολη...
Τις σπείρες προσπάθησε να τις κάνεις ενωμένες στην αρχή και ύστερα βάζεις το ένα νύχι στη μία άκρη της αντίστασης και ένα άλλο νύχι στην άλλη άκρη για να την ανοίξεις/τεντώσεις.Όχι πάρα πολύ βέβαια.Και έπειτα κάνεις το αντίστροφο!Το συμπιέζεις δηλαδή κι έτσι οι σπείρες γίνονται αρκετά πιο συμμετιρικές.Μετά με ένα μικρό κατσαβιδάκι τη στρώνεις έτσι ώστε να ισαπέχουν αν χρειαστεί...
Έτσι έκανα στις αρχές με το τρυπανάκι, έτσι κάνω τώρα με το κουροεργαλείο σαφώς πιο γρήγορα...
Επίσης, το βαμβάκι οταν το περνάς μέσα από την αντίσταση δε πρέπει να είναι ούτε πολύ σφιχτό αλλά ούτε και πολύ χαλαρό.Κι όταν το κόβεις να μην αφήνεις να εξέχει δεξιά κι αριστερά αρκετή ποσότητα.Εγώ αυτό που κάνω είναι να κόβω το βαμβάκι πρωτού βάλω το πάνω καπάκι της αντίστασης!Έτσι όταν βάζω το καπάκι το βαμβάκι είναι ακριβώς όσο πρέπει...
Θα πάω να αγοράσω σήμερα ένα εργαλειάκι γιατί όντως πάνω στο τρυπανάκι με τίποτα δεν μπορούσα να σφίξω τις σπείρες, είανι και μικρό, δεν έχεις και από καπου σταθερά να το κρατήσεις....εγώ αντί για κατσαβιδάκι χρησιμοποίησα ότι έιχα στο σπίτι για τις "μικροεπεμβάσεις" (δηλαδή τσιμπιδάκι φρυδιών)
Πάντως μόλις άνοιξα ξανά την κεφαλή, έβγαλα το βαμβάκι, "'εστρωσα " λίγο τις σπείρες με το γνωστό τσιμπιδάκι φρυδιών, έβαλα πάλι βαμβάκι (λίγο λιγότερο αυτή τη φορά), πότισα το βαμβάκι και...ΔΕΝ παίρνω προς το παρόν καμμένο.... :hmmm:

Λίγο πολύ τα ίδια έπαθα κι εγώ, με έτοιμα coil μάλιστα.
Τόσο :argh: δεν έχω ξαναδοκίμασει 18 μήνες στον ατμό. Τελικά από το να δηλητηριαστώ προτίμησα να βάλω καινούργια κεφαλή και να αφήσω το σπορ σε πιο ικανούς.
:bye:
Ωχχ...μην με απογοητεύεις!!! Αλλά είμαι ξεροκέφαλη και πιστεύω ότι θα τα καταφέρω...

Κάνε 6 σπείρες με το 28άρι που έχεις. Ας ανέβεις λίγο παραπάνω. Χωράει μέχρι 8. Με 5 ανεβάζει πολλή θερμοκρασία.
Και ναι ένα κουροεργαλείο θα σε βοηθήσει πάρα πολύ.
Προσπάθησα να κάνω και 6 σπέιρες αλλά νομιζω ότι έβρισκαν στα τοιχώματα της κεφαλής οπότε ξετύλιξα τη μία σπείρα...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2125 352451 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 01, 2024, 12:32
από Buliwyf
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 105315 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96900 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 322291 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602932 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 12114 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3482 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 610508 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155487 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162585 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4803 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 18298 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias