Εγώ βρήκα την ισορροπία, προς το παρόν τουλάχιστον, χρησιμοποιώντας cotton bacon σε σχήμα βεντάλιας, χωρίς μυτούλες στ' αυλάκια. Είναι το μόνο από τόσα που έχω δοκιμάσει που δεν έχει διαρροές όταν ξαπλώνει ο ατμο.
Τις τελευταίες 3-4 μέρες βρήκα και τον τρόπο να βιδώνω την καμπάνα με τη μία, άντε με τη δεύτερη, χωρίς να στραβοπιάσει το σπείρωμα και να μου σπάσει τα @@.
Αν είσαι βιαστικός, να ελέγξεις το στήσιμο και να γεμίσεις για να βγεις απ' το σπίτι, την έκατσες. Αν κάτι πάει στραβά, δεν διορθώνεται εύκολα εκτός του χώρου σου.
Το γέμισμα, από κάτω πάντα, γίνεται πανεύκολο αν έχεις μπουκαλάκι με βελόνα κι έτσι αναγκαστικά αντικαθιστώ σταδιακά τα γυάλινα με το σταγονόμετρο που χρησιμοποιούσα κυρίως.
Γενικά το φαινόμενο πάντως, αν εξαιρέσεις το στήσιμο της αντίστασης, είναι δύσκολος ατμοποιητής στο να βρεις τα κουμπιά του και θέλει εμπειρία. Δεν θα τον συνιστούσα ως πρώτο επισκευάσιμο στο συνάδελφο που με ρώτησε πρόσφατα σε ποιον να στραφεί, φεύγοντας από τους εργοστασιακούς, ούτε ακόμη και για δεύτερο.
Το ίδιο τανκ έχω κι εγώ Κώστα.