vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

131 επισκέπτες, 7 χρήστες
PsykieG, john67, manoslykos, camber, Sergios, Zdgatapsychs, maraki1308

Joyetech eGo ONE

Αποσυνδεδεμένος vaggos59

• **
  • 437
  • Φύλο: Άντρας
    • meteoacharnes
Απ: Joyetech eGo ONE
« Απάντηση #690 στις: Φεβρουαρίου 26, 2016, 14:52 »
Σε ευχαριστώ.
Δεν βολεύει το τσιμπιδάκι που έχω. Μάλλον θα το τροχίσω. Σε απλό πύρωμα για έλεγχο ήταν οκ. Και καθόλου υποτονικό άτμισμα ακόμα και στα 8 watts
Δοκιμή για την γυναίκα μου και δύο φίλες της που έχουν το 1100 το CT.
Με το evicVT πάντως που το δοκίμασα γύρω στα 12,5 WATTS νομίζω ότι "τραβάει" λιγότερο ρεύμα, αφού είναι πιο άμεσης απόκρισης.   

Αποσυνδεδεμένος tassos

• *
  • 23
« Απάντηση #691 στις: Μαρτίου 02, 2016, 10:30 »
Δοκίμασα εχθές στην clr και αντί να αφήσω το βαμβάκι να βγαίνει έξω το έσπρωξα με το κατσαβίδι να μπει μέσα στο coil και να καλύψει τις οπές από μέσα. Μέχρι στιγμής νομίζω ότι δουλεύει ένα κλικ καλύτερα, δεν έχω καθόλου διαρροές(όχι ότι είχα πριν) και η τροφοδοσία είναι πιο σωστή. Ο σκοπός μου ήταν ακριβώς να αποφύγω το στένεμα του βαμβακιού και για αυτό το έκανα. Έβγαλα και το κάτω δαχτυλίδι τελείως για να μην εμποδίζει. Με το κατσαβίδι έσπρωξα πρώτα το κάτω μέρος του βαμβακιού μετά τα πλαινά, με το κατσαβίδι παράλληλα με το coil και πάνω το άφησα λίγο για να έρθει να κάτσει το καπάκι. Το βαμβάκι το είχα κόψει όσο πιο κοντά μπόρεσα με το ψαλίδι. Αντίσταση 5 σπείρες σε 2.5mm ανοιχτές.

Αποσυνδεδεμένος leontamp

• *
  • 84
« Απάντηση #692 στις: Μαρτίου 02, 2016, 12:58 »
Είχα κάνει κατι παρομοιο χωρις να αφαιρεσω το δαχτυλιδι ομως και δεν είχα καταλάβει διαφορά... Εκτός του ότι είδα το βαμβάκι να "λερώνεται' σχετικά πιο γρήγορα.
Αν μπορείς βγάλε μια φωτό να δω ακριβώς το στήσιμο που έκανες.

Αποσυνδεδεμένος tassos

• *
  • 23
« Απάντηση #693 στις: Μαρτίου 02, 2016, 13:36 »
Δες αυτή που δεν την χρησιμοποίησα ακόμη. Έφτιαξα και άλλες δυο που τις δουλεύω αυτή την στιγμή. Θέλω να δω και εγώ πως θα είναι μετά από κάποια χρήση.

Αποσυνδεδεμένος Alxhmisths

• 1019
« Απάντηση #694 στις: Μαρτίου 03, 2016, 10:32 »
Δεν αλλάζει τίποτα, το ίδιο και το αυτό είναι, απλά με το βαμβάκι απο μέσα αυξάνεται η πιθανότητα διαρροής...
Οσο για το δαχτυλίδι ρύθμισης υγρού κάνε αυτό που κάνω εγώ, βγαλτο ασε το βαμβάκι απ έξω και αφρατεψε το, δια μαγείας θα δεις καλύτερη τροφοδοσία και μεγαλύτερο ντουμανι...

Αποσυνδεδεμένος tassos

• *
  • 23
« Απάντηση #695 στις: Μαρτίου 03, 2016, 11:37 »
Λογικό το βρίσκω να βελτιώνεται η τροφοδοσία αν βγάλεις το κάτω δαχτυλίδι  που πιέζει και αυτό το βαμβάκι. Με το βαμβάκι από μέσα ελευθερώνεις ακόμα περισσότερο την ροή αλλά και εγώ φοβόμουν για διαρροή (ή ενοχλητική υπερτροφοδοσία) αλλά δεν έχω καθόλου. Η διαφορά βέβαια δεν είναι μεγάλη και θα είναι ακόμα μικρότερη σε σύγκριση με αυτό που λες εσύ. Πάντως θέλω να δω όταν αλλάξω βαμβάκι σε τι κατάσταση θα είναι τώρα γιατί πριν ότι και να έκανα έβρισκα λίγη μαυρίλα στο μέσο ενώ στον toptank το βρίσκω εντυπωσιακά καθαρό.

• 1019
« Απάντηση #696 στις: Μαρτίου 03, 2016, 16:59 »
Η μαυρίλα είναι θέμα κεφαλής, όλοι μας έχουμε μαυρίλα, ο λόγος είναι λόγο του μικρού μεγέθους.. θα δεις πάντα είναι καμένο απο τη μια μεριά που είναι ο θετικός πόλος.

Αποσυνδεδεμένος tassos

• *
  • 23
« Απάντηση #697 στις: Μαρτίου 04, 2016, 08:52 »
Καλημέρα. Μαυρίλα έχω στο κέντρο και πολλές φορές μόνο από πάνω.

Αποσυνδεδεμένος makis66

• 3076
  • Ζήσε την κάθε μέρα σου σα νάναι η τελευταία σου
« Απάντηση #698 στις: Μαρτίου 04, 2016, 12:12 »
Αν δουλεύεις πολλά Watt χαμήλωσέ τα λίγο. ;)

Αποσυνδεδεμένος kostasjo

• *
  • 23
« Απάντηση #699 στις: Μαρτίου 05, 2016, 20:00 »
Σημερα κατα τυχη ανακάλυψα οτι υπαρχουν και επισκευασιμες κεφαλες για τον ego one. Αυτη τη στιγμη εχω velocity (tobeco) και lemo αλλα θελω εναν τανκατο για να μπαινει τσεπη και να μην πλημυριζεις και η πιο οικονομικη λυση που βρηκα μεχρι στιγμης ειναι ο ego (θελω επισκευασιμο για τσιγαρισιες). Ο lemo ειναι καλος και με σωστο στησιμο δεν εχω διαρροές αλλα μολις μπει τσεπη και περπατησω λιγη ωρα δεν υπαρχει περιπτωση να μην πλημμυρίσει...ο ego θα με σωσει ή μια απ τα ιδια? Και 2 ακομη ερωτησεις...1)απο γευση πλησιαζει καθολου τον lemo? 2)η τζουρα σφίγγει αρκετα για τσιγαρισια?
(τον θελω αποκλειστικα για τις clr)...sorry για το μεγαλο κειμενο   :angel:

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• 2815
« Απάντηση #700 στις: Μαρτίου 05, 2016, 20:51 »
Όλα καλά με τη clr, έχει αυτά που ζητάς σε ικανοποιητικό βαθμό (και παραπάνω ίσως), εκτός από στεγανότητα. 
Στην αρχή όλα καλά, με τη χρήση όμως αρχίζουν τα "ζουμιά". 

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #701 στις: Μαρτίου 05, 2016, 21:17 »
Στον μινι ego one η στεγανότητα είναι ικανοποιητικότατη. Λίγα περιστασιακά δακρισματάκια, εκτός αν κάνεις το λάθος να τον δουλέψεις σε πολύ χαμηλά βατ σε σχέση με την κεφαλή που φοράει και το άνοιγμα του δαχτυλιδιού αέρα. 
Αυτό το λέω θεωρώντας δεδομένο ότι ακόμη και ο πιο στεγανός τανκάτος ατμοποιητής με μεγάλη είσοδο αέρα για πνευμονικές δεν είναι 100% στεγανός, συγκριτικά με έναν στεγανό τανκάτο αποκλειστικά για τσιγαρίσιες. 
Αν θέλεις την απόλυτη στεγανότητα πας σε καυφούν λάιτ και άλλους ανάλογους. 
Πάντως, τα θέματα που γενικά αντιμετώπισα συχνά ή λιγότερο συχνά με όλους τους πνευμονικούς (διαρροές, μπουρμπουλήθρες, μεγάλα δακρύσματα, "υπερχείλιση" μετά από γέμισμα) ο mini ego one τα έχει στο ελάχιστο. Η 1.0 ομ clr δίνει ικανοποιητικότατες τσιγαρίσιες, στήνεται πανεύκολα και έχει καλή απόδοση. Μην πάρεις την 0.5 ομ, έχει μεγαλύτερο άνοιγμα αέρα από κάτω και δε θα σου δώσει τις τσιγαρίσιες που θέλεις. Το γέμισμά του γίνεται πανεύκολα. lemo δεν έχω, αλλά συγκρίνοντάς τον με high end επισκευάσιμους (eviva, phenomeno) και kayfun, erl θα σου έλεγα ότι δεν τους φτάνει, αλλά είναι πιο κοντά σ΄αυτούς, παρά στον ναυτίλο. 

• 1019
« Απάντηση #702 στις: Μαρτίου 06, 2016, 00:36 »
Εγώ πάλι θα σου πω οτι θα κάνεις την καλύτερη αγορά.
Οι καλύτερες τσιγαρισιες και ούτε σταγόνα. Βέβαια στη clr αν δεν στήσεις καλά τα δάκρυα θα τα δεις αλλά σε σημείο που δεν θα σε ενοχλήσει καθόλου.

Αποσυνδεδεμένος kostasjo

• *
  • 23
« Απάντηση #703 στις: Μαρτίου 06, 2016, 09:59 »
Αν μιλαμε για δακρυσματα δεν μ ενοχλει καθολου...εδω ο lemo με το που εμπαινε τσεπη κ περπατουσα 10 λεπτα εχανα 1ml στο χαλαρο...και εννοειται ολο πανω στο modaki...ευχαριστω πολυ παιδια...αν εχετε και κατι αλλο να προτεινετε θα ηταν ευπροσδεκτο...μιλαω παντα για τσιγαρισιες και για κατι φθηνο μεχρι 30-35€

Πάντως σε σχεση με τον kayfun που λες, τον δοκιμασα απο ενα φιλο και παρολο που δεν το περιμενα, ο lemo ηταν ενα σκαλοπατι πανω σε γευση με το στησιμο μου...

Αποσυνδεδεμένος akisgr1

• **
  • 307
« Απάντηση #704 στις: Μαρτίου 08, 2016, 20:09 »
παιδιά το νέο VFM τις joytech το είδατε? μόλις στα 23euro τιμή ελλάδας ένα πολύ διακριτικό και όμορφο ηλεκτρονικό τσιγάρο για κάθε μέρα.. με φοβερή απόδοση και πλούσιο ατμό...!!! 

http://www.joyetech.com/detail/?pid=179120

το έκανα προπαραγγελία από την επίσημη αντιπροσωπεία και το περιμένω μέχρι 18/3

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2125 352413 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 01, 2024, 12:32
από Buliwyf
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 105271 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96866 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 322250 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602838 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 12078 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3454 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 610475 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155455 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162553 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4774 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 18261 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias