Και όμως, η ύπαρξη αυτών των δυο νημάτων εδώ και αλλού και κάνα δυο ομάδων στο facebook, έχει προσδώσει ακόμη μεγαλύτερη αξία σε έναν ούτος η άλλως καλό ατμοποιητή, καθώς παρέχονται after sales service και απλές ή ειδικευμένες οδηγίες από τους ίδιους τους χρήστες. Αυτό προσδίδει μια αντικειμενικότητα ακόμη και σε θετικά όπως το δικό μου ποστ, γιατί οι περισσότεροι από εμάς τους απλούς χρήστες δεν έχουν άλλο συμφέρον παρά την βελτίωση της ατμιστικής τους εμπειρίας. Ύστερα από κάποιους μήνες ενασχόλησης με τις βάσεις lite και momentous θεωρώ το φαινόμενο από τις καλύτερες αγορές μου. Τα όποια προβληματάκια διαρροών είναι υπαρκτά στην αρχή, καθώς ο ατμοποιητής θέλει προσοχή στο στήσιμο, αλλά σε αποζημιώνει σε αποτέλεσμα. Λύνονται δε μετά από καμιά 20αρια στησίματα όπου πλέον πάει το χέρι μόνο του και η αποκτηθείσα εμπειρία σε προειδοποιεί εγκαίρως ότι κάτι είναι στραβό στο στήσιμο σου.
Αντίστοιχα καλό είναι και το after sales service που παρέχει ο κατασκευαστής. Την Παρασκευή έπεσε με δύναμη κάτω ο lite και μου φάνηκε ότι «πήρε» λίγο η καμπάνα και στραβωβίδωνε. Σκασμένος πάω στον GUS. Hαντιμετώπιση άψογη και φιλική. Μην αγχώνεσαι, όλα φτιάχνονται, τι καφέ θες? Όσο να τον πιω όντος φτιάχτηκε καλύτερα και από πριν. Δεν θα γράψω ευχαριστήριο στο νήμα τους, το ίδιο και καλύτερα εδώ. Έφυγα μαζί με ένα tipπου ομολογώ δεν ήξερα και δεν έχω προλάβει να τσεκάρω. Αφορά στο υγρό που μπορεί, κατά καιρούς ή στησίματα να μαζεύεται στο drip tip. Η χρήση ενός ο ρινγκ (διατάσεων όπως το μέτρησα 10Χ1 6Χ1,5) μεσα στο πανω μερος της καμπάνας, όπως δείχνω στην φωτώ δείχνει να εμποδίζει αυτήν την συγκέντρωση του υγρού.
Και καπάκι η διόρθωση για τις διαστάσεις του O ring. Οι σωστές είναι 6 εσωτερική επι 1,5 παχος. Αλλα για αλλα μέτραγα.