Και βέβαια έχω διαβάσει...
Συμπέρασμα έχω βγάλει από την πρώτη στιγμή...
Με τα βαμβάκια εκτός καμπάνας ο Μομέντους αποκτά μια υγρή τζούρα επιτέλους, η οποία με τον απλό τρόπο (βαμβάκι εντός θαλάμου ατμοποίησης) ήταν γευστική μεν αλλά ξηρή λόγω αέρα... Έχω ανεβάσει ένα σχετικό σετάπ και έχω δείξει τον τρόπο... Απλά σαν λεπτομέρεια είπα ότι αν το ξανάφτιαχνα θα έκοβα ακόμη πιο μακρυά τα βαμβάκια...
Ο Μομέντους με αυτόν τον τρόπο (βαμβάκια εκτός καμπάνας) πιστεύω ότι αποχτά γεύση ντρίπερ φυσικά και λόγω της άμεσης επαφής του βαμβακιού με το υγρό στο τάνκ...
Κόψιμο και χτένισμα στα βαμβάκια ώστε να είναι αφράτο το βαμβάκι...

Λίγο υγρό ΜΟΝΟ στο coil για αρχή...

Βίδωμα της καμπάνας ώστε μόλις νοιώσουμε το βαμβάκι να κοντράρει τότε σταματάμε...
Σε αυτό το βήμα δεν πρέπει επ ουδενί να "πνίξουμε" το βαμβάκι... Βασικά όλη η λεπτομέρεια είναι αυτή...

Εδώ ένα πιο κοντινό πλάνο...

Λεπτομέρεια το πως πρέπει να είναι στρωμένο το βαμβάκι απο πέρα ως πέρα στο κάτω σκαλοπάτι ...
