Επειδή είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι "περισσότερος αέρας = χαμηλότερη ένταση της γεύσης" πιθανολογώ ότι μπορεί να ευθύνεται κι αυτό, η momentous είναι πιο αεράτη από την lite και η zest είναι η "σφιχτότερη" όλων. Ενώ έχω βρει την τέλεια απόδοση στον lite μου, κάποια στιγμή θα ήθελα να δοκιμάσω και τις δυο άλλες. Κάτι μου λέει πως η zest όμως θα δίνει την καλύτερη γεύση..
Μανώλη μόλις βρεθούμε σου δίνω εγώ να δοκιμάσεις την zest.
Στις λίγες μέρες συνύπαρξής μας με τον pheno κανένα πρόβλημα πέραν μιας διαρροής λόγω της απροσεξίας μου να τον βάλω στο τσαντάκι μου χύμα χωρίς να κλείσω τον αέρα, από κει και πέρα όλα τέλεια και το στήσιμό του κατά τη γνώμη μου απλό αρκεί να προσέξεις να απλώσεις αρκετό και αφράτο βαμβάκι σε όλη την έκταση του ντεκ.
Επίσης η σφιχτή ρύθμιση του αέρα γίνεται παιχνίδι όταν ο άτμο είναι πάνω στο μοντάκι και επιχειρήσεις την ρύθμιση στρίβοντας το δαχτυλίδι του αέρα ή το τανκ γι αυτούς που δεν έχουν το μεταλλικό δαχτυλίδι δεξιόστροφα μέχρι να φέρεις τις τρύπες αέρα εκεί που θέλεις, το αυτό για το κλείσιμο του αέρα με τον άτμο πάνω στο μοντ και μετά τον αφαιρείς.
Και το γέμισμά του απλό χωρίς να χρειάζομαι μπουκαλάκι με μεταλλική μύτη, τον γυρνάς ανάποδα κατεβάζεις το τανκ όσο μπορείς χωρίς να ξεφύγει απο τα ορίνγκ της καμινάδας και γεμίζεις άνετα από το κενό μεταξύ τανκ και βάσης.
Κι εγώ έχω τον kfl+ αλλά κατά την προσωπική μου άποψη ο pheno είναι πολύ μπροστά στην απόδοση της γεύσης.