Εύκολα και επαναλήψιμα σετάπ έχουν δοθεί στις πρώτες 15 σελίδες του νήματος...
Ο ατμοποιητής παίζει και με το χειρότερο σετάπ και σου δίνει το 80 %...
Αν ξέρεις και έχεις βασικές γνώσεις να κάνεις 5-6 σπείρες, τις βιδώσεις στις βίδες και
έχεις μια πρώτη αίσθηση της ποσότητας του βαμβακιού, θα ατμίσεις με 85%...
Από εκεί και μετά ιδέες δίνω ώστε κάποιοι να ανεβάσουν τον ατμοποιητή κατακόρυφα...
Σε νήμα επισκευάσιμου βρισκόμαστε, και μεταξύ μας αν δεν το δεις σαν χόμπυ, δεν μπορείς να πάρεις πάνω από το 90% οποιοδήποτε ατμοποιητή...
Μου αρέσει να παίζω στις κορυφές, και αυτό είναι κάτι που το έκανα με όποιον ατμοποιητή έχω-είχα στα χέρια μου...
Θες ΙΑΤΤΥ, DID, RSST, ESTIA, Τηλέμαχο V2+, Ιθάκη, Kayfun Lite και όποιον άλλο ξεχνάω... Αν δει κάποιος και ψάξει στα νήματά τους θα δει ότι κι εκεί προσπαθούσα να πάρω τα μέγιστα...
Αυτό είναι δική μου λόξα... Είμαι λοξός... τι να κάνω!!!
Αυτό που αναφέρεις σχετικά πάντως με τα σετάπ, είναι και ο λόγος που σκέφτηκα να διαχωρίσω το τμήμα σετάπ από το νήμα του ατμοποιητή...
Αλλά τί να κάνω είχα μια απίστευτη ατμιστική εμπειρία και σκέφτηκα να τη μοιραστώ...
Όσο για τις βάσεις, αρκεί ένα τηλέφωνο στον GUS για να βρει ο καθένας αυτό που ψάχνει από τον συγκεκριμένο ατμοποιητή.
Άσχετη με αυτό που είπε ο netsplit η παρακάτω συνέχεια του ποστ...Ο ατμοποιητής είναι ΚΟΡΥΦΗ και όποιος λέει το αντίθετο είναι γιατί:
1. Δεν τον έχει στήσει σωστά
2. Δεν είναι κοντά στα ατμιστικά του "θέλω"
3. Δεν τον "έχει βάλει στην καρδιά του"
4. Είναι "ταγμένος" αλλού ή ανήκει αλλού
5. Είναι γενικά γκρινιάρης
Πράγμα που ισχύει βέβαια σε όλους τους ατμοποιητές.
Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Αυτός είναι κατά την γνώμη σου ο λόγος ύπαρξης του φόρουμ ;
Να κάνουν οι παλιοί καψόνια στους νέους ή να βοηθάνε τον κοινό μας αγώνα κατά του κτ μοιράζοντας γνώσεις.
Αν πιστεύεις το πρώτο, μάλλον είσαι σε λάθος φόρουμ φίλε μου.
Δηλαδή Δημήτρη εγώ κάνω καψόνια στους νέους?

?

δεν το κατάλαβα αυτό γιατί δεν ξέρω αν είμαι παλιός ή νέος...