Μία σκέψη που έχω για την δυσκολία στησίματος που υποτίθεται έχει το Φαινόμενο:
Είμαστε πολλοί αυτοί που μάθαμε τι εστί επισκευάσιμος πάνω σε έναν Kayfun ή απλούς dripper, χωρίς να έχουμε κατεβάσει διάφορα μπινελίκια με παλιότερους ατμοποιητές που ήθελαν πραγματική μαστοριά για να στηθούν απλά. Ο KF και πολλοί που κινήθηκαν στην ίδια φιλοσοφία, συγχωρούσε λάθη τα οποία έτσι και τα κάναμε σε τίποτα ΙΑΤΤηδες, δεν θα ατμίζαμε ούτε τζούρα. Χαριτολογώντας, στους KF εκτός του 4 (για τον 2.1 δεν έχω άποψη), πετούσες σύρμα, φυτίλι ή βαμβάκι και άτμιζαν. Μπορεί όχι τέλεια αλλά άτμιζαν. Με την εμφάνιση του KF4, του Erl και του Φαινόμενου, έπρεπε να στήσουμε τηρώντας κάποιους κανόνες. Γεγονός που το γνώριζαν ήδη όσοι έχουν δουλέψει με ατμοποιητές με κεραμικό πχ, που και εκεί πρέπει να "κοπιάσεις" λίγο.
Το στήσιμο του Φαινό, δεν είναι δύσκολο (εκτός από από κάτι καλλιγραφίες του dem που με πιάνει κολούμπρα όταν τις βλέπω), είναι απλά διαφορετικό. Όταν προτοείδα το μέγεθος από την κεφαλή της βίδας, είπα "τι μ@@κία είναι αυτή". Δεν άργησα να καταλάβω ότι τελικά είναι απίστευτα βολικό να μην χρειάζεται να κάνεις ολόκληρη βόλτα το σύρμα γύρω από τη βίδα.
Όσοι λοιπόν ανήκετε, και βάζω φυσικά και τον εαυτό μου μέσα, στην γενιά των Kayfun και παρομοίων, μην το βλέπετε ως δυσκολία. Ακολουθήστε τους κανόνες, κυρίως την ύπαρξη βαμβακιού χωρίς κενά στο ντεκ και το Φαινό δεν θα σας αφήσει παραπονεμένους!
Κωνσταντίνε, άντε να μαζευτούμε κάμποσοι να χωθούμε στην FP να κάνει συνεργασία με το GUS για Phenomeno Grandmaster Edition( και Lucena, και Castle Long...)