Να ελπίσω, demkoni, ότι δεν το λες για μένα και ότι απλά συνέπεσε χρονικά το ποστ σου με το δικό μου... διότι διάβασα και προσπάθησα να κάνω ρεζουμέ κάποιων που διάβασα, με κάποια που βίωσα στο συγκεκριμένο ατμοποιητή.
Η έμφασή μου ήταν στη λεπτομέρεια... ότι το βαμβάκι - ανάλογα με τον τύπο του και την καταπόνηση που υπέστη - μπορεί να χάσει την καλή απορροφητικότητά του κάποια στιγμή και να έχουμε δάκρυσμα, ακόμη κι αν έχει αρχικά στηθεί καλά και δεν έχει μετακινηθεί έκτοτε.
Αυτό είναι σημαντικό, διότι όταν στήνουμε μια αντίσταση, διαπιστώνουμε μέσα στο πρώτο δίωρο αν έχουμε στήσει καλά. Αν ο ατμοποιητής λειτουργεί τέλεια, χωρίς καμμένα, κακή γεύση ή διαρροές και ξαφνικά κάτι από τα προαναφερόμενα αρχίσει τη δεύτερη ή την τρίτη μέρα, χωρίς η αντίσταση να έχει γίνει κουκούλι και χωρίς να έχει μετακινηθεί το βαμβάκι ή να έχουμε βάλει εντελώς διαφορετικό σε ρευστότητα υγρό, τότε κάτι φταίει και εξετάζω αν η υπόθεσή μου είναι σωστή.
Το δεύτερο τώρα... είναι ιδέα μου, ή με το brass tank (χρυσά δαχτυλίδια πάνω κάτω, πλαστικό τανκάκι στη μέση) παίρνω μια αμυδρή μεταλλίλα στη γεύση; Κάτι που με το bell tank δεν παίρνω καθόλου. Εχετε διαπιστώσει κάτι παρόμοιο, έστω με τα ασημί δαχτυλίδια; Εχει να κάνει με το μέταλλο των δακτυλιδιών ή μόνο στο brass το παρατηρώ; (αντολαμβάνομαι ότι χρυσαφί δαχτυλίδια δεν έχουν πάρει οι περισσότεροι χρήστες του)