Αν βαλεις στο mouth-piece και τα 2 λαστιχακια θα σου βγαλει μεν το λαδι να βγαλεις το mp αλλα θα σε βοηθησει με καλυτερη λαβη για ανοιγμα της καμπανας!
Επισης ανοιξε και κοψε λιγο βαμβακι!
Και τα δύο λαστιχάκια έχω και δεν έχω πρόβλημα με το mp, μια χαρά μπαινοβγαίνει.
Από βαμβάκι πάντα λίγο βάζω αλλά για να το λες, ίσως να θέλει ακόμη λιγότερο, θα το δοκιμάσω. Λες να το στουμπώνω από παραπάνω ποσότητα?
Αλλά γιατί να παρουσιάζεται το καμμένο μετά από γέμισμα και όχι εξαρχής και μέχρι που γεμίζουμε?
Έχω την υποψία ότι όταν αναποδογυρίζω στο τραπέζι τον ατμο για να γεμίσω, μ' αυτό το "ντακ" που κάνει το τανκ καθώς κατεβαίνει για να δημιουργηθεί το κενό ώστε να γεμίσει, χαλάει το βαμβάκι και μετά το γέμισμα αρχίζουν τα προβλήματα. Επειδή δεν το βλέπω αν δε λύσω τελείως την καμπάνα, παίζει να είναι κάτι τέτοιο?
Επίσης, όταν τον στήνουμε, βιδώνουμε τέρμα την καμπάνα ή αφήνουμε καμιά στροφή? Αυτή τη στιγμή τα υγρά μου είναι 45vg-55pg, δεν τα λες και παχύρρευστα. Και με τέρμα κλειστή καμπάνα δηλαδή, θεωρητικά δεν μπορεί να υπάρχει πρόβλημα τροφοδοσίας