Οχι για να κρυώσουν.
Για να στεγνώσουν το κάνω.
Για να φύγει η υγρασία από τα σπειρώματα που πιάνουν οι βίδες και ο πόλος καθώς και κάτω από το ντέκ, αλλιώς θα περίμενα ώρες.
Βάζω την βάση δέκα λεπτά μπροστά στο πιστολάκι στο κρύο (το βάζω και στην πρώτη σκάλα ζεστό αλλά δεν το ανέφερα για να μην χαλάσει κανένας τα ορίνγκ ή ζεσταθούν και του βγάλουν καμιά άσχημη μυρωδιά).
Ειδικά κάτω από το ντέκ που δεν έχεις πρόσβαση αν θέλεις να το κάνεις γρήγορα είναι ο ιδανικός τρόπος.
Ίσως να είμαι υπερβολικός αλλά δεν θέλω να βλέπω στίγματα και φθορές σε επαφές και σπειρώματα ούτε και την τιμή της αντίστασης να τρεμοπαίζει.
Πήρα εχθές και δοκίμασα την corega. Εύκολα και γρήγορα βγήκαν όλα γυαλιστερά χωρίς οσμές και παράξενες γεύσεις. Στην άκρη του σπειρώματος του πόλου είχα ένα πιο σκούρο χρώμα που δεν έφυγε ούτε με ξύδι ούτε με σόδα, με το corega έγινε γυαλιστερό όπως πρώτα.
Δυστυχώς ξέχασα να αφήσω πάνω την παλιά αντίσταση για να δω πως θα βγει. Οψόμεθα.
Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Ωχ
Παιδιά να το πάμε βήμα βήμα.
Γιατί βλέπω με την φαντασία μου full metall jacket κλώνους να βουτάνε σε corega, οξυζενέ, υπεροξείδια και υδροξείδια και να βγαίνουν σαν τον μηχανισμό των Αντικυθήρων