Ασε, πρόλαβαν και λιθοβόλησαν πρώτα εμένα κάποιοι.
Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι έχει κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που δεν θα τα βαθμολογούσα με άριστα:
α) καμπάνα που στραβοβιδώνει ακόμη κι αν της δώσεις πρώτα μισή ανάποδη βόλτα. Σιγά το θέμα θα μου πεις, αλλά αν για να δουλέψει σωστό ο φαινό πρέπει στο βίδωμα η καμπάνα να ΜΗΝ παρασύρει τα βαμβάκια, κάτι που έχει την τάση να κάνει, τότε το βίδωνε ξεβίδωνε γίνεται θέμα.
β) Τα τανκ είναι κουμπωτά πατητά με ορινγκ, που είναι διαφορετικού πάχους για το κάθε τανκ ή ίσως είναι διαφορετικού. Πρακτικά, όσα τανκ έπεσαν στα χέρια μου (4) είχαν όλα ανεξαιρέτως πολύ σφιχτά ορινγκ. Το βάλε βγάλε για γέμισμα και αλλαγή αντίστασης ήταν μαρτύριο. Κατάφερα και βρήκα τα σωστά ορινγκ και τώρα είναι πιο χαλαρός ο ατμοποιητής, αλλά την άνεση των βιδωτών στη βάση τανκ δεν την έχει.
γ) μικρό ντεκ με απαίτηση για στήσιμο ακρίβειας στα βαμβάκια. Εύκολα μπορεί να κάνει διαρροή. Θέλει πολλή προσοχή στο στήσιμο και ίσως συχνή αλλαγή βαμβακιού. Ισως να δουλεύει καλύτερα με κάποια βαμβάκια. Τώρα, το επίπεδο δυσκολίας μπορεί να μην είναι απαραίτητα λειτουργικό θέμα, είναι όμως μια παράμετρος που πρέπει να γνωρίζουμε.
Από κει και πέρα, αν τα βρείτε, θα έχεις πολύ καλή απόδοση. Το σέρβις του κατασκευαστή είναι καλό, όλοι τους εξυπηρετικοί.